Autor | Mesaj |
---|
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Vin Mai 31, 2013 3:44 pm | |
| Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu? Ce intrebare, cu! Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti? Nu stiu, dar m-ar tenta. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 05, 2013 9:52 pm | |
| Unde te vezi peste 10 ani? Ai avut vreodata un forum? Daca da, cum merge/a mers? La ce facultate vrei sa dai mai departe? Daca vrei. ) |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Dum Iun 09, 2013 2:43 pm | |
| Care e trupa ta preferata? Daca ai fi pentru o saptamana profesor, ce ai face? Cum ai reactiona daca te-ai trezi in corpul unui baiat? Cum ai descrie prietenia perfecta? Dar relatia perfecta? Daca ai fi obligata sa mananci doar un anume fel de mancare, care ar fi acela? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Lun Iun 10, 2013 6:27 pm | |
| Unde te vezi peste 10 ani? M .. cred ca inca prin facultate Ai avut vreodata un forum? Daca da, cum merge/a mers? Da ... imi facusem din plictiseala, dar l-am donat Danutei pentru teste. La ce facultate vrei sa dai mai departe? Daca vrei. M ... nu prea stiu la ce facultate dar logic ca voi da. Care e trupa ta preferata? Evanescence Daca ai fi pentru o saptamana profesor, ce ai face? Ce as face la ore? I-as distra ) Cum ai reactiona daca te-ai trezi in corpul unui baiat? U ... nu stiu, nasol si ciudat sa nu am eu organul meu feminin Cum ai descrie prietenia perfecta? Dar relatia perfecta? Inca de la gradinita ^^ Relatia perfecta nu a existat . Daca ai fi obligata sa mananci doar un anume fel de mancare, care ar fi acela? Cartofi <3 |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 12:27 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum?
|
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 5:20 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Cea mai buna prietena a mea. Ce parere ai despre jocurile de noroc? Pierdere de timp si bani In ce zi din saptamana te-ai nascut? Joia. Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Nu neaparat, e doar o superstitie, iar daca ai ghinion in acea zi, e doar coincidenta. Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? Habar nu am |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 5:24 pm | |
| Daca o parte din populatia Terrei ar trebui muata pe alta planeta, pe care a-i alege-o? Te-ai duce cu acei oameni? Care este masina ta preferata? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 5:31 pm | |
| Daca o parte din populatia Terrei ar trebui muata pe alta planeta, pe care a-i alege-o? Noua planeta, curata. Te-ai duce cu acei oameni? Da. Care este masina ta preferata? Audi. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 5:33 pm | |
| Cum ar fi baiatul perfect? Cati copii ai vrea sa ai? Crezi ca evolutia noastra a fost influentata de extraterestrii? |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 6:37 pm | |
| Iti plac povestile horror? Iti place sa cunosti cat mai multe secrete? Daca ai castiga zece miioane de dolari, pe cine ai anunta prima data? Crezi ca o vom invinge vreodata pe Georgiana la Most Active? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 6:41 pm | |
| Cum ar fi baiatul perfect? ... Sa nu fumeze, sa nu bea si sa nu ma insele =))Cestiile cele mai importante. Cati copii ai vrea sa ai? 2. Crezi ca evolutia noastra a fost influentata de extraterestrii? Nu. Iti plac povestile horror? Daa Iti place sa cunosti cat mai multe secrete? Da, sunt cam curioasa din fire si mereu vreau sa stiu. Daca ai castiga zece miioane de dolari, pe cine ai anunta prima data? Mama Crezi ca o vom invinge vreodata pe Georgiana la Most Active? DA! *ii scoate limba georgianei* stau pana la 4 si tot o intrec! |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 6:43 pm | |
| Crezi ca-mi pasa atat de mult de most? Peste cat timp te vezi cu 20.000 de posturi? Cat crezi ca va rezista forumul? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 6:47 pm | |
| Crezi ca-mi pasa atat de mult de most? Daca nu-ti pasa nu te luptai atat. asa ca shh! Peste cat timp te vezi cu 20.000 de posturi? Nu stiu ... 2-3 ani? Sper. Cat crezi ca va rezista forumul? Cat mai mult! |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 7:17 pm | |
| Care e cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-ai primit? Care e cel mai prost film pe care l-ai vazut? De ce? Ce visai sa devii cand erai mica? Ce nu ai putea ierta niciodata unei prietene?
|
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 7:21 pm | |
| Care e cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-ai primit? Un s2 Care e cel mai prost film pe care l-ai vazut? De ce? Sincer ... nu mai stiu , cred ca mi-au placut toate pe care le-am vazut. Ce visai sa devii cand erai mica? Cantareata! =))V-am dat gata Ce nu ai putea ierta niciodata unei prietene? O minciuna prea grava. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 7:31 pm | |
| Care este locul care te relaxeaza cel mai tare? Ai vreun obiect de care esti atasata emotional? Esti o persoana distrata sau de obicei esti atenta la tot ce e in jur? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 7:43 pm | |
| Care este locul care te relaxeaza cel mai tare? Marea ... Ai vreun obiect de care esti atasata emotional? Nu cred :will:telul se pune? Esti o persoana distrata sau de obicei esti atenta la tot ce e in jur? Sunt daia zuzi dar sunt si atenta uneori, cand e vorba de barfe si secrete |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 7:50 pm | |
| Ce iti placea sa faci cand erai mica? Te imbolnavesti repede? La ce sport te pricepi cel mai bine? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 12, 2013 9:07 pm | |
| Ce iti placea sa faci cand erai mica? Sa ma joci cu masinile Te imbolnavesti repede? Nu. Sunt mereu fresh La ce sport te pricepi cel mai bine? Nici unul! Cam lenesa |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Dum Iun 16, 2013 5:50 pm | |
| Iti place sa fi in centrul atentiei? Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Dum Iun 16, 2013 7:20 pm | |
| La ce gen de emisiuni iti place sa te uiti? Daca te uiti la emisiuni. Exista vreo mancare/bautura careia nu poti sa ii rezisti? Care? Esti o persoana norocoasa? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Dum Iun 16, 2013 7:20 pm | |
| Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus un profesor? Avea o porecla printre colegi?
|
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Joi Iun 20, 2013 4:59 pm | |
| Iti place sa fi in centrul atentiei? Uneori, dar nu abuzez. Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu? M ... nu, desi uneori mai am acea tendinta. La ce gen de emisiuni iti place sa te uiti? Daca te uiti la emisiuni. Nu prea ma uit la emisiuni Exista vreo mancare/bautura careia nu poti sa ii rezisti? Care? Cartofii .... iar ca bautura, pai Cola. Esti o persoana norocoasa? Eu zic ca cat de cat sunt. ^^ Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus un profesor? "Esti o fata care poate mai mult, dar esti prea lenesa" Avea o porecla printre colegi? Nu desi ne mai stricam fetele intre noi "iubita", "nebuna" ... chestii normale |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Vin Iun 21, 2013 10:46 am | |
| Ai vrea sa-ti schimbi culoarea parului? Care ar fi aceea? Preferi parul drept sau cret? Ai un citat favorit? Care este ultima carte citita? Iti place sa inoti? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Dizzie Mier Iun 26, 2013 11:47 am | |
| Ai vrea sa-ti schimbi culoarea parului? Care ar fi aceea? Da, as vrea negru. Preferi parul drept sau cret? Drept Ai un citat favorit? M ... nu Care este ultima carte citita? Nopti la Serampore - Mircea Eliade. Iti place sa inoti? Da ador tot ce tine de plaja si mare. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu Dizzie | |
| |
|
| |
|