|
Autor | Mesaj |
---|
Turcoaz Mesaje : 16 Bani : 29 Multumiri : 0
| Subiect: Ask me. Mier Ian 09, 2013 8:34 pm | |
| Do you have a question for me ? Go ahead, make my day. : ) |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ask me. Mier Ian 09, 2013 8:36 pm | |
| 1. Cum ai descoperit forumul ? 2. Care a fost prima reactie cand l-ai vazut ? 3. Ce te-a tentat sa te inregistrezi ? 4. Iti place sa citesti ? Care este cartea ta preferata ? Ce genuri iti place sa citesti ? 5. Dar filme ? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Mier Ian 09, 2013 9:57 pm | |
| 1. Cum ai descoperit forumul ? Din întâmplare. 2. Care a fost prima reactie cand l-ai vazut ? Mi-a plăcut. 3. Ce te-a tentat sa te inregistrezi ? Nu știu sigur. Poate faptul că mi-a plăcut din prima :-??. 4. Iti place sa citesti ? Care este cartea ta preferata ? Ce genuri iti place sa citesti ? Ador să citesc. Carte preferată ? Nu pot alege dintre Veronika decide să moară de Coelho, Unsprezece minute tot de Coelho, Hush,Hush de Becca Fitzpatrick și Misery de Stephen King. Nu prefer un gen anume. Dar încerc să stau departe de cărțile prea siropoase și poveștile cu vampiri. 5. Dar filme ? Nu contează genul. Atâta timp cât îmi place scenariul, interpretarea actorilor și tema aleasă atunci totul e perfect. Dar sunt foarte critică. Dacă o comedie nu mă face să râd, un horror nu mă sperie, o dramă nu mă face să plâng consider că filmul e un fail. Uh, probabil, de aceea în ultimul timp m-am uitat numai la animații Marvel. Nu mă dezamăgesc niciodată. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ask me. Mier Ian 09, 2013 10:02 pm | |
| 6. Ce desene Marvel iti plac? 7. Nu-ti plac vampirii sau nu iti plac cartile cu vampiri, pur si simplu? 8. Iti place sa scrii? Dar RPG-ul? 9. Care ar fi un obicei prost pe care il ai? 10. Care ar fi 3 cele mai accentuate trasaturi morale ale tale? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Joi Ian 10, 2013 1:28 am | |
| 6. Ce desene Marvel iti plac? Bănuiesc că toate nu e un răspuns prea bun, nu ? Păi Planet Hulk - deși finalul a fost dezamăgitor, Next avengers: Heroes of tomorrow, Ultimate Avengers, Doctor Strange și Spider Man. 7. Nu-ti plac vampirii sau nu iti plac cartile cu vampiri, pur si simplu? Nu e că nu-mi plac vampirii, doar urăsc ce au ajuns. Acum orice adolescentă ar vrea un iubit vampir. Wtf ? Cândva vampirii erau niște creaturi mitologice înfricoșătoare, nu adorabile și drăguțe. Iar legat de cărți. Nu am zis că nu-mi plac ci doar că încerc să stau departe de ele. Unele dintre cărțile cu vampiri chiar fac parte din carțiile pe care le-aș mai citi încă o dată. Domnișoara Christina de Eliade, Dracula de Bram Stoker și Salem’s Lot de Stephen King. Și asta doar pentru că vampirii din aceste cărți sunt exact cum ar trebui să fie, niște fințe reci fără sentimente. 8. Iti place sa scrii? Dar RPG-ul? Îmi place să scriu dar nu sunt tocmai bună la asta. Am încercat de foarte multe ori dar mereu renunțam. Nu am deloc răbdare, acesta fiind un mare dezavantaj. Iar RPG-ul nu m-a atras niciodată. 9. Care ar fi un obicei prost pe care il ai? Fumatul. 10. Care ar fi 3 cele mai accentuate trasaturi morale ale tale? Simțul umorului, egoismul și critica.
|
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ask me. Sam Ian 12, 2013 12:43 pm | |
| 11. Iti plac dulciurile? 12. Esti o fana a serialelor? 13. Ai animal de companie? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Sam Ian 12, 2013 2:01 pm | |
| 11. Iti plac dulciurile? Din păcate da, îmi plac poate prea mult. Cred că aș fii în stare să fac orice pentru un jeleu sau o bucată de ciocolată. 12. Esti o fana a serialelor? Fană ? Mai bine zis obsedată. Majoritatea nopțiilor mele sunt pierdute datorită serialelor și a faptului că până nu ajung la zi cu ele nu mă opresc din vizionat. 13. Ai animal de companie? Da. Am doi câini, Jacob şi Wilhelm, goldeni retriever de cinci ani. |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Sam Ian 12, 2013 2:12 pm | |
| 14. Lucrezi in photoshop ? Daca da, de cat timp? 15. Iti place sa scri fic-uri ?
|
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Sam Ian 12, 2013 5:51 pm | |
| 14. Lucrezi in photoshop ? Daca da, de cat timp? Nu. Nu sunt atât de îndemânatică. 15. Iti place sa scri fic-uri ? Da, am răspuns și mai sus. Îmi place să scriu, păcat că n-m talentul necesar. |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ask me. Sam Ian 12, 2013 6:03 pm | |
| 16. Ce iti place cel mai mult la o persoana? 17. Ai o vedeta preferata ? 18. Iti place sa faci sport? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Dum Ian 13, 2013 1:44 pm | |
| 16. Ce iti place cel mai mult la o persoana? Personalitatea. 17. Ai o vedeta preferata ? Lana Del Rey <3. 18. Iti place sa faci sport? Uh, da. Deși nu fac niciun sport de performanță, îmi place să fiu activă. |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Ask me. Lun Mai 06, 2013 12:55 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask me. Mier Iun 12, 2013 5:39 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ask me. Mier Iun 12, 2013 5:41 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ask me. | |
| |
|
| |
|