|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Sequere. Mesaje : 87 Bani : 108 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Zalau/Salaj Status : Cula;x
| Subiect: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 12:13 pm | |
| Inceputul
Eu nu sunt ceea ce exprim, cuvintele nu ma ting, desi eu sunt aceea care le rostesc. Numele meu este Declan (nu că ar trezi interesul cuiva, dar sunt o fată ce poartă nume de băiat), am 16 ani neîmpliniţi şi cânt la chitară. Sunt o fire sensibilă care îşi transmite sentimentele prin intermediul muzicii. Fireşte, nu prin acea muzică penală ce te invită să-ţi scuturi şuncile pe ringul împuţit dintr-un pub suprapopulat. Nici gând! Eu scriu balade. Întunericul reprezintă mediul în care mă simt cel mai bine: departe de ochii curioşilor, pierdută în propria lume împreună cu iubita mea, Mishee. Da, iubita! Sunt lesbiană, tocmai pentru că mă dezgusta rasa masculină ce nu merită să trăiască pe această planetă idioată! Sunt lesbiană pentru că nu doresc – nu-mi permit! – să mă împart între o femeie şi un bărbat. A fi bisexual, în opinia mea, înseamnă a fi nehotărât. Ori femeie, ori bărbat! Deci hotărăşte-te, frate! Locuiesc cu bunica (din partea tatălui, oricare ar fi acela). Părinţii mei, două persoane foarte responsabile care m-au uitat în spital, m-au lăsat în grija buncii încă dinainte de a deschide ochii şi de a-i vedea. Desigur, nu e ok să ai copil la 14 şi respectiv 29 de ani, dar există prezervative, omule! Protejează-te! Sau nu o mai face, daca ştii că la 14 ani nu poţi alăpta un copil! Oameni de tot căcatul. Trecând peste rahatul în care m-au băgat futuţii aceia... M-am hotărât să scriu o carte! Nu orice carte. Una pe care să nu îndrăzneşti să o laşi până nu o termini! Una care să le deschidă ochii tuturor labagiilor ce irosesc aerul, tuturor specimenelor bipede care distrug ceea ce ne diferenţiază de celelalte animale. O carte în care fiecare persoană se regăseşte. Chiar dacă are 1,52 m înălţime, ascultă manele şi termină cutia cu gel într-o săptămână. Dacă te-a atras ideea la fel de mult cum m-a atras şi pe mine, urmează-mă! Nu trebuie să dai „Like” pe Facebook sau „Follow” pe Twitter. Pur şi simplu citeşte-mi creaţia pentru a afla în ce lume de idioţi trăim. Tu şi eu. Doar noi doi şi creionul. Eşti pregătit? ___ M-a lovit o inspiratie... Deci e o carte scrisa de Declan, o fata de 16 ani lesbiana. O sa va placa! |
| | | Imaginary Owl Mesaje : 261 Bani : 386 Multumiri : 2 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca Status : Like a G6
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 2:48 pm | |
| Deci cand am vazut descrierea am ramas cam asa,okei,e prima oara cand aud numele ala si cu siguranta ziceam ca e de baiat Imi place ideea,cred ca e primul fic despre care citesc ca fata e lezbiana,am mai citit cu bisexuali dar cu lesbiene nu.Vai,las-o mai moale cu limbajul ca nu stiu,adica si eu il folosesc,dar cand il vad scris,nu stiu,mi se pare cam ciudat inceputul asta a fost putin cam dur,trebuie sa recunosc.Dar vreau sa vad si mai incolo ce scrii. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 4:09 pm | |
| Hei. Ti-am citit prima parte si sper ca nu o sa te supere daca o sa critic putin.
In primul rand, a fi bisexual nu inseamna a-ti placea barbatii si femeile in aceeasi masura. Nu exista bisexual perfect, unui bisexual ii plac si barbatii si femeile, dar tinde catre unul dintre sexe. Iar Declan, daca e lesbiana, ar fi trebuit sa stie asta. Dar are 16 ani oricum, deci... se iarta.
Deci vorbesti de manele si etc, chestiile astea au loc doar in Romania. Dar fetele nu au nume romanesti. Nu se pune faptul ca si in alte tari se asculta manele, pentru ca nu se asculta asa mult ca la noi si, practic, tu ai descris acolo tipul cocalarului roman.
Deci tipa scrie o carte despre cum e lumea de fapt. De unde stie ea la 16 ani cum e lumea? E doar o adolescenta, nu are atata experienta si e mult prea tanara.
Ma rog, o sa vad pe parcurs. Dar tot am impresia ca e exact o adolescenta tipica si nu cred ca o sa poata sa ne spuna ea cum e lumea, cand a nu e decat de 16 ani pe planeta.
Succes cu ficul. |
| | | Sequere. Mesaje : 87 Bani : 108 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Zalau/Salaj Status : Cula;x
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 4:20 pm | |
| ^ Numele suna mai romanesti, poreclele sunt altceva. Mishee = Mihaela Declan = o sa vezi de ce are numele asta pe parcurs. Am precizat ca scriu din perspectiva lui Declan. Nu o sa ma complic cu descrierea pentru ca nimeni, cand gandeste ceva, nu incepe sa descrie cine stie ce - spun asta, daca vi se va parea cam seaca povestea. Am precizat ca e limbaj explicit. Sunt gandurile ei. O sa vezi de ce e asa de revoltata cand vine vorba de bisexualitate. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 4:30 pm | |
| ^Well, nu ai spus ca sunt porecle, ci nume. Ea zice ca numele ei e Declan, chiar in prima propozitie, nu ca "mi se spune Declan" sau ceva. Revoltata? E ciudat, adica e lesbiana si e revoltata cand vine vorba de bisexualitate? Ma rog. Un alt lucru care, dupa parerea mea, rezulta din varsta ei, e inca mult prea necoapta si asta se reflecta si in mentalitatea ei. |
| | | Sequere. Mesaje : 87 Bani : 108 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Zalau/Salaj Status : Cula;x
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Joi Apr 05, 2012 10:05 pm | |
| ^ Exact. Faza e ca o sa vezi pe parcurs de ce. Ca sa clarific lucrurile: a fost violata de un tip. De atunci uraste compania lor. Nu dezvalui mai multe, e surpriza. |
| | | Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: People = Shit [+18] Dum Apr 08, 2012 7:43 pm | |
| Inca un fic de genul asta care il citesc. Frumos. Ce sa zic, ti-am citit si celalat, si la fel ca acela mi-a placut |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: People = Shit [+18] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|