| "Doar un jurnarel cu notite" | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Luminitza Mesaje : 50 Bani : 50050 Multumiri : 0 Varsta : 30
| Subiect: "Doar un jurnarel cu notite" Mar Aug 14, 2012 9:13 pm | |
| Buna tuturor. Aici puteti sa imi puneti cate intrebari doriti Nu ma supar . |
|
| |
Balonas. Mesaje : 535 Bani : 5018 Multumiri : 12 Varsta : 25 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mar Aug 14, 2012 9:46 pm | |
| Ce iti place sa faci in timpul liber? Care este locul unde te simti mai linistita? Ai frati/surori? |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mar Aug 14, 2012 9:56 pm | |
| - Citat :
- Ce iti place sa faci in timpul liber?
Care este locul unde te simti mai linistita? Ai frati/surori? Sa citesc si sa urmaresc bloguri Camera mea ) Un frate. Mersi ca ai trecut pe aici |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 10:22 am | |
| Ce ti-a placut cel mai mult la forumul nostru? O sa te vad cat mai curand prin top? )[intrebare aiurita] Ce parere ai despre membri..din primele tale ore petrecute pe forum? |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 11:02 am | |
| - Citat :
Ce ti-a placut cel mai mult la forumul nostru? O sa te vad cat mai curand prin top?)[intrebare aiurita] Ce parere ai despre membri..din primele tale ore petrecute pe forum? Ca e mare in multe privinte si pare si interesant. Depinde de posturi Pai mi se par primitori dar vad ca e multa lume cunoscuta. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 4:37 pm | |
| 1. Mai stai si pe alte forumuri? 2. Esti la liceu inca sau ai terminat? 3. Ce fel de bloguri urmaresti? |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 4:49 pm | |
| - Citat :
- 1. Mai stai si pe alte forumuri?
2. Esti la liceu inca sau ai terminat? 3. Ce fel de bloguri urmaresti? Nu. Nu mai stau. De un an nu am mai urmarit forumurile. Poate asta e un nou inceput Sunt inca la liceu din pacate Urmaresc bloguri de vedete daca doresti, ti le spun prin PM. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 4:52 pm | |
| 1. La ce profil esti la liceu? 2. Unde vrei sa dai mai departe? Presupunand ca vrei sa faci o facultate. 3. Vedete zici... Care e muzica ta preferata si care e trupa ta preferata/artistul tau preferat? 4. Faci colectie de ceva? |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Aug 15, 2012 5:08 pm | |
| - Citat :
- 1. La ce profil esti la liceu?
2. Unde vrei sa dai mai departe? Presupunand ca vrei sa faci o facultate. 3. Vedete zici... Care e muzica ta preferata si care e trupa ta preferata/artistul tau preferat? 4. Faci colectie de ceva? Well, sunt la Matematica-Informatica intensiv engleza. Prima data am zis Folologie, dar ce as fi iesit din ea? Da, evident voi face o facultate ) Pai as vrea spre contabilitate. Daca nu, programator. Nu stiu inca Nu pot zice ca am o melodie preferata ... depinde . Omul se schimba. Nici trupa nu pot zice ... desi ii ador mult pe cei romani. Nu. Nu colectionez nimic. |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Joi Aug 16, 2012 3:51 pm | |
| ^Te intrebasem de muzica, nu de melodie. Adica care e gneul tau de muzica preferat.
1. Ai vreun complex? 2. Care crezi ca sunt 3 insusiri ale tale care ies cel mai bine in evidenta? 3. Esti o persoana ordonata? 4. Ai vreun talent? 5. Cat de mult te intereseaza politica? |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Joi Aug 16, 2012 4:16 pm | |
| Cum ai cunoscut-o pe Beatrice? Inseamna mult ea pentru tine? |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Vin Aug 17, 2012 7:41 pm | |
| 1. care e floarea ta preferată și de ce? ce îți inspiră? 2. după ce criterii alegi forumurile pe care activezi? 3. crezi că punerea emoticoanelor într-o discuție pe mess poate reprezenta că o persoană o agrează pe cealaltă? crezi că dă o altă nuanță cuvintelor pe care aceasta vrea să le exprime? |
|
| |
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Lun Aug 27, 2012 3:17 pm | |
| - Citat :
- ^Te intrebasem de muzica, nu de melodie. Adica care e gneul tau de muzica preferat.
Pai l-am zis in prezentare, de aceea - in special Dance si Urban. 1. Ai vreun complex? Da Piciorul mic asta e viata . 2. Care crezi ca sunt 3 insusiri ale tale care ies cel mai bine in evidenta? Pai, bunatatea, calmul si rabdare :-? 3. Esti o persoana ordonata? Pot zice cu mandrie, da. 4. Ai vreun talent? Nu stiu ... nu imi vad nici unul asa stralucit. 5. Cat de mult te intereseaza politica? Iti pot da un procent? 0 % Cum ai cunoscut-o pe Beatrice? Am cunoscut pe un forum englez de fete Inseamna mult ea pentru tine? Da. Ea m-a invatat multe. 1. care e floarea ta preferată și de ce? ce îți inspiră? Floarea mea preferata ? Pai crinul alb. Inspira puritate 2. după ce criterii alegi forumurile pe care activezi? Ordine, o comunitate unita si activitate. 3. crezi că punerea emoticoanelor într-o discuție pe mess poate reprezenta că o persoană o agrează pe cealaltă? crezi că dă o altă nuanță cuvintelor pe care aceasta vrea să le exprime? Da, de multe ori e bine sa se puna emoticoane, pentru ca unii pot intelege un mesaj pajnic intr-unul rau sau jignitor. Asa daca se mai pun si emoticoane , se mai inclina balanta inspre bine. Dar emoticoane nu pot arata cu adevarat daca o persoana agreaza sau ii e prieten. Mess-ul e ceva rece dupa parerea mea Multumesc pentru intrebari si imi cer scuze de intarziere. ~~ |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Vin Aug 31, 2012 12:39 pm | |
| Iti place sa faci sport? Care e sportul tau preferat? Ai vreo fobie? |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Lun Mai 06, 2013 12:25 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Iun 12, 2013 5:35 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" Mier Iun 12, 2013 5:35 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: "Doar un jurnarel cu notite" | |
| |
|
| |
| "Doar un jurnarel cu notite" | |
|