AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Viky Red - Love You (poze filmari videoclip)
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
Viky Red - Love You (poze filmari videoclip) Empty
MesajSubiect: Viky Red - Love You (poze filmari videoclip)   Viky Red - Love You (poze filmari videoclip) Icon_minitimeLun Iul 23, 2012 10:49 am

La o luna de la lansarea celui de-al doilea single - 'Love You', Viky Red a filmat si videoclipul piesei, pe care speram sa il vedem cat mai curand online.

Povestea acestuia reprezinta o continuare a celui dintai videoclip "If you ever feel” si prezinta viata unui om simplu, talentat, care canta pe strazi, insa in momentul in care este descoperit de un manager are parte de o transformare majora, de la saracie la o viata plina de opulenta.

Afla totul despre Orange Summer Party si Orange Summer Well

"Mesajul videoclipului este faptul ca banii schimba omul, dar e de datoria individului sa aleaga ce e mai important in viata sa, si anume iubirea.” a spus Viky Red.

Pentru mult asteptatul clip, echipa a filmat in 8 locatii, printre care o vila de lux din afara Bucurestiului si starda Lipscani. De asemenea, Viky a filmat in studiourile ProFM, chiar in timpul emisiunii Madalinei Vintila, fara vreun scenariu stabilit in prealabil.

"Din momentul in care am aflat ca se vor filma cateva cadre in studioul ProFM pentru acest videoclip, am zambit pentru ca sunt fana Viky Red. Cu atat mai mult, imi place si noua lui piesa "Love you".Mi-a facut mare placere sa fac parte din povestea melodiei, o poveste originala si pe placul meu. Viki Red a venit cu o intreaga echipa in spate iar clipul sper sa fie pe masura piesei. Cu totii ne-am simtit foarte bine in studioul ProFM. Am ras mult pentru ca e un artist cu un simt al umorului foarte dezvoltat iar ce a iesit, se va vedea in curand.” a declarat Madalina.

Cat despre atmosfera din timpul filmarilor si colaborarea cu Iulian Moga, Viky declara: "Am ras toata ziua, de dimineata pana seara. Fiecare moment din timpul filmarilor a fost o placere, atat pentru mine, cat si pentru echipa cu care am lucrat. Cu Iulian este a doua oara cand colaborez si a fost o atmosfera extrem de placuta, ne asteptam la un rezultat foarte bun pe care sper sa il vedeti si voi in curand.”

Viky Red - Love You (poze filmari videoclip) Viky-Red---Love-You-poze-filmari-videoclipViky Red - Love You (poze filmari videoclip) Viky-Red---Love-You-poze-filmari-videoclipViky Red - Love You (poze filmari videoclip) Viky-Red---Love-You-poze-filmari-videoclipViky Red - Love You (poze filmari videoclip) Viky-Red---Love-You-poze-filmari-videoclipViky Red - Love You (poze filmari videoclip) Viky-Red---Love-You-poze-filmari-videoclip
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Inna, cu un nou look: par foarte lung in noul videoclip (poze)
» Hot new: Stefan Stan - You Give Me Love (videoclip)
» Andreea Antonescu (Miss Ventura) - My Love (videoclip nou)
» Smiley, pilot de off-road (poze)
» Jessie J si Lana Del Rey si-au schimbat look-ul (poze)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 90, Joi Noi 14, 2024 7:52 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015