AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Senior Year.
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Senior Year.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Lonely.Soul
Lonely.Soul
feminin Fecioara Mesaje : 139
Bani : 145
Multumiri : 0
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti.
Status : Krem,despre asta e ciorba

Membru
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 6:19 pm

Da deci cum persoana mea se plictisea s-a gandit sa inceapa un alt fic din muulte altele care nu sunt terminate,stiu sunt o pacoste,dar imi place sa scriu si mai mereu imi vin idei noi. Nu am dus decat un fic pana la capat,si unul in parteneriat deci nu va asteptati sa il termin prea repede pe acesta. Desi ma voi stradui,promit gdg)
Asa am sa va las rezumatul si primul capitol si daca va place pun capitolul 2.

Senior Year.

Rezumat:
Ultimul an de liceu,fiecare se straduieste sa impresioneze pe orcine oricand la orice ora. La fel face si Ella,o fosta tocilara satula de toate prostiile celorlalti si schimbata complet,le va da peste nas colegilor ei cu fiecare ocazie devenind din ce in ce mai populara. Insa ce se intampla cand un elev nou si extrem de sexy se muta in liceu? Sar scantei in stanga si in dreapta? Ramane de vazut.

Capitolul 1 Prima zi de scoala..din nou.
Ella Brooks Pov.

Nu stiu ce ma facea sa am o stare proasta azi. Faptul ca incepe din nou scoala si iar o sa imi bat capul cu pitipoancele,sau faptul ca voi da din nou peste examene si profi enervanti?
Cred ca amabele ma enervau in egala masura. Voiam sa termin odata liceul,nu ca nu mi-ar fi placut doar ca totul devine asa o rutina,si cateodata imi da impresia ca joc intr-un film cu prosti.
Dar,anul asta aveam sa ii las pe toti cu cate o amintire de la mine.
Nici macar unul nu va scapa de mine. Aveam sa fiu cea mai mare pacoste,daca pana acum ceilalti fusesera o pacoste pentru mine.
Peste vara ma schimbasem foarte mult,nu mai eram aceeasi tocilara cu cosuri pe fata si ochelari cat borcanele. Invatasem si eu ca daca viata e o tarfa cu tine,fi si tu cu ea la fel.
Facusem sala,si imi schimbasem total infatisarea,nu mai aveam acel banal par saten,acum era negru spre albastru,iar ochii imi erau acelasi ciocolatiu innebunitor doar ca aveam lentile ca sa nu mai port ochelari.
Garderoba o schimbasem complet,iar restul venea de la sine zic eu. Am oftat si m-am ridicat din pat,trebuia sa inceapa distractia nu?
Dupa ce am facut repede un dus,m-am imbrcat in blugii mei preferati skinny si o bluza albastra ce imi punea in evidenta formele. Am zambit privindu-ma in oglinda,si am aplicat un machiaj natural.
Nimeni nu avea sa mai comenteze acum. Nu mai era Ellusca ratusca,eram Ella Brooks,si nimeni nu va mai putea vreodata sa isi bata joc de mine.
Am coborat scarile si m-am indreptat spre bucatarie acolo unde mama imi pregatea micul de jun. Am lasat geanta langa scaun si m-am asezat la masa dand pe gat tot paharul cu suc de portocale. Am mancat in graba cateva ceareale cu lapte si am iesit din casa nu inainte insa de a o pupa pe mama. Mereu faceam asta,si nu aveam de gand sa renunt.
Am urcat in masina mea,care tin sa spun ca era o rabla de pe cand traia bunica si am demarat spre scoala.
Oftand plictisita am oprit la semafor batand cu mainile in volan ascultand la radio-ul rablagit al masinii melodia mea preferata. Infatuation de Christina Aguilera. Era cred cea mai frumoasa melodie,desi eu le aveam mai mult cu hip-hop’ul.
Cand am ajuns la scoala toti s-au holbat la rabla mea si si-au dat ochii peste cap cum faceam deobicei. Eram sigura ce gandeau. “Fi pe fazaaa vine ciudataaa”
Intotdeauna era asa,insa acum abia asteptam sa le vad fetele uimite. Sa le vad maxilarele cascate si ochii bulbucati. De acum nu mai eram Ellusca,eram Ella si atat. Doar Ella.
Am inspirat adanc,si am coborat din masina luandu-mi geanta. Mi-am trecut o mana prin par,iar in urmatoarea secunda toata curtea amutise uitandu-se la mine.
Am rosit ceva foarte obisnuit la mine,si am inaintat printre ei cu un zambet satisfacut pe fata.
In fata dulapului meu Alice sarea de sus in jos ca o pixie mica ce era,si batea din palme.
-Ella!
Imi sarii in brate si mai sa cad,noroc cu echilibrul meu care era destul de bun.
-Ce bine imi pare sa te vad! Si ce bine arati,Ella esti mai frumoasa ca toate fetele in din liceu!
Incepu sa sara exact cum facea ea cand era fercita si m-a bufnit rasul. Asta era vechea mea si unica mea prietena Alice.
-Si mie mi-a fost dor de tine Allie.

