|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Proba 2 Sam Apr 07, 2012 8:01 pm | |
| Sper ca v-ati mai obisnuit cu jocul acum dupa prima proba. Proba 2 consta in crearea unui afis publicitar in care sa faceti reclama la un produs (original sau dja existent, nu conteaza). Puteti crea afisul folosind orice programe de editat poze (photoshop, photoscape, gimp, programe online etc etc), sunt multe.
In afisul vostru trebuie sa fiti cat mai convingatori (asta inseamna publicitate), sa ne aratati ca produsul vostru merita cumparat. E treaba voastra cum va sfatuiti si ce bagati in el. Stim ca nu toti se pricep la editat poze, de aceea membrii care nu se pricep pot veni cu tot felul de idei. Vedeti voi.
Marimile: 500 x 700 pixeli SAU 700 x 500 pixeli (adica in picioare sau culcat)
Cine castiga si cine pierde: De data aceasta, nu mai e un concurs de viteza. Trimiteti lucrarile atunci cand sunt gata. Eu si Beatrice vom vota fiecare lucrarea care ni se pare cea mai reusita (nu neaparat din punctul de vedere al aspectului, ci trebuie sa indeplineasca conditia de afis publicitar, asta e cel mai important). Cea care ramane nevotata, va pierde si, astfel, echipa va trebui sa elimine pe cineva.
Aveti timp pana pe 11 aprilie, ora 21.00
Sper sa va descurcati, spor la creat! Daca aveti nelamuriri, intrebati.
Ultima editare efectuata de catre Delia. in Lun Apr 09, 2012 10:16 pm, editata de 1 ori |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Proba 2 Lun Apr 09, 2012 10:15 pm | |
| Am hotarat sa acord mai mult timp pentru crearea afisului. M-am gandit ca nu e chiar ceva ce se face asa repede, plus ca, in cel mai probabil caz, e doar o singura persoana care editeaza si... poate ca respectiva nu are timp etc.
Asadar, aveti timp pana pe 11 aprilie, ora 21.00. Voi edita si postul anterior. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Proba 2 Mier Apr 11, 2012 8:53 pm | |
| Vreau sa va anunt ca mai aveti 10 minute sa-mi trimiteti afisele. Daca nu fiecare echipa va elimina cate un participant. Personal, nu stiu de ce va aia asa de mult, nu trebuie sa fie ceva extraordinar si sunt sigura ca 4 zile sunt suficiente. |
| | | Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Re: Proba 2 Mier Apr 11, 2012 9:49 pm | |
| Si cum se va proceda pana la urma?Sper ca vei pune proba urmatoare in seara asta... |
| Subiect: Re: Proba 2 Mier Apr 11, 2012 9:58 pm | |
| Nu o pot pune in seara asta pentru ca trebuie sa am un eliminat. Deci am primit doar de la 2 echipe: cea a lui Dizzie si cea a lui Georgi. Afisul echipei lui Dizzie: clickAfisul echipei lui Georgi: clickNu mai e nevoie sa votam sau ceva, din moment ce echipa Anei nu a trimis. Asadar, echipa trebuie sa mai elimine pe cineva. (Alina, Danuta, Ana si Leia) Va astept PM-urile, nu va sfiiti sa votati persoana pe car eo doriti afara din joc. Ca o opinie personala, nu inteleg de ce nu am primit de la toata lumea, nu era asa greu de facut. Nu trebuia profesionalism sau ceva si, avand in vedere ca erati multi in echipa, se putea ocupa chiar oricine, nu neaparat ala care se stie ca e bun la asa ceva. Dar ma rog. Pun asta pe seama lipsei interesului. |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 1:15 pm | |
| Nu am primit niciun PM. Nu am dat un timp anume, dar o sa dau acum.
Mai aveti timp pana pe 15 aprilie, ora 13.00 sa imi trimiteti PM-urile. Nu inteleg ce e asa greu sa dati un PM cu un singur nume, o persoana pe care vreti sa o eliminati. Mai ales ca 3 dintre voi au fost active in ultimele zile/ore.
Daca nu, o sa sau un randomizer si cea care iese, o sa fie eliminata. Cu exceptia Anei care e sefa, n-am chef dup-aia sa mai astept inca nu stiu cate zile ca sa va alegeti alt sef.
Personal, nu stiu de ce ati fost asa incantate de joc de la inceput, daca oricum nu va dati interesul, si nu e vorba numai de aceasta echipa. |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 5:57 pm | |
| Pe bune, acum chiar mi-am iesit din fire! Chiar m-am enervat acum si hai sa nu ne suparam. Cum ... **injura** vrei sa fac afisul cand mi s-a stricat pc-ul!? Cand am vrut **injura** sa-l fac .. mi-a picat cerul in cap. Nu ne dam interesul?! De unde sti asta Delia? Nu am numai un afis pe cap. Am si o viata reala si multe alte treburi pe net. Stau 10 ore pe calculator si tot nu-mi ajunge! Iti dai seama ... stau 10 ore si tot nu reusesc sa fac totul. Dar nu stiu de ce imi fac eu atatea nervi doar pentru un joc virtual lasa ca eu voi fi cea care pleaca ca sa nu-mi mai fac atatia nervi pe viitor. Ete **injura** *calma....calma...* |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 6:14 pm | |
| Danuta, eu nu inteleg de ce te-ai enervat. Si nu inteleg de ce iei totul atat de personal. Sunteti mai multe in echipa si nu m-am adresat tie cand am spus ca nu ati facut afisul. Daca nu ai putut tu, trebuiaus a il faca celelalte, spune-mi, te rog, de ce te simti vizata.
