Autor | Mesaj |
---|
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Joi Mai 09, 2013 7:39 pm | |
| La ce nivel visezi sa ajungi ? Cat de dependanta esti de facebook ? Ai un jurnal in care scri ? |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Vin Mai 17, 2013 1:28 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Da Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Logic ca da, daca, desigur,e de mine Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? M ... prea greu. Urmaresti seriale? Din cad in cand. Care este ultima carte citita? Pf ... da ce intrebare mi-ai mai pus nu mai stiu de cand nu am mai citit .. Iti place cand ploua la mare iar tu vrei sa stai la plaja? Logic ca nu. La ce nivel visezi sa ajungi ? Vip-ul imi e de ajuns Cat de dependanta esti de facebook ? 0% Ai un jurnal in care scri ? nop |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Dum Mai 19, 2013 2:55 pm | |
| Ai vreo fobie? Iti place sa vezi animalele chinuite? |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mier Mai 29, 2013 12:45 am | |
| Iti place scoala in care inveti? De ce da, de ce nu? Care e bautura ta alcoolica preferata? Iti place mancarea de la fast-food? |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Dum Iun 02, 2013 12:50 pm | |
| Ai mai vrea sa participi la Miss? Ai probleme cu ochii? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Iun 10, 2013 11:18 pm | |
| Cu cate topicuri ma vei tortura cand te intorci? Mai vrei un set asa cadou din partea mea? Fabian va aparea in topicul cu Sebastian? :o3 |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Iun 10, 2013 11:20 pm | |
| Cand te intorci ma ajuti sa ma razbun? O urasti pe Georgiana? Iti plai place de tip? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mier Iun 12, 2013 12:27 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? Vei posta la rpg-ul de la oras? Iti place pozica de la Karina mea? Cate topicuri noi trebuie sa pregatesc? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mier Iun 12, 2013 5:52 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mier Iun 12, 2013 6:27 pm | |
| Care este actorul tau preferat? Esti o fire competitiva? Cand ti-ar placea sa te casatoresti? Care e materia ta preferata si de ce? |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Iun 24, 2013 10:05 pm | |
| Ai vreo fobie? Nu. Iti place sa vezi animalele chinuite? Nuuu .... x.x mi-e mila de ele. Iti place scoala in care inveti? De ce da, de ce nu? Da, e okey ) imi ador clasa. Care e bautura ta alcoolica preferata? Sampania se pune? Iti place mancarea de la fast-food? mm da. Ai mai vrea sa participi la Miss? Evident ! Ai probleme cu ochii? Nu si nici nu vreau. Cu cate topicuri ma vei tortura cand te intorci? Nu prea cred ca mai e valabila ... . Mai vrei un set asa cadou din partea mea? Da, dar nu cred ca mai primesc vreodata. Fabian va aparea in topicul cu Sebastian? :o3 Nup. Cand te intorci ma ajuti sa ma razbun? Nu prea am reusit nu am fost pe faza. O urasti pe Georgiana? Nu. Iti plai place de tip? mmmm ... nu inteleg sa tip sau de tipi ? Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? :-?? nu stiu. oricare Ce parere ai despre jocurile de noroc? Nu prea imi pasa .. fiecare cu ce-i place. In ce zi din saptamana te-ai nascut? Miercurea Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Nu. Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? Cred ca 6. Vei posta la rpg-ul de la oras? Da....vad eu cand. Iti place pozica de la Karina mea? Evident Fabien deja e pe jos lesinat. Cate topicuri noi trebuie sa pregatesc? Nu prea cred ca mai exista... Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Nu Care e fructul tau preferat? Bananele verziii ^^ Iti place sa te machezi strident? Nu prea. Care este actorul tau preferat? Ian Esti o fire competitiva? Deloc Cand ti-ar placea sa te casatoresti? Habar nu am ... de la 24-26 ... . Care e materia ta preferata si de ce? Sportul Sau mai bine, desenul. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Iun 24, 2013 10:52 pm | |
| De ce crezi ca o simpla.. dezamagire imi poate afecta RPG-ul? Ce e cu raspunsurile astea? (Eu sunt aia deprimata aici, nimeni nu-mi ia rolul! ) Adori sa ti se dea dreptate? (O sa ti se dea..) |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Iun 24, 2013 11:11 pm | |
| De ce crezi ca o simpla.. dezamagire imi poate afecta RPG-ul? Pai cam ta. Tu ziceai. Ce e cu raspunsurile astea? (Eu sunt aia deprimata aici, nimeni nu-mi ia rolul! ) Nu prea gasesc un raspuns. Doar Adori sa ti se dea dreptate? (O sa ti se dea..) Da, imi place sa mi se dea, si chiar sunt curioasa la ce |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Joi Iul 04, 2013 8:17 pm | |
| Ce ai face daca cea mai buna prietena a ta te-ar minti si s-ar folosi de tine? Care este animalul tau preferat? Cum ar fi baiatul perfect pentru tine?
|
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Sam Iul 06, 2013 10:28 pm | |
| Ce ai face daca cea mai buna prietena a ta te-ar minti si s-ar folosi de tine? :-?? M-ar durea ... Desi cred ca intr-un final as ierta-o daca si-ar cere scuze .. nu stiu pana nu patesc. Care este animalul tau preferat? Catelusii. Cum ar fi baiatul perfect pentru tine? Nu stiu unu hot dar nu golan. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Dum Iul 07, 2013 12:52 pm | |
| Ce iti place cel mai mult la un om? Cum te vezi peste 20 de ani? Vei mai pastra prieteniile cu unele persoane din prezent? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mar Iul 09, 2013 10:00 pm | |
| Ce iti place cel mai mult la un om? Sinceritatea. Cum te vezi peste 20 de ani? Vei mai pastra prieteniile cu unele persoane din prezent? M ... pai la casa mea. Sper Si da, mi-as dori sa pastrez vechile prietenii. |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Mar Iul 09, 2013 10:19 pm | |
| Ce carti citesti? Ce seriale urmaresti? Ce hobby-uri ai? Celeb crush? Personajul cu care te identifici? (film, serial, carte, nu conteaza) |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Aug 19, 2013 10:10 am | |
| Ce carti citesti? Aventura si Dragoste cel mai mult. Ce seriale urmaresti? [Mai cu lene si mult in urma ] TVD, PLL, TSC si Teen wolf, dar nu prea m-a atras inca asa mult. Ce hobby-uri ai? Ma ma prostesc si sa rad pana nu mai pot )) Celeb crush? Daca am inteles bine ... : Brad Pitt, Tom Cruise si Orlando Bloom. Personajul cu care te identifici? (film, serial, carte, nu conteaza) Habar nu am |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Lun Aug 19, 2013 7:32 pm | |
| Ce iti place sa stai cel mai mult? Esti gata pentru pedeapsa pe care o vei primi de la mine? Vei termina cu revizuirea pana la sfarsitul lunii? |
|
| |
Alice Mesaje : 606 Bani : 627 Multumiri : 0 Varsta : 24 Status : Hurrem sultan :P
| Subiect: Re: Interviu catre ... mine! Joi Aug 22, 2013 8:00 pm | |
| 1. Ce parere ai despre serialele horror? 2. Iti plac petrecerile surpriza?
|
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu catre ... mine! | |
| |
|
| |
|