PS. nu platesc vre-o stricaciune daca ficul meu va ingrozeste gdg) .
Sus In jos
http://ourworld.freeforums.org/index.php
Reira
feminin Sagetator Mesaje : 8307
Bani : 64545
Multumiri : 19
Localizare : În lumea mea.

Mega-Fan Forum
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 9:57 pm

Bun.Ai probleme cu virgulele.Nu ai de ce sa le pui in fata unui "si" copulativ, iar tu faci asta la greu.
Cand trebuie sa pui virgula, n-o faci.Exemplu:
Citat :
Oftand plictisita am oprit la semafor batand cu mainile in volan ascultand la radio-ul rablagit al masinii melodia mea preferata.
Ai si cateva greseli de tastare pe acolo, - persupun ca sunt de tastare- de genul " micul de jun" si mai era ceva, insa nu mai caut.Eventual editezi tu.
Ai probleme si cu timpurile.Cand vorbesti la trecut, cand vorbesti la prezent.Asta nu ar fi un lucru rau, dar cand narezi si vrei sa prezinti ceva din trecut, banuiesc ca nu o faci la prezent.
Citat :
Nu stiu ce ma facea sa am o stare proasta azi. Faptul ca incepe din nou scoala si iar o sa imi bat capul
Oricum suna cam aiurea ce ai scris tu acolo.Cred ca era mai curand "Nu stiu ce ma facea sa am o stare atat de proasta in ziua aceea.Faptul ca incepea din nou scoala si iar aveam sa imi bat capul cu..."

Legat de poveste, e ok.Mi se pare epica.Na...nu cred ca toti tocilarii au ochelari cu fund de borcan si cosuri pe fata, insa sa zicem.Sa inteleg ca ea a facut o asemenea schimbare pentru ca ai ei colegi se purtau urat cu ea si o ironizau?
Anyway, o sa citesc in continuare.Sper sa nu te deranjeze comentariul meu.Critica e constructiva. ^_^
Sus In jos
Lonely.Soul
Lonely.Soul

Membru
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 10:02 pm

Deobicei nu am probleme cu virgulele dar lasam asta pe seama ta. Nu ma supar de comentariu,probelma cu timpurile am avut-o mereu. Insa mna ma rog fraza aia chiar imi place cum a iesit,insa este parerea ta si nu am de ce sa ma ambalez atat :-j
Oricum mersi.
Sus In jos
Reira
feminin Sagetator Mesaje : 8307
Bani : 64545
Multumiri : 19
Localizare : În lumea mea.

Mega-Fan Forum
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 10:11 pm

E clar ca te-a ofensat, dar nu e nimic personal.Daca pui fic, banuiesc ca nu te astepti sa citesti doar " vai ce misto, astept next".XD
Si legat de virgule, nu am inteles bine ce ai vrut sa spui.Susti ca sunt bine puse?
Sus In jos
Lonely.Soul
Lonely.Soul

Membru
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 10:19 pm

Nu m-am ofensat am primit critici mai dure ca ale tale,asa ca te rog. Nu sustin ca sunt bine puse,am citit si eu capitolul din nou si am gasit virgula dupa "si" doar de trei ori si mda stiu ca asta e greseala mea,stiam ca nu sunt bine puse doar nu m-am sinchisit sa le sterg.
Si nu nu ma asteptam sa primesc "vai imi place" etc etc. Pentru ca imi place sa mi se spuna unde gresesc. Daca tu crezi ca eu am batut spre ofensare imi pare rau sa te dezamgesc dar nu ma supar chiar deloc.

Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 11:03 pm

Hei!

