|
Autor | Mesaj |
---|
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Hy ^^ Mier Noi 28, 2012 9:43 pm | |
| |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Hy ^^ Joi Noi 29, 2012 4:35 pm | |
| Prima, prima, primaa!!! Welcome, Amilin, iti pot spune Ami? > < Ma bucur ca ai citit regulile, sunt frumoase, nu?:>:> Te rog sa le respecti, ca suntem cu ochii pe tine(sa te simti privita:)) ). Pai..cand am citit cuvintele negru si rock, am sarit in sus, deciiiiii toata lumea sa stie ca te-am furaat!Ma lasi sa te fur, nu-i asa? Glumeam.:-j Pai..intrebari: 1.Ce trupe rock sau ce cantareti rock asculti in general? 2.Vad ca iti place The Vampire Diaries, deci te intreb: Team Damon or Team Stefan? 3.Rpg, ceva?:> 4.O sa te distrezi,ok?(Nu este nevoie sa raspunzi, este de amuzament.) Pai inca un welcome si un hug> < calduros, ma bucur ca avem pe cineva nou in familia noastra si ..sa te distrezi!:* PS: Nu te speria de mine..azi sunt mai ''zuza'', nu sar mereu asa. ) |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Hy ^^ Joi Noi 29, 2012 6:06 pm | |
| Bine ai venit pe forum Amilin > < Ma bucur sa vad o noua membra in familia noastra. Sper sa te distrezi de minune si sa nu ne parasesti prea curand. Daca vrei sa scapi de raia de mai sus spune "Team Damon" > ) Sa te distrezi ! :* Si sa iti faci cat mai multi prieteni. |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Noi 30, 2012 12:46 pm | |
| HEY !!! Bine ai venit in familia noastra Amilin > < sper sa te distrezi de minune si sa iti faci muulti brieteni. |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Noi 30, 2012 12:54 pm | |
| Bine ai venit in comunitatea noastra, Amilin. Sper sa te distrezi la maxim in comunitatea noastra, sa fii activa si sa iti faci cat mai multi prieteni. Si sa nu ne parasesti prea repede Daca ai probleme sau neclaritati staff-ul este la dispozitia ta. Have fun :* |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Noi 30, 2012 1:16 pm | |
| Bine ai venit pe forum ! Have fun la postat si sper sa te distrezi si sa fim prietene bune :* |
|
| |
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Noi 30, 2012 1:37 pm | |
| Va multumesc mult de primirile calduroase :* Deja ma simt mult mai bine pe forum . Si eu sper sa ne intelegem bine - Karina a scris:
Pai..intrebari: 1.Ce trupe rock sau ce cantareti rock asculti in general? 2.Vad ca iti place The Vampire Diaries, deci te intreb: Team Damon or Team Stefan? 3.Rpg, ceva?:> 4.O sa te distrezi,ok?(Nu este nevoie sa raspunzi, este de amuzament.)
1. Am multe ... de obicei nu prea imi pasa cine canta atata timp cat melodia imi place Dar ca sa pn totusi pe cineva, si care iil iubessccc ... pot spune cu mandrie Adam Lambert ii ador toate melodiile. 2. Hm ... in serial pare mai scump Damon, dar in realitate tot Stefan bate deci Stefan. 3. M ... nu prea 4. Da, o sa ma distrez ) deja o fac citind-o :* A, si da , imi poti spune Ami. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Noi 30, 2012 8:02 pm | |
| **isi da o palma** O jumatate de monstruleeet!!(daca vrei explicatii la chestia cu monstruletul iti zic prin MP) Ahh camd am vazut Adam Lambert, mi-am dat o palma zdravana, am crezut ca visez:)) Si eu, si eu, si eu **sare in sus cu mana ridicata**. Hmm Stefaannn, n-a Danuta!> Pai sa te distreeezi sa sa fi activa si inca un welcome> < mai vorbiim:* |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Hy ^^ Dum Dec 02, 2012 9:23 pm | |
| Bine ai venit in familia noastra Amilin ! :* Have fun la postat si toate cele bune. |
|
| |
| Subiect: Re: Hy ^^ Dum Dec 02, 2012 10:27 pm | |
| Multumesc mult Alina :* Deja ma simt super pe forum. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Dec 07, 2012 10:26 pm | |
| Bine ai venit in comunitate Amilin. Pot sa iti spun si eu Ami ? Sper sa te distrezi si sa iti faci numai prietene, nu si dusmani. Si mie imi plac melodiile lui Adam ^^ :* Have fun in continuare. |
|
| |
| Subiect: Re: Hy ^^ Vin Dec 07, 2012 10:29 pm | |
| Multumesc de welcome Dizzie Sigur . Poti sa imi spui cum vrei tu. Yeee ) inca un fan. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Hy ^^ | |
| |
|
| |
|