| Ce spune floarea preferata despre tine? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Ce spune floarea preferata despre tine? Vin Apr 06, 2012 12:28 am | |
| CLICKRezultatul meu: Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Vin Apr 06, 2012 4:21 pm | |
| Crinul spune despre tine ca esti jucausa, prietenoasa si iti place sa flirtezi. Personalitatea ta unica atrage atentia. Faptul ca esti asa adorabila ii face pe ceilalti gelosi. Aici nu ma mai exprim eu:))) dar ce gelozia cam mergeee> |
|
| |
alexcrazygirl Mesaje : 5071 Bani : 5096 Multumiri : 9 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Vin Apr 06, 2012 5:31 pm | |
| Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor.
|
|
| |
♥ Karina Mesaje : 1878 Bani : 1888 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Intr-o lume Secreta Status : Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Mar Apr 24, 2012 7:07 pm | |
| Orhideea spune despre tine ca esti nespus de frumoasa si exotica. Ai o gratie care sugereaza atat feminitate cat si putere. In dictionar, in dreptul cuvantului CLASA gasim o poza cu tine. Unii oameni spun despre tine ca nu esti abordabila (cred ca vorbeste lipsa de incredere a lor). |
|
| |
Mixhuberance Mesaje : 97 Bani : 115 Multumiri : 2 Varsta : 30 Localizare : beyond any expectations Status : no mercy.
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Mar Apr 24, 2012 11:34 pm | |
| Crinul spune despre tine ca esti jucausa, prietenoasa si iti place sa flirtezi. Personalitatea ta unica atrage atentia. Faptul ca esti asa adorabila ii face pe ceilalti gelosi. )) am noroc ca exista testele astea haioase ca sa nu ma plictisesc |
|
| |
Balonas. Mesaje : 535 Bani : 5018 Multumiri : 12 Varsta : 25 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Lun Iul 16, 2012 2:48 pm | |
| Rezultatul tau: Crinul spune despre tine ca esti jucausa, prietenoasa si iti place sa flirtezi. Personalitatea ta unica atrage atentia. Faptul ca esti asa adorabila ii face pe ceilalti gelosi. Asa este, sunt dragalasa, adorabila si prietenoasa. ) |
|
| |
roxiroxgirl Mesaje : 850 Bani : 871 Multumiri : 0
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Sam Sept 01, 2012 4:37 pm | |
| Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Mier Iun 12, 2013 6:32 pm | |
| Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor. O doamne |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Dum Iun 23, 2013 8:51 am | |
| Irisul spune despre tine ca esti o persoana curajoasa si plina de nadejde. Chiar si atunci cand viata te pune la incercare ai incredere ca lucrurile se vor rezolva. Esti recunoscatoare pentru viata pe care o duci.
Aici chiar m-a nimerit in absolut tot ce scrie acolo :]]. |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Mier Dec 25, 2013 8:06 pm | |
| Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor.
^^ |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? Lun Dec 30, 2013 1:14 pm | |
| Crinul spune despre tine ca esti jucausa, prietenoasa si iti place sa flirtezi. Personalitatea ta unica atrage atentia. Faptul ca esti asa adorabila ii face pe ceilalti gelosi. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ce spune floarea preferata despre tine? | |
| |
|
| |
| Ce spune floarea preferata despre tine? | |
|