|
Autor | Mesaj |
---|
Evil Minion Mesaje : 95 Bani : 135 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Temeswar Status : Awsome
| Subiect: Hey,hey! Joi Apr 26, 2012 9:12 pm | |
| Deci, sunt Raluca si mi-e somn . Am problema asta dupa ce trece ora 9 seara, dar sa incercam sa ne prezentam. Am 16 ani, aproape 17 si locuiesc prin Temeswar (Timisoara, mai pe romaneste ). Sunt la liceu, yeah. Ani de liceu, cu absente la fizica pe care o urasc inca din a 6-a. Sunt roscata, another great quality. Ah, da. Si ador sa vorbesc in engleza. Daca nu intelegeti ce spun, folositi Hallo, Google Translator sau si mai bine, ma intrebati direct pe mine. Sunt destul de sociabila si il ador pe Alexander Rybak *se vede ina vatarul meu, sper *. Si pe Mat Gordon, dar asta e alta ciorba de peste. Cam atat. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Hey,hey! Joi Apr 26, 2012 9:15 pm | |
| Bun venit Raluca!!> < Citeste regulile si respectale, distractie placuta, fa-ti prieteni si happy posting!! Am si eu niste intrebari: 1.Cum ai dat de noi? 2.Ce te-a facut sa te inregistrezi? 3.Iti place RPG-ul? 4.Ce alegi: elfi sau vampiri? |
|
| |
Mixhuberance Mesaje : 97 Bani : 115 Multumiri : 2 Varsta : 30 Localizare : beyond any expectations Status : no mercy.
| Subiect: Re: Hey,hey! Joi Apr 26, 2012 10:15 pm | |
| Uuuu, daca inca mai exista fiinta mea pasionala( ok, ultimul e din oficiu, nu prea are nimic de-a face cu mine ) prin Romania, poate-ti faceam o vizita , insa nefericirea imi cam face umbra Anyway, eu locuiam in Lugoj, ma rog, pe langa ) acolo mergeam la scoala. A, am uitat: bun venit sa te distrezi, ca pana la urma pentru asta s-a infiintat acest forum(concluzie la care am ajuns un pic cam tarziu). Byz! Apropo, daca-ti plac anime-urile, esti binevenita sa te inscri in clubul Badass Anime |
|
| |
Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Re: Hey,hey! Joi Apr 26, 2012 10:54 pm | |
| Hey Raluca! Bun venit pe forum! Sper sa te distrezi si sa-ti faci prietenete aici!^_^ Citeste regulamentul cu atentie si asigura-te ca nu incalci nicio regula!
|
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Hey,hey! Vin Apr 27, 2012 1:40 pm | |
| heyy ! Bine ai venit pe forum > < Membra nouua > < Sper sa te distrezi, sa fi activa si nu uita de reguli ) Atentia conteaza > < O sa te simti bine, cel putin asa doresc eu. Have fun! |
|
| |
Evil Minion Mesaje : 95 Bani : 135 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Temeswar Status : Awsome
| Subiect: Re: Hey,hey! Vin Apr 27, 2012 2:42 pm | |
| Ok. Danke tuturor pentru primiri. Deja ma simt bine aici ). Si imi placeau animeurile... Acum mult timp, dar m-am lasat de ele. Si ca nu uit,VicTiM Of ImAGinaRY: 1.Cum ai dat de noi?Intamplator, cautam la partenerii unui alt forum. 2.Ce te-a facut sa te inregistrezi?Foru- Girls, plictiseala si curiozitatea. 3.Iti place RPG-ul?Da, destul de mult xD. 4.Ce alegi: elfi sau vampiri?Vampires... Am I wrong? |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Hey,hey! Vin Apr 27, 2012 2:44 pm | |
| Auuu RPG si Vampirii esti de-a noastra > < Bine ai venit pe foruum > < sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni :* |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Hey,hey! Vin Apr 27, 2012 9:45 pm | |
| Hey, Raluca! Bine ai venit.
Iti place sa scrii? Ce faci in timpul liber, ai vreun hobby?
Sper sa te simti bine aici si have fun la postat. :] |
|
| |
| Subiect: Re: Hey,hey! Sam Apr 28, 2012 4:13 pm | |
| Dankee.
Iti place sa scrii? Yeah, incerc sa-mi scriu un roman, pregatire pentru NaNoWriMo de anul asta. Ce faci in timpul liber, ai vreun hobby? Desenez, scriu si ma prostesc. :-? |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Hey,hey! Sam Apr 28, 2012 5:03 pm | |
| Bine ai venit pe forum! Sper sa te simti bine in comunitatea noastra si sa fi activa Daca ai probleme, staff-ul e on mereu ^^ |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hey,hey! Lun Apr 30, 2012 6:08 pm | |
| heyy Bine ai venit pe forum. Sper sa te simti bine in comunitatea noastra unita. Dupa cum vezi sunbtem destul de mari si uniti Sper sa fi activa si sa ai grija la reguli. Avem moderatore pe aici care vad tot :-ss ne mai vedem ~~ |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Hey,hey! | |
| |
|
| |
|