AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ce face Kelly Rowland de Craciun?
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
I, You and They
I, You and They
feminin Capricorn Mesaje : 8212
Bani : 9504
Multumiri : 45
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

Mega-Fan Forum
Ce face Kelly Rowland de Craciun? Empty
MesajSubiect: Ce face Kelly Rowland de Craciun?   Ce face Kelly Rowland de Craciun? Icon_minitimeMier Dec 21, 2011 3:33 pm

Kelly Rowlandse pregateste intens de Craciun. Daca unele vedete si-au propus sa nu intreaca masura cu mancarea anul acesta, Kelly Rowland vrea sa manance cat de mult poate.

Kelly Rowland, care tocmai ce a incheiat contractul cu "X Factor - Marea Britanie", se va intoarce in Statele Unite pentru a petrece Craciunul alaturi de familia sa.

"Vreau sa mananc si sa mananc. Imi place sa gatesc, asa ca probabil ca voi gati niste cartofi dulci, iar mama gateste incredibil", a declarat Kelly Rwoland.

"Planuiesc sa imi petrec timpul facand nimic alaturi de persoanele pe care le iubesc. Mamei chiar i-a fost dor de mine", a mai povestit cantareata.

Ea a mai dezvaluit ca abia asteapta sa se joace cu cei mai mici membri ai familiei sale. "Am fost atat de ocupata anul acesta cu albumul meu, cu X Factor si cu turneul, asa ca abia asteapt sa imi petrec timpul cu nepoteii si nepoatele mele", a declarat Kelly.
Sus In jos
https://foru-girls.all-up.com/
Beatrice
Beatrice
feminin Pesti Mesaje : 3057
Bani : 17294
Multumiri : 32
Varsta : 37

Extra-Fan Forum
Ce face Kelly Rowland de Craciun? Empty
MesajSubiect: Re: Ce face Kelly Rowland de Craciun?   Ce face Kelly Rowland de Craciun? Icon_minitimeMier Dec 21, 2011 8:11 pm

Barem sa nu se ingrase gdg)
Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Kelly Osbourne si Miley Cyrus, prietene la catarama
» Petrecerea de Craciun
» Ce ai face daca...
» Face Claim
» Ce ai face daca? [Vampire Knight]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015