AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Lost In The World
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Lost In The World

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Imaginary Owl
Imaginary Owl
feminin Fecioara Mesaje : 261
Bani : 386
Multumiri : 2
Varsta : 27
Localizare : Cluj-Napoca
Status : Like a G6

Membru Activ
Lost In The World Empty
MesajSubiect: Lost In The World   Lost In The World Icon_minitimeMier Mar 21, 2012 6:08 pm

Personaje principale:
Kate Pierce-om
Douglas Booth-fiinta supranaturala
Niall Horan-om
Louis Tomlinson-om
Harry Styles-om
Danielle LaFont-fiinta supranaturala

Personaje secundare:
Lisa Zamer-fiinta supranaturala
Liam Payne-om
Zayn Malik-om
Harry Styles-om

Personaje episodice:
(se vor adauga pe parcurs)

Prefata

Numele meu e Kate Pierce si am o viata destul de normala. Sau cel putin aveam...
Totul a inceput cand aveam 7 ani. Intr-o zi, un domn misterios a aparut la noi acasa, spunand ca noua bona angajata de parinti. Stiu,suna dubas,un domn de cam 20 de ani sa-mi fie bona. Parintilor li se parea ca nu este nici o problema, asa ca au plecat, lasandu-ma cu misteriosul domn bona. Acesta incepu sa imi spuna o poveste despre o fata care va fi rapita la varsta de 7 ani( sau cel putin asa intelesesem atunci) si va fi crescuta de un tanar de care se va indragosti si care o va ajuta sa-si indeplineasca scopul in viata, sa impiedice al treilea razboi mondial. Ma intreba daca as fi vrut sa fiu eu aceea fata iar micuta de mine a spus Da, fiind fascinata de poveste. Iar de acolo a inceput totul.

Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Lost In The World Empty
MesajSubiect: Re: Lost In The World   Lost In The World Icon_minitimeVin Mar 23, 2012 2:45 pm

Hei!

Sper sa nu te superi ca o sa iti comentez mai in amanunt (adica o sa ma leg de fiecare chichita pentru ca sunt o persoana foarte chitibusara).

Cred ca prima parte a fost mult prea scurta. Prefatele, de obicei, au macar trei sferturi de pagina word, unele au cateva pagini intregi. Practic, in prefata, trebuie sa prezinti inceputul povestii, dar e de preferat sa fie cat mai vag ca sa nu ajunga ficul previzibil. Oricum, cred ca ai mai fi putut scoate cateva paragrafe din ideea ta, e prezentata mult prea simplu.

Am vazut cateva greseli de tastare, dar nu le iau in calcul pentru ca nu sunt provocate de nestiinta.
Nu am vazut greseli gramaticale parca, nici de punctuatie, ceea ce e foarte bine. E de apreciat ca nu ai.

Acum, nu cred ca ar fi trebuit sa faci o lista la inceput cu personajele. Chestia asta se face doar in operele dramatice. Daca o sa te uiti (si, de fapt, cred ca stii foarte bine) in orice piesa de teatru o sa vezi o lista cu personajele la inceput, dar nu si in operele lirice sau epice.
Oricum, prin insiruirea personajelor iti faci deja o idee asupra ficului si, din pacate, nu intr-un mod bun, pentru ca risipeste tot misterul.
De exemplu, cand o sa apara in peisaj una din fiintele supranaturale, o sa stiu imediat ca e supranaturala, nu o sa ma intreb nicio secunda "ma, o fi om, supranatural sau cine stie ce altceva?" asa cum, in mod normal, ar trebui sa se intrebe cititorul cand citeste ceva.

Okay, pai nu ai scris foarte mult, deja din prefata mi-am cam dat seama ce se va intampla in fic, dar nu ma grabesc, astept sa vad daca mi se adeveresc presupunerile.

