| Ce creatura mitologica esti? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Ce creatura mitologica esti? Sam Apr 07, 2012 8:02 pm | |
| [url=http://www.clopotel.ro/funny/teste/Teste_psihologice/Ce_creatura_mitologica_esti-324] click/[/ur] Rezultatul meu: Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. Bineinteles! |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Apr 07, 2012 8:07 pm | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.
Nu am astfel de tendinte, dar daca vine vorba de RPG, atunci da, in fine erau doar doua variante.Cum inger nu pot fi clar aici merge:)) |
|
| |
Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Apr 07, 2012 8:11 pm | |
| Decat sa te ocupi de furnici si de copaci mai bine alergi dupa carne. |
|
| |
Kami Mesaje : 131 Bani : 181 Multumiri : 2 Varsta : 26 Localizare : Dangerous Pleasure Status : Just descend with me to the deepest layer of hell...
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Apr 08, 2012 11:49 am | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica. Nu pot nega faptul ca imi place carnea,dar nici chiar asa exagerata nu sunt. Tendinte animalice si latura salbatica? Nu as zice,poate doar undeva in cel mai ascuns coltisor al mintii mele *evil smile*. |
|
| |
alexcrazygirl Mesaje : 5071 Bani : 5096 Multumiri : 9 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Apr 08, 2012 1:44 pm | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.
|
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mar Apr 10, 2012 1:15 am | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. Ma asteptam. ) |
|
| |
saranichuu Mesaje : 25 Bani : 33 Multumiri : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Apr 14, 2012 9:24 pm | |
| Rezultatul tau: Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica. Da sigur. Cum sa nu ) |
|
| |
Andrusca ♥ Mesaje : 1552 Bani : 1562 Multumiri : 2 Varsta : 27 Localizare : Tokyo Status : Nu sunt genu` care sa planga . Pot sa n`am nimic,tot o sa`mi ajunga.
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mar Apr 17, 2012 6:59 pm | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. |
|
| |
♥ Karina Mesaje : 1878 Bani : 1888 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Intr-o lume Secreta Status : Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Apr 21, 2012 2:57 pm | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mier Iun 12, 2013 6:31 pm | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica. |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Iun 23, 2013 9:08 am | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.
Sunt sigura de asta, ce sa mai. :]] |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mier Dec 25, 2013 7:36 pm | |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Lun Dec 30, 2013 1:17 pm | |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? | |
| |
|
| |
| Ce creatura mitologica esti? | |
|