AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip Empty
MesajSubiect: Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip   Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip Icon_minitimeSam Apr 16, 2011 1:16 pm

Cine s-a trezit de dimineata a avut ce vedea.

In centrul Capitalei, s-a difuzat, in premiera, cel mai nou video Crush si Alexandra Ungureanu - I Need You More, eveniment ce a adunat prieteni, colegi de breasla si fani.

Dupa doi ani de zile, Crush si Alexandra revin, in forta, pe micile ecrane, cu un nou material video.

Cu un look fresh si cu maxim de optimism, Konstantin, Sorin si Alexandra au fost protagonistii unui videoclip filmat prin Bucuresti pe parcursul unei intregi saptamani, in regia lui Konstantin.

`A fost al doilea videoclip pe care l-am regizat, de data asta chiar singur, de capul meu gdg. Am lucrat cu oameni minunati, cu prieteni, carora le multumesc pentru sprijin si ajutor. Si, vreau sa mentionez cativa: Ovidiu Dumitriade (director de imagine), Madalina Lungu (asistent imagine/colorist), George Enache (styling), Alexandra Borona (make-up artist), Mihai Despina (hair stylist), Cristi Stoicescu (location manager), Diana Ionescu (make-up artist) si Barbu Laurentiu (copywriter).

Rezultatul este unul pe masura: un material video exact asa cum mi-am dorit - colorat, plin de soare, de oameni cu zambetul pe buze, un video care transmite 'good vibes'`, povesteste Konstantin.

Si, pentru un asa clip, o lansare pe masura.

Impact , Tara, Corina Popovici, protagonistii din clip, prieteni si trecatori, toti au zambit la vederea video-ului pe marile ecrane ale magazinului Cocor.

`Chiar daca a fost dimineata, poate prea dimineata pentru unii dintre noi, ne-am simtit minunat. A fost cel mai frumos mod de a ne incepe ziua`, a marturisit Alexandra la finalul evenimentului.

Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
^^Kiss^^
^^Kiss^^
feminin Mesaje : 55
Bani : 581
Multumiri : 1

New Membru
Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip Empty
MesajSubiect: Re: Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip   Crush & Alexandra Ungureanu I Need You More videoclip Icon_minitimeSam Apr 16, 2011 1:58 pm

Ce tare-i melodia.
Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Roxette - un nou videoclip
» Hot new: Alexandra Stan ft Carlprit - One Million (audio)
» Alexandra Stan, internata la un spital din Turcia
» Alexandra Stan a primit Discul de Platina in Italia
» Nominalizari Romanian Music Awards 2011: Inna, Alexandra Stan

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015