|
Autor | Mesaj |
---|
Turcoaz Mesaje : 16 Bani : 29 Multumiri : 0
| Subiect: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 6:40 pm | |
| Bunăăă ! :3 Eu sunt Lilla aka Turcoaz. Am 16 ani și sunt din București. O ador pe Lana, după cum se poate observa, e micuța mea obsesie. În general ascult rock, jazz, blues și puțin pop. Citesc, dar nu destul de mult pe cât aș vrea. Pasiunea mea veșnică vor fii serialele ( GG, Greys Anatomy, House, CSI, TVD, True Blood, PLL, 90210). Uh, m-am blocat. = )) Mda, vă aștept micile curiozități.
PS: Am citit regulamentul. ;; ) |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 6:51 pm | |
| Iai surioara noua. Bine ai venit in familie > < sper sa te distrezi de minune si sa iti faci multi prieteni buni. Eh, sti poezia, iar daca regulile sunt deja citit se scurteaza Sper sa ne intelegem de minune > < Poate iti faci topic la interviuri E mai usor sa te intrebam acolo :* Have fun ! |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 7:02 pm | |
| Hei, mersi de primire Andreea. Păi, da, poezia o știu. De aceea am și zis că am citit regulmentul. Și dacă tot ai zis o să-mi fac topic la interviuri. Ne mai vedem/citim ! :3 |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 7:08 pm | |
| Bine ai venit Lilla. Ma bucur ca ai citit regulamentul Eu sper sa ai o sedere cat mai lunga pe la noi si sa te distezi de minune in tot acest timp si sa fi si activa. Daca ai probleme, staff-ul te ajuta mereu. Am o intrebare, Lilla e numele tau real ? Sau ti neaparat sa iti spunem Turcoaz ? Have fun la postat ! ^^ |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 7:28 pm | |
| Bună, Ana :3 ! Mersi că ai trecut pe aici. Păi îmi place forumul și o să rămân ceva timp pe el. Da, Lilla e numele meu real. Nu țin neapărat să mi se zică Turcoaz, îmi poți spune cum vrei. Ne mai citim/vedem ! :3 |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 8:36 pm | |
| Bun venit pe forum, Lila!:* Ma bucur ca ai citit regulamentul, sper sa-l si respecti. Cum a spus si Ana, staff-ul iti este alaturi, deci daca ai vreo problema contacteaza-ne. Ne vom bucura sa iti fim de folos. Sper sa te distrezi si sa nu ne parasesti prea curand si sa-ti faci prieteni buni pe forum, fetitele(''cica'') de aici sunt cam lipicioase. Happy posting!:* |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 9:13 pm | |
| Mersi pentru primire Karina ! :3 Uh, dacă nu aveam de gând să respect regulamentul nu-l citeam. So, stai calmă, o să-l respect. Și eu sunt destul de lipicioasă, o să ne înțelegem bine. Mersi frumos din nou! :* |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 9:18 pm | |
| Asa ne lauzi cu Georgiana ? cu "cica" ??? Sa sti Lilla ca nu exita nici un "cica" in mottoul nostru ba suntem foarte foarte lipicioase. So, bine ai venit !! > < Sper sa te distrezi de minune in marea noastra familie si sa nu ne parasesti, ca de nu, te legam si te tinem aici cu forta Glumeam. :* |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 9:56 pm | |
| Mă bucur să aud asta, cu cât mai lipicioase cu atât mai bine ! :* Mersi de primire, Alina ! Eh, o să rămân până vă plictisiți de mine. Ne mai citim/vedem ! :* |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Huh, bună ! Mier Ian 09, 2013 10:05 pm | |
| Bine ai venit pe forum :* Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni noi > < Have fun. |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Joi Ian 10, 2013 12:16 am | |
| Mersi frumos, Amilin ! :* Și eu îmi doresc același lucru. And btw, îți iubesc nickname-ul. Ne mai citim ! |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Huh, bună ! Sam Ian 12, 2013 12:42 pm | |
| Bine ai venit pe forum > < Sper sa te distrezi de minune in comunitatea noastra > < si sa nu ne parasesti prea curand. Have fun la postat :* |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Sam Ian 12, 2013 1:09 pm | |
| Bună Dizzie ! Nu am de gând să vă părăsesc prea curând, îmi place aici și mă simt bine. Mersi că ai trecut pe aici și pentru primire. Ne mai citim/vedem! |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Huh, bună ! Dum Ian 13, 2013 11:58 am | |
| Bine ai venit pe forum. Sper sa te distrezi in comunitatea noastra si sa-ti faci cat mai multi prieteni. |
|
| |
| Subiect: Re: Huh, bună ! Dum Ian 13, 2013 1:36 pm | |
| Mersi că ai trecut pe aici, Beatrice ! Ne mai vedem/citim ! |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Huh, bună ! | |
| |
|
| |
|