AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi Empty
MesajSubiect: Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi   Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi Icon_minitimeJoi Iul 05, 2012 9:09 pm

Elena Gheorghe si logodnicul ei, Cornel, sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru marele eveniment: duminica, 8 iulie, cei doi se vor casatori religios.

Pentru ca totul sa iasa ca la carte, acestia s-au ocupat indeaproape de fiecare detaliu. Elena si-a dorit ca in ziua nuntii sa fie inconjurata de foarte multe flori, ceea ce se va si intampla. Cortul special amenajat de la Ambasad’Or, acolo unde va avea loc petrecerea, va fi ornat cu 1700 de trandafiri albi si 500 de crini imperiali, pusi la dispozitie de cei de la Thea Decor.

Te pricepi la muzica? Rezolva testele aici

Afla totul despre Orange Summer Party si Orange Summer Well

"Intotdeauna mi-am imaginat ca la nunta voi avea multe, multe flori. Locatia in care va avea loc petrecerea va fi plina de florile mele preferate: trandafiri albi, crini si sute de flori de lisianthus. Pe acestea din urma le-am descoperit de curand si imi plac foarte mult atat ca aspect, cat si ca semnificatie: reprezinta o fire libera si curajoasa”, a declarat artista.

O alta surpriza cu care Elena isi va intampina invitatii la petrecere sunt narghilele. "Avem multi prieteni carora stiu ca le place sa savureze din cand in cand cate o narghilea, asa ca m-am gandit sa le fac pe plac”, a mai povestit ea.
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Miru.
Miru.
feminin Scorpion Mesaje : 2028
Bani : 297612
Multumiri : 93
Varsta : 29
Localizare : pe luna

Super-Fan Forum
Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi Empty
MesajSubiect: Re: Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi   Elena Gheorghe – nunta cu 1700 de trandafiri albi Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 7:04 pm

Paiiii ^^ casa de piatra fericita.

Superba nunta vor avea :X

asa va fi si a mea will
Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Elena Gheorghe se relaxeaza la piscina de ziua ei
» Delia: "Nunta nu e pentru fala"
» Victoria Beckham poarta o creatie proprie la nunta regala
» Vezi POZE NUNTA regala: Printul William si Kate Middleton (foto)
» Elena Smith

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 90, Joi Noi 14, 2024 7:52 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015