AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Buna all:*
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Mona™
Mona™
Bani : 25
Multumiri : 0

New Membru
Buna all:* Empty
MesajSubiect: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeVin Aug 31, 2012 11:39 pm

Buna:*ma numesc Monica imi puteti spune prescurtat(Moni,Mona)am 13 ani(micuta..)sunt din Bucuresti pai imi place sa ma uit la animeuri,sa joc tenis,sa stau cu prieteni...Nu prea am idei la ora asta imi puteti pune intrebari daca vrei...Cius...:*
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 1:19 am

Hei, Mona! Bine ai venit. :]

Tocmai ma uitasem la un episod din Pretty Little Liars cand te-am vazut pe-aici si mi-a adus aminte. gdg) Te uiti la seriale?

La ce animeuri de uiti?
Ce frumos, joci tenis. E un hobby sau de performanta? Faci cursuri, chestii?
Ce parere ai de RPG?
Care e culoarea ta preferata?

Sa te simti bine aici si o sedere cat mai lunga! :3
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 8:06 am

Bun venit pe forum, Moni.:*

Citeste regulamentul cu atentie si fi atenta sa nu-l incalci.Fa-ti noi prietene, happy posting si distreaza-te un comunitatea noastra!

Daca ai vre-o problema, staff-ul te va ajuta intotdeauna, trebuie doar sa ceri ajutorul.

EDIT CONCURS COMOARA PIRATILOR. -> by Acadica`
CHEIA NR. 2
Buna all:* Nr2h

Sus In jos
Alina
Alina
feminin Pesti Mesaje : 3190
Bani : 567313
Multumiri : 129
Varsta : 28
Localizare : in borcanul cu dulciuri :)
Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 12:18 pm

Bine ai venit in comunitatea noastra >rr< Have fun la postat, fi atenta cu regulile si toate cele bune :*
Sus In jos
Mona™
Mona™
Bani : 25

New Membru
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 12:29 pm

Multumesc pentru primiri:*:1.Da ma uit la seriale:The Vampire Diaries,Pretty Little Liars,Gossip Girl,Grey's Anatomy.2.Da sunt o fana:x:Naruto Shippuden,Inuyasha,Death Note,Kaleido Star,Nana,Elfen Lied.3.Tenisul il joc cu prietenele pe afara inainte nu eram asa obsedata de jocul asta.4.Culoarea mea preferata este movul:x
Sus In jos
roxiroxgirl
roxiroxgirl
Bani : 871

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 1:16 pm

buna Mona! bine ai venit pe forum
Sus In jos
http://indra.forumagic.net/
Denysuk
Denysuk
feminin Gemeni Mesaje : 1734
Bani : 378284
Multumiri : 54
Varsta : 30
Localizare : Buc.

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 5:07 pm

Bine ai venit pe forum >rr< Sper sa te distrezi de minune alaturi de noi si sa iti faci noi prieteni buni :* PWP :*
Sus In jos
Beatrice
Beatrice
feminin Pesti Mesaje : 3057
Bani : 17294
Multumiri : 32
Varsta : 37

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeSam Sept 01, 2012 5:41 pm

Bine ai venit pe forum scumpa mea :* Citeste regulamentul cu atentie, nu este greu, si sper sa te distrezi in aceasta comunitate minunata >rr<
Sus In jos
Janna
Janna
feminin Mesaje : 42
Bani : 63
Multumiri : 1
Localizare : Pitesti ^_^

New Membru
MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitimeDum Sept 02, 2012 12:09 am

Bine ai venit pe forum ^^ ma bucur sa mai vad fani anime xDD distractie placuta pe forum .
Sus In jos
http://animeplace-fic.boardlog.com/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Buna all:*   Buna all:* Icon_minitime

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Buna. :)
» Hmm...buna:)
» Buna :*
» Huh, bună !
» Buna!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015