| Ce tip de ciocolata esti? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Ce tip de ciocolata esti? Vin Apr 06, 2012 12:40 am | |
| clickDoar eu puteam sa deschid topicul asta. Esti ciocolata alba. Ca nimeni alta, esti o persoana unica, sensibila, timida dar iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora. |
|
| |
Sirius Mesaje : 458 Bani : 3695 Multumiri : 6 Status : Electronic Symphony
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Vin Apr 06, 2012 12:56 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat. Hell Yeah. Sirius |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Vin Apr 06, 2012 4:16 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat. Ai...ai...ai... ) |
|
| |
alexcrazygirl Mesaje : 5071 Bani : 5096 Multumiri : 9 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Vin Apr 06, 2012 5:40 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat.
|
|
| |
SSimonaV Mesaje : 29 Bani : 33 Multumiri : 0 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mar Apr 17, 2012 7:50 pm | |
| Rezultatul tau: Esti ciocolata neagra. Asemenea ciocolatei negre ai secrete ca nimeni altul. Esti atragator, foarte romantic, indraznet si stii sa-ti controlezi emotiile.
OK se potriveste ce scrie acolo doar ca nu imi place ciocolata neagra:)) |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mar Apr 17, 2012 11:42 pm | |
| Esti ciocolata alba. Ca nimeni alta, esti o persoana unica, sensibila, timida dar iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora. Singura chestie e ca nu-mi place ciocolata alba. Singura ciocolata care nu-mi place. ) |
|
| |
D/R/U/G/S Mesaje : 36 Bani : 38 Multumiri : 0 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mier Apr 18, 2012 1:14 am | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat.
Exact ciocolata care-mi place cel mai putin, lol. |
|
| |
♥ Karina Mesaje : 1878 Bani : 1888 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Intr-o lume Secreta Status : Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Sam Apr 21, 2012 10:13 am | |
| Esti ciocolata alba. Ca nimeni alta, esti o persoana unica, sensibila, timida dar iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mier Iun 12, 2013 6:27 pm | |
| Esti ciocolata alba. Ca nimeni alta, esti o persoana unica, sensibila, timida dar iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora. |
|
| |
Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mier Iun 19, 2013 7:25 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat. Chiar cea care-mi place. |
|
| |
Mikasa Mesaje : 1513 Bani : 180797 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Status : Bewitching medicine
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mier Iun 19, 2013 7:50 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat. ]Sunt total de acord |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Sam Iun 22, 2013 11:32 pm | |
| -Esti ciocolata alba. Ca nimeni alta, esti o persoana unica, sensibila, timida dar iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora. - Urasc ciocolata alba :]]. Cea mai adevarata parte din toate complimentele: " iti place sa-ti exprimi sentimentele fara sa-ti fi teama de reactia altora" O.o aici m-am regasit perfect :3. |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Mier Dec 25, 2013 7:38 pm | |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? Lun Dec 30, 2013 1:16 pm | |
| Esti ciocolata cu lapte. Ciocolata cu lapte te caracterizeaza perfect: esti dulce, sensibil, ai o inima mare si iti place sa fii rasfatat. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ce tip de ciocolata esti? | |
| |
|
| |
| Ce tip de ciocolata esti? | |
|