Chiar nu ai niciun motiv sa te enervezi, eu nu te vizez pe tine, eu nu ma adresez tie, eu ma adresez intregii echipe. Iar echipa intreaga nu si-a da tinteresul. A, ca nu ai putut tu sa intri e altceva, stiu ca ai o viata, ca nu sunt absurda si pe oricine intrebi o sa iti spuna ca asa e. Dar restul ce au facut? Hai sa nu ne victimizam aiurea, serios, sa nu ne enervam pentru o prostie. Nici macar nu ma adresam tie personal. Daca ma adresam tie personal si iti ziceam "Danuta, de ce nu ai facut afisul?" etc etc, era altceva, dar am vorbit strict cu tine? Nu, ci cu intreaga echipa.
Nu-mi respinge din start mesajele si ideile pe care le am in ele, inainte sa te gandesti macar la ce am vrut eu sa zic acolo. Ai inteles complet gresit si nici nu ti-am dat vreun motiv ca sa o faci. Cand eu ma adresez colectivului si tu te simti vizata, nu e vina mea. |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 6:18 pm | |
| Pentru ca celelalte ... nu se pricep sa zic asa ... pluc sa ci Ana si Alina am inteles ca au probleme cu netul, dar in fine.
Ma aprind delia, pentru ca asa e firea mea, si uneori rau de tot ma prind. |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 6:22 pm | |
| Pai eu nu am de unde sa stiu daca se pricep sau nu si, de fapt, nici nu prea ma intereseaza. Eu sunt doar organizator, eu va zic ce e de facut la fiecare proba. Ce faceti voi in echipa e treaba voastra.
Eu, de exemplu, as fi incercat sa fac un afis, chiar daca nu ma pricep, macar ca sa nu ajunga echipa sa elimine pe cineva. Dar ma rog, nu stiu. Nu stiu nici daca au probleme cu calculaoturl sau nu. Daca nu am fost anuntata "femeie, vezi ca am probleme cu calculatorul si nu pot sa intru", am tratat situatia ca atare.
Dar faza cu PM-ul e inca valabila, adica chiar imi trebuie un PM cu eliminarea. Doar n-o sa iau proba de la capat. |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 9:24 pm | |
| De unde sa-ti dau pm daca nu am pc? marog...ca nu facem spam... ai deja votul meu, care ma elimin pe mine. si apropo, sper ca in mesajul: - Citat :
Pe bune, acum chiar mi-am iesit din fire! Chiar m-am enervat acum si hai sa nu ne suparam. Cum ... **injura** vrei sa fac afisul cand mi s-a stricat pc-ul!? Cand am vrut **injura** sa-l fac .. mi-a picat cerul in cap.
Nu ne dam interesul?! De unde sti asta Delia? Nu am numai un afis pe cap. Am si o viata reala si multe alte treburi pe net. Stau 10 ore pe calculator si tot nu-mi ajunge! Iti dai seama ... stau 10 ore si tot nu reusesc sa fac totul.
Dar nu stiu de ce imi fac eu atatea nervi s doar pentru un joc virtual s lasa ca eu voi fi cea care pleaca ca sa nu-mi mai fac atatia nervi pe viitor.
Ete **injura**
*calma....calma...* s nu ai crezut ca te injur pe tine ... era asa , in aer |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 9:32 pm | |
| Stiu ca nu ma injurai pe mine. pai cum nu ai pc? Acum nu esti pe PC? Nu poti sa vezi mesajul pe care l-am scris anterior, ala in care am zis membrii dintre care trebuie sa elimini? ) Lol. Okay, am receptionat votul tau. Tare am impresia ca o sa raman doar cu votul tau. |
| | | I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 9:52 pm | |
| off: Poate vrei sa tinem o discutie lungaa pe mess ca data trecuta, dar mult mai mai . on: Delia, am discutat cu Alina si am vorbit si cu Leia ca ea va fi eliminata. O sa intre si Leia daca ea, pentru orice eventualitate |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 10:04 pm | |
| Okay, Ana, trebuia prin PM, dar e okay si asa. As avea nevoie de votul lui leia, totusi, pentru ca Danuta s-a votat pe sine. Si trebuie sa stiu pe cine va vrea Leia sa voteze. Daca o s-o voteze tot pe Danuta, o sa fie doua voturi de fiecare si o sa dau randomizer.
Oricum, doar ca idee, teoretic, nu se discuta pe cine dati afara, ci votati pur si simplu. Dar nu e o regula, e okay. |
| | | I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 10:07 pm | |
| Delia, Leia s-a votat pe ea ca sa nu iasa din ... minune Danuta. pe care-mi vine s-o bat. |
| Subiect: Re: Proba 2 Vin Apr 13, 2012 10:17 pm | |
| Okay, atunci Leia este eliminata, oficial. O sa editez si postul de la Participanti.
Proba 3 mai incolo. |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Proba 2 | |
| |
| | | |
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|