AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Salutare. - Pagina 2
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Salutare.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Lonely.Soul
Lonely.Soul
feminin Fecioara Mesaje : 139
Bani : 145
Multumiri : 0
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti.
Status : Krem,despre asta e ciorba

Membru
Salutare. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Salutare.   Salutare. - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 4:36 pm

Rezumarea primului mesaj :

Hei,nu sunt prea buna la prezentari de felul meu asa ca voi fi scurta si directa.
Sunt Nicoleta am 17 ani aproape 18 [in septembrie] sunt din Bucuresti si bine inteles sunt la liceu.
Imi placve foarte mult sa scriu,sa citesc,sa ascult muzica sa merg pe role,sa ies cu prietenii si nu ultimul imi place foarte mult IT-ul mai mult partea de software mi se pare geniala.
Ei bine sper sa stau cat mai mult pe aici insa tinand cont ca timpul meu este cam limitat sper sa nu ma pierd asa de repede.
In rest nu prea mai stiu ce sa spun despre mine,daca e ceva intrebati doar nu ma supar. gdg
Sus In jos
http://ourworld.freeforums.org/index.php

AutorMesaj
Lonely.Soul
Lonely.Soul
feminin Fecioara Mesaje : 139
Bani : 145
Multumiri : 0
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti.
Status : Krem,despre asta e ciorba

Membru
Salutare. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Salutare.   Salutare. - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 06, 2012 10:48 pm

Asa paai multumesc tuturor pentru primire >rr<
Buffy sunt Nyko,dar tu? gdg
Sus In jos
http://ourworld.freeforums.org/index.php

Salutare.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» Salutare :)
» Salutare!
» SaLuTaRe!
» Salutare!
» Salutare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015