Sper sa nu te superi ca te-am criticat, e doar critica constructiva. :]
Sus In jos
Imaginary Owl
Imaginary Owl
feminin Fecioara Mesaje : 261
Bani : 386
Multumiri : 2
Varsta : 27
Localizare : Cluj-Napoca
Status : Like a G6

Membru Activ
Lost In The World Empty
MesajSubiect: Re: Lost In The World   Lost In The World Icon_minitimeVin Mar 23, 2012 2:58 pm

Nu m-am suparat,imi plac criticile f
Deci primele 3 capitole sunt cam seci,imi place mie de la capitolul 4 in colo will

Capitoul 1- Dupa 12 ani
-Auzi,ce ar fi sa mergem la un bal mascat in Venetia?ma intreba Douglas in timp ce ma saruta.Ar putea fi amuzant,sa facem ceva sa ne mai destindem.
-Sau am putea pur si simplu sa nu mai ucidem pe nimeni care ni se pare dubios,i-am raspuns eu.
Eu si Douglas eram impreuna de 12 ani,adica de cand am plecat de acasa.Acum eram un cuplu.Faceam totul impreuna.Chiar si uciderile,care eram nevoiti pentru ca parintii mei trimiteau tot timpul detectivi sa ma caute.Saracii de ei,imi era un dor sa-i vad.Dar Doug mi-a explicat de ce nu ii puteam vedea,i-as fi pus intr-o primejdie prea mare.
-Ce s-a intamplat?Iar privesti in gol,zise aducandu-mi mintea inapoi la realitate.
-Nimic,doar ca mi-as dori sa nu mai ucidem atata si sa nu ma mai caute parintii mei.Am oftat.
-Mda,imi pare rau ca te implic in asta,dar priveste partea buna,asa nu mai trebuie sa caut raufacatori pe care sa-i omor,zise incercand sa zambeasca.
A da,am uitat sa va zic? Douglas era o fiinta supranaturala,nu un vampir sau varvolac,dar avea o viteza si putea trai vesnic.Daca fura sufletele oamenilor.Legendele il numesc Spintecator,pentru ca le spinteca corpul oamenilor pentru a lua suflete.Nu e o treaba destul de usoara,sa rupi maduva oaselor unui om,mai ales cand Doug nu e hranit de mult timp,atunci trebuie sa o fac eu...
-Iar te-ai scufundat in vise,ma readuse el din nou cu o piscatura facuta cu dintii lui pe jugulara mea.
-Vai,dar ma scuzi domnule visator,i-am reprosat muscandu-l jucaus de buze.
Doug ofta.
- Nu avem timp.Trenul ajunge imediat in gara,zise si se ridica de pe patul din compartiment.
A da,am uitat sa va mentionez ca eram in tren in drum spre Austria,la una dintre sutele(si luxoase) case ale lui Doug.
-Ceva planuri pe astazi doamna mea?
-Pai mai intai,ma gandeam sa-mi faci cinste cu o rochie asa de iarna pentru ca in America a fost cam cald si eu nu mi-am pus nimic pentru zapada de aici,i-am spus facand ochii de catelusi cum numai eu stiam sa-i fac,la care nu putea rezista nimeni.
Doug incepu sa rada in timp ce trenul opri in gara.Ne-am coborat din trenul,apoi am mers sa luam taxi-ul care ne-a dus la mall.
-Asteapta-ma aici,i-am spus in timp ce am intrat in magazinul H&M,dupa 30 de minute iesind cu o gramada de haine de acolo,numai pentru pentru o saptamana in Austria(eu si Douglas stateam doar o saptamana in cate un loc si in ce priveste partea cu bani...nu l-am intrebat niciodata de unde ii are).
-Ma inebunesti cu pasiunea ta de a prada bani,imi zise si ma lua de mijloc.
-Nu-ti face griji,ti-am luat si tie un pulover destul de dragut,am spus si l-am sarutat.Acum incotro?E randul tau(eu si Doug faceam totul pe rand).
Doug zambi malefic si ma lua de mana apoi ne urcaram intr-un taxi care ne duse pana unde incepea poteca spre "cabana".Cand imi deschise usa locuintei,mi-am scapat cumparaturile din mana,ramanand muta.Tot era in stil rustic,si inca cum.Parca 10 dintre cei mai buni arhitecti si-ar fi petrecut viata acolo.Cand ma vazu cum ma schimb la fata,Doug incepu sa rada.
-Si inca nu ai vazut dormitorul,zise si ma lua pe sus apoi ma urca scarile in brate spre dormitorul care puteam sa pun pariu ca ma va face sa lesin.Dar nu a fost asa...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Lost In The World Empty
MesajSubiect: Re: Lost In The World   Lost In The World Icon_minitime

Sus In jos

Lost In The World

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Lost In Dreams
» Hello, world!
» "World's End" ("Sekai no Piriodo")
» you can tell by the way she walks that she rules the world

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva Fan Fiction-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015