Warning, continutul postului meu s-ar putea sa fie deranjant. gdg)

In primul rand, nu cred ca ar trbeui sa incepi cu rezumatul. Mai ales ce ai scris in el, pare desprins dintr-un serial gen Gossip Girl. Partea cu "insa ce se intampla cand..." e deja rasuflata, cliseica. Si nu e un rezumat, e asa... stii, ca prezentarile alea de pe spatele cartilor. E bine sa le citesti inainte sa iti cumperi o carte sau sa o iei de la biblioteca, ca sa nu o iei degeaba. Dar de citit ficul pe net... nu te costa nimic. Ai fi putut eventual sa ne spui ceva foarte vag gen "l-as incadra in genul romantic/aventura/actiune/fantasy/SF etc" si atat. In rest, lasa cititorul sa descopere, nu ii spune tu dinainte ce va contine.

Okay, probleme mari la timpuri. Ai inceput cu "Nu stiu ce ma facea sa am o stare proasta azi." Pai azi se refera la momentul asta, prezent. Nu alterna timpurile, atentie, ori prezent, ori trecut. A zis asta si Cornelia, dar voiam sa stii ca sunt foarte importante. E obositor si deranjant pentru (pentru unii, cel putin) sa citeasca ceva in care se folosesc ambele timpuri. Si, de fapt, nici nu e corect gramatical.

Am vazut acolo "imi sarii". Ce ai spus tu este, de fapt, la persoana intai, pentru ca la persoana a treia, perfect simplu, este "sari". Nu se scrie cu doi de i, e valabil pentru toate verbele de conjugarea a patra.

Cum a zis si tovarasa mea, ai probleme la virgule, nu o sa insist asupra lor ca ai inteles ideea.

Acum povestea.

La un moment dat, si eu m-am gandit la o chestie de genul, cu un tocilar d-ala naspa care peste vara se schimba si devine cel mai sexy tip. E interesant, sunt curioasa ce o sa faca Ella in privinta celorlalti, ce amintiri are de gand sa le lase. gdg)
Mai, dar e destul de populara daca toata curtea a amutit. Adica chiar toata lumea o cunoaste? Well. Avand in vedere felul in care era inainte, naspa pentru ea.
Alice nu a parut foarte surprinsa cand a vazut-o. E ciudat ca sunt asa bune prietene si nu s-au vazut deloc in timpul verii, dar ma rog. Astea-s detalii. Ma intreb daca si ea va lua parte la ceea ce va face Ella.

Well, sa pui next. Si sa nu te superi pe mine pentru ce am zis mai sus. Am incercat sa fiu draguta. :]
Sus In jos
Lonely.Soul
Lonely.Soul

Membru
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 11:15 pm

Oh doamne nu m-am suparat. nici pe tipa de mai sus ok? Nu inteleg de ce se interpreteaza asa ceva.
Nu m-am suparat nici pe tine pentru ca nu am de ce. Am spus mai sus ca am probleme cu timpurile deci nici aici nu ma supar,la faza cu doi de "i" god se pare ca nici acum nu ma dezvat cum spuneam sunt o mare pampi gdg) .
Asa pai Ella nu se vazuse cu Alice,adica mana fusese prea ocupata cu obiectivul ei de se schimba cat mai mult si mna. in fine cred ca o sa postez maine capitolul doi nu sunt sigura.

Ultima editare efectuata de catre Lonely.Soul in Lun Apr 30, 2012 11:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 11:16 pm

Eh, eu am zis asa, ca asa zic de fiecare data cand critic. Sa nu creada omul ca sunt o nesimtita insensibila. gdg) Mai stii?

Si pui nextul cam o data pe saptamana, nu?
Sus In jos
Lonely.Soul
Lonely.Soul

Membru
Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 11:21 pm

Mai nu stiu,deobicei raman fara inspiratie,capitolul doi e scris dar m-am gandit sa il revizuiesc putin,am inceput si capitolul trei insa nu sunt prea sigura cand il termin. La mine tine totul de inspiratie si de starea de spirit bine inteles.
Nu ma supar pentru nici o critica,am primit destule si din unele chiar am invatat,asa ca orice critica e bine venita nu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Senior Year.  Empty
MesajSubiect: Re: Senior Year.    Senior Year.  Icon_minitime

Sus In jos

Senior Year.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva Fan Fiction-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015