|
|
| Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Vin Apr 12, 2013 9:10 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
Vreti sa ne ajutati cu temele si sa le facem superbe si pe placul vostru? Aici ne puteti propune ideile voastre, dar si parerile pentru noiule teme, cu scopul de a le face pe viitor mai frumoase si pe gustul tuturor.
Ultima editare efectuata de catre Marionette in Sam Apr 12, 2014 11:36 am, editata de 1 ori |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Sept 15, 2013 1:42 pm | |
| Macar ai zis ca-ti place. Shht imi strici fericirea cand vad ca-ti place. Pai spune clar ce nu, ca nu-mi dau seama ce. Clar, atata cer ca sa pot sa fac ceva mai apropiat de placerile voastre. Da, exista buton.. la mine este. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Sept 15, 2013 1:48 pm | |
| Nu, vreau sa zic ca exista un buton pentru mesaje private, dar nu exista un buton pentru "Ati primti un mesaj nou" ). La vechea tema, de exemplu, aveai un buton cand era totul normal si frumos, si apoi scria acolo "PM" sau ceva cu rosu, gen "Ba, intra, ca cineva ti-a dat mesaj". ) Si ma gandeam ca ar fi bine sa avem si acum un din ala care sa ne alerteze ca avem un mesaj privat nou si necitit. |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Sept 15, 2013 1:51 pm | |
| Este buton dar nu prea se deosebeste si am incercat sa fac font-ul cu rosu dar dupa nu se vedea bine si te dureau ochii. Cred ca mai bine incerc sa modific culoarea intregului buton sau sa adaug ceva. Mesaje private: Mesaje private noi: Nu e mare diferenta intre ele dar se observa intr-un fel. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Sept 15, 2013 2:01 pm | |
| Aaa, da, se vede ceva asa daca le pui unul langa altul. ) Poate ii bagi acolo o culoare care sa se vada pe bune, ca asa nu prea faci diferenta daca il vezi singur. |
| | | Rain. Mesaje : 59 Bani : 50189 Multumiri : 0 Varsta : 31
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Oct 06, 2013 4:18 pm | |
| Mie una chiar imi place tema Nu sunt experta, dar asa, ca simplu membru [la nivelul de prietupi in ps ] mie chiar imi place. E placut la ochi iar loggoul imi place cel mai mult din tema. Apoi subsolul E demential. |
| | | Alisee ❣ Mesaje : 30 Bani : 50453 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Dec 08, 2013 12:44 pm | |
| Tema de iarna mi se pare draguta. Nu prea-mi plac butoanele. Sunt dragute, dar parca ... prea brute Sotesutele de la footer sunt foarte dragute Parca le-am mai vazut undeva. De asemenea, loggoul, imi place, poate chiar cel mai mult. Ador brush-urile folosite in el o.o Am totusi o problema, care nu stiu daca apare la toti, sau doar la mine. Headerul e mai la stanga fata de meniu. Observasem acest lucru si la footer, desi acum vad ca e la locul lui. Sper ca nu deranjeaza parerea mea Restul temei e frumoasa, si mai diferita de celelalte. Si acum vorbesc la aspectul meniului, iar la posturi e eleganta , asa rotunjita. |
| | | Floare de cires Mesaje : 15 Bani : 50279 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Lun Dec 09, 2013 8:27 pm | |
| Mie mi se pare okey tema. Cel putin pe una ma incanta cum arata. Insa ma deranjeaza ninsoarea. E frumoasa, intradevar, si destul de complexa, cu atatia fulgidori in n directii, dar mie una mi se incarca cam nasol forumul, si o spun fiindca stiu cum se incanca cand nu era ninsoare. Oricum, e doar parerea mea :"> |
| | | Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Dec 11, 2013 8:38 pm | |
| Mie imi place tema, desi nu ma pricep incat sa ii vad plusurile si minusurile. Ca orice om nepriceput in ps, ma uit dupa aspect cum arata si daca imi place. Si ador in special headerul. Felicitari pentru tema, Georgiana . |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Dec 11, 2013 8:39 pm | |
| Franaa!! Nu e facuta de mine tema. Santzina e autoarea, in plus, da inca se incearca metode de a muta headerul unde trebuie. Pe alte forumuri arata bine, doar aici nu inteleg de ce este asa.. |
| | | Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Dec 11, 2013 8:42 pm | |
| Pai dar puneti si voi in subsol cum punea danuta, copyright by, ca nu va cade mana ) Ca uite ce ma bagati in ceata daca nu spuneti cine face. |
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 11:29 am | |
| Bun.. Avem tema noua ceea ce inseamna noi comentarii. Intai de toate.. am o intrebare: de ce acum? Nici macar nu e aproape de sfarsitul lunii. Nu stiu cu ce sa incep.. poate as incepe cu ceea ce imi place si sa sfarsesc cu ceea ce nu-mi place dar cred ca le amestec.
Loggoul e dragut, nah.. nu am multe comentarii la el, imi place forma lui dar este oribil ca e mai deschis decat tema si nici macar nu se apropie de culorile tipice pentru primavara. Meniul.. eu zic ca ar fi trebuit sa fie o anumita distanta intre butoane, prea par lipite acolo. x.x Si la numele bordurilor este o problema ca pana sa pui mouse-ul pe el literele sunt la fel, lipite intre ele si chiar nu-mi place. x.x Acum.. transparenta. Imi place sa fie o tema transparenta, sincer, dar e prea de tot, mai ales ca acest lucru a inchis culoarea temei si iar nu imi inspira primavara deloc, poate pentru alta tematica ar fi mers dar asa.. nu prea. Si e foarte exagerata! Mai scoate din opacitate ce naiba ca nu vezi multe lucruri si schimbe din culorile staff-ului daca ai ales ca imagine de fundal florile alea ca mai ales la moderatori nu-ti dai seama ce username ala nenorocitul ala de membru. Poza de fundal este aleasa foarte prost. Daca vrei sa faci ceva cu opacitate alege ceva pe care poti sa vezi culorile, nu asa. Imi place cum este cu linie punctata pe margine si chenarele astea, chiar este dragut, sincer si da un plus temei. Coborand.. avem probleme la chat legate de culori. Trebuie modificat si scrisul sa vedem si noi mai bine ca nu stam sa ne chioram la monitor. Alt lucru de care vreau sa vorbesc sunt butoanele. Macar cu astea ne puteai duce si pe noi in primavara, dar ca si toata tema, nu ai facut-o. Niste butoane banale, o culoare acolo si gata. Cele de topic nou si de raspunde chiar m-au amuzat. Nu vad rostul rosului la ''topic nou'' sincer. Lasa-l naibii macar aceeasi culoare, caci per total tema este formata dintr-o tona der culori. La loggoul avem textul care are si ala multe culori pus pe o imagine care este mai mult monotona, la butoane ne trezim cu rosu si verde! staff-ul e colorat in mii de culori, lucru care nu ar fi suparator daca s-ar vedea ceva. Tema ar fi fost draguta cu alta ocazie si daca s-ar fi lucrat la ea mai mult. Nici macar nu pare sa se fi alocat prea mult timp si dupa cum stiu eu pe cineva, probabil dupa ce a vazut-o a si pus-o pe asta. Macar se putea testa si retusa pe un alt forum si cand o puneai aici sa fie totul okey, dar se pare ca si foru-girls a ajuns forum de test dupa cate vad eu. Si ar fi fost frumoasa daca nu exista portalul care este chel. Doar fundalul ala acolo si negrul care face transparenta si nimic care sa separe widget-urile. Ca sa nu termin cu nemultumirea mea adaug ca imi place ca profilul este in partea dreapta si efectele de la avatar. E dragut cum se misca cand pui mouse-ul pe el. |
| | | Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 12:34 pm | |
| Ce schimbare radicala de aspect Sincer, chiar imi place noua tema. Deja mi se acrise de structura tipica de bunBB. Aceeasi structura scoasa din photoshop. Devenise plictisitoare pentru mine. Loggoul imi place (vezi ca, ori ai facut special - desi nu cred - ori ti-a scapat cand ai pus loggoul pe acel model. Trebuia sa mai maresti putin imaginea) Jocul de lumini se potriveste cu fundalul. Aceleasi culori de galben pal. Cred ca ar fi trebuit sa te joci putin cu covorasul pe care sta Dana Rogoz (deci dintre toate ponele ei, asta o are cea mai cute ) ) sa nu para asa .. aruncat acolo. Totusi, cred ca ar fi fost mai dragut daca era putin mai lung, in comparatie cu latimea forumului. Pare putin cam intunecata, din cauza fundalului de la meniu. Nu ar fi aratat mai dragut, fundalul, transparent, dar pe o alta culoare? Poate macar griul ar fi aratat mai deschis. Ce-mi mai place mult, sunt chenarele. Arata genial, cum sunt cu 3 din 4 culturi rotunjite. Efectul de la poza de profil iar e cute ) Imi place si cum se suprapune putin numele pentr poza. Pare mai interesant. Nasol e ca nu se vede chiar ori si ce culoare. Georgiana are dreptate la culoarea de moderator. Desi se vede cat de cat, la prima vedere a unui membru nou nu cred ca ar sari la secunda numele. Mai deschise putin culoarea, poare arata bine. Georgiana, spui ca fundalul nu e ales bine. Pai daca ar fi pus un fundal mai sofisticat, cu multe floricele sau luminat, sa vezi atunci cum se vedea. Faptul ca are in cadru doar 2 floi mari si restul din spate e mai blurat, si chiar mai inchis, face ca tot ce e in fata, pe banda meniului sa se vada. Legat de meniu, mie mi se pare normala distanta. Unde le vezi apropiate prea mult? E ca de obicei La borduri, are dreptate, sunt cam limite. Poate ai putea remedia problema, daca nu, se vad cand treci cu sagetuta. - ShadowKiss a scris:
- Alