mitsu Mesaje : 7 Bani : 11 Multumiri : 0
| Subiect: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 8:37 pm | |
| *Numerotati intrebarile va rog. Dca le puteti scrie si cu italic, o sa fie genial. |
|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:21 pm | |
| 1. Cum de ai dat de forum? 2. Ce parere ai de el? 3. Ce culori iti plac? 4. Ce genuri de filme iti plac? 5. Imi poti da top 5 carti preferate?
|
|
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:26 pm | |
| 1. Mi l-a dat Lord. Shiba. Suntem prietene foarte bune xD 2. E clar diferit de toate pe care am stat pana acum. 3. Maro, imi place cum imi sta in hainele Maro. Imi mai place si Verde. 4.Comediile in principiu. Dar daca animeurile se pun ca filme xDD 5. Nu prea citesc sincer, mai mult scriu. Iti pot da niste autori in schimb: Haruki Murakami, Yasunari Kawabata, Emil Cioran, Dostoievski si altii. xD |
|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:30 pm | |
| 6. Prin raspunsul "E clar diferit de toate pe care am stat pana acum" in ce sent este diferit? Bun sau rau? 7. Ce iti place sa faci in timpul liber? 8. Iti place sa faci fic-uri? 9. Adori RPG-ul? 10. Cum e firea ta ? |
|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:32 pm | |
| 11. Care e mancarea ta preferata? 12. De ce nu iti schimbi avatarul? 13. Unde iti tii caietele pentru scoala? |
|
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:34 pm | |
| 14. Care sunt materiile tale preferate? Dar cele pe care le displaci? 15. Care e mancarea ta preferata? |
|
| Subiect: Re: Welcome here! Mier Ian 11, 2012 9:40 pm | |
| 6. Nu am mai fost niciodata pe un forum destinat fetelor, de asta mi se pare diferit. 7. Sa dansez, sa merg in club si ... sa invat. Da imi place sa invat. 8.Da, scriu de cand eram copil micut micut. Adica sa zicem 13 ani, iar poezii din clasa a 7-a. 9.Da, dar imi aleg persoanele cu grija. Delia [Shiba-sama] e printre persoanele cu care ador sa fac RPG, cred ca nu exista zi sa intram amandoua si sa nu scriem. Doua pe an maxim. 10. Habar n-am. Sunt suparacioasa, geloasa, egoista, ma enervez repede ... dar nu sutn o persoana rea. ) 11.Tu!:> 12. Mi-e lene sa pun altul. Il schimb, il schimb. Am crezut ca iti place asta. 13. Cele de japo si geografie intotdeauna pe birou, celelalte, pe unde nimeresc. 14. Chimia, [desi nu mai fac], japoneza, geografia, urasc romana, istoria si engleza. 15. Hmm, orice nu are ceapa, otet, alt tip de carne decat de pui peste si porc, cele cu prea multe legume. Imi plac Fried Rice. |
|
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Welcome here! Lun Mai 06, 2013 12:19 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Welcome here! | |
| |
|