AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Am picat si eu pe aici
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Am picat si eu pe aici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
IAmTheSpider
IAmTheSpider
Fecioara Mesaje : 13
Bani : 18
Multumiri : 1
Varsta : 25

New Membru
Am picat si eu pe aici Empty
MesajSubiect: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 7:00 pm

'Neata! Din pura plictiseala am ajuns sa-mi fac cont pe forumul asta(si din curiozitate, ca de, asta-i primul cont facut pe un forum...) Da, deci sunt pe undeva prin Romania(nu conteaza pe unde). Sunt o creatura de vreo 13 ani, cu o imaginatie destul de bogata, cu o freza gen leu turbat si rocker si mai si, cu o pasiune pentru citit, desenat(bine, mazgalit) si ascultat muzica. Si-ar mai fi si altele dar mi-e lene sa scriu(vezi dom'le, fac prea multa miscare din degete).
Ma rog(de fapt, sunt agnostica, da' conteaza?), poate ar trebui sa zic si eu ce carti citesc si bla, bla bla, deci:
Carti:Jocurile Foamei, Cronicile Wardstone, Calatoria Mincinosilor, Hotul de Carti, Lupul de Stepa, Jurnalul Annei Frank, Winnetou, Little Brother, etc.
Muzica:Alice Cooper, Type O Negative, Iron Maiden, System of a Down, Megadeth, Lake of Tears, W.A.S.P, Quiet Riot, Twisted Sister, Alice In Chains, Nirvana, Testament, etc.
Culorile preferate(am vazut ca se cam pune intrebarea asta si ma rog, hai sa zic direct):albastru, violet, negru, visiniu
Cam atat...
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 8:24 pm

So..Bun Venit pe forum, draga noastra creatura:))).Sa citesti reegulamentul si sa-l respecti, sa te distrezi si sa-ti faci prieteni.
Am o intrebare.Daca nu te superi..ne spui si noua cum te numesti?gdg)

Deci, have fun! si sa fi activa.:*
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 8:36 pm

Hei!
Aceeasi intrebare voiam sa ti-o pun si eu, cum te numesti.
Si voiam sa te mai intreb daca iti place sa scrii si RPG-ul.
Si sa iti spun ca avatarul tau mi se pare foarte interesant.

Bun venit aici, spor la postat! :]
Sus In jos
IAmTheSpider
IAmTheSpider
Fecioara Mesaje : 13
Bani : 18
Varsta : 25

New Membru
MesajSubiect: Re: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 8:42 pm

Apis Mellifera. a scris:
Hei!
Aceeasi intrebare voiam sa ti-o pun si eu, cum te numesti.
Si voiam sa te mai intreb daca iti place sa scrii si RPG-ul.
Si sa iti spun ca avatarul tau mi se pare foarte interesant.

Bun venit aici, spor la postat! :]
Cica-s Carmen. In fine nu stiu ce sa zic despre a doua intrebare, n-am scris niciodata RPG-uri....
Sus In jos
Janna
Janna
feminin Mesaje : 42
Bani : 63
Localizare : Pitesti ^_^

New Membru
MesajSubiect: Re: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitimeMar Iun 26, 2012 1:33 am

Bine ai venit pe forum >rr< Ce seriale urmaresti?
Sus In jos
http://animeplace-fic.boardlog.com/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am picat si eu pe aici   Am picat si eu pe aici Icon_minitime

Sus In jos

Am picat si eu pe aici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» ..Ella..este..aici..:-*
» Silver.C a trecut pe aici
» Vrei sa te otravesti ? Click aici .
» Trec si eu pe aici ^^ Daca ma primiti ... :-s
» Sa bata tobele. Copilu' Tembel e aici : )).

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015