|
|
| Hei sweet pies, nice to meet you. | |
| Autor | Mesaj |
---|
Skott. Mesaje : 7 Bani : 12 Multumiri : 0
| Subiect: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 5:17 pm | |
| Buna. Sunt Ali aka Skott, din micul Paris - Bucuresti. Sunt copilaroasa, cateodata pot parea un copil de cinci ani. Sunt obsedata de Suedia si Elvetia, datorita ciocolatii delicioase pe care o fac. Legat de muzica. Hm :-?. Ascult de toate : rock, j-rock, kpop, pop etc. Orice doar house, dubstep si muzica disney sa nu fie. Ma uit la multe seriale si filme. Nu conteaza genul sau povestea, ci sa-mi placa. Dar in general ma uit la o drama sau un horror. Pate chiar o animatie Disney. Citesc mult, dar in ultimii doi ani am lasat-o mai moale. Nu am mai avut timpul de a sta mereu cu o carte in mana. Sunt fascinata de tot ce inseamna vintage, anii 20-50, filmele alb-negru. Ma rog. Nu prea stiu ce sa ma zic :-?. Daca aveti intrebari nu ezitati : )
|
| | | I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 5:40 pm | |
| Buna Ali. Ai vreo preferinta de nume intre Ali si Skott ? Pe langa astea, eu iti urez un mare si calduros bun venit in marea noastra familie >D< Sper sa te simti bine si sa nu te cerci cu nici o surioara de aici Sper ca ai citit regulile, sau sper ca le vei citi. Nu sunt grele. Atentie necesita, atat Daca ai vreo problema, intrebare sau nevoie de ajutor, staff-ul este aici pentru tine. Sper sa te distrezi de minune si sa fii cat se poate de activa >D< si sper sa nu ne paresesti curand. Am o intrebare: cati ani ai ? ^^ |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 6:04 pm | |
| Bun venit pe forum, Ali!:* Citeste regulamentul cu atentie si ai grija sa il respecti, cum a spus si Ana, nu este greu.Daca ai vreo nelamurire legata de regulament sau orice altceva, ori daca ai vreo problema, MP-ul se afla jos.Dar tine minte ca vei putea trimte mesaje private dupa ce faci 5 posturi. Pai...iti mai zic inca un W-E-L-C-O-M-E-! calduros si distractie placuta pe forum.:* |
| | | Skott. Mesaje : 7 Bani : 12 Multumiri : 0
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 6:28 pm | |
| Mersi de primire I, You And They si Victim of Imaginary.
@I, You and They Buna Ali. Ai vreo preferinta de nume intre Ali si Skott ? Ah, nu. Ali e prescurtarea numelui meu iar Skott e numele meu in suedeza.
Sper ca ai citit regulile, sau sper ca le vei citi. Nu sunt grele. Atentie necesita, atat Da, le-am citit. Nu sunt deloc grele si stai calma, o sa le respect.
Am o intrebare: cati ani ai ? 17. @Victim of Imaginary.
Bun venit pe forum, Ali!:* Mersi ^^.
Citeste regulamentul cu atentie si ai grija sa il respecti, cum a spus si Ana, nu este greu. Da, l-am citit si o sa-l respect :-?.
|
| | | Balonas. Mesaje : 535 Bani : 5018 Multumiri : 12 Varsta : 25 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 9:06 pm | |
| Bun venit pe forum, Ali. Iti place k-pop-ul, nu? Ce trupe de acest gen asculti? Ma bucur ca te-ai inscris aici si sper sa fii activa pe forum. Sa te distrezi alaturi de noi si sa iti faci multe prietene. Byee. :-* |
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Joi Sept 13, 2012 9:15 pm | |
| Oh, mersi de primire Acadica.
Iti place k-pop-ul, nu? Ce trupe de acest gen asculti? Uh, lista lunga ~. MBLAQ, Beast, Snsd, Wonder Girls, Sistar, EXO, After School, T-ARA, Miss A, 2pm, 2am, NU'EST, Boyfriend, Big Bang, U-kiss, DBSK/JYJ, 4minute, 2NE1. |
| | | Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Sam Sept 15, 2012 3:24 pm | |
| Bine ai venit pe forum ! Have fun la postat, citeste regulile si fa-ti prieteni ! Have fun |
| | | Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Sam Sept 15, 2012 4:04 pm | |
| Bine ai venit in comuntate noastra! Have fun la postat si toate cele bune ! |
| Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. Dum Sept 16, 2012 2:18 pm | |
| Mersi de primire Miru si Alina > < ! |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Hei sweet pies, nice to meet you. | |
| |
| | | | Hei sweet pies, nice to meet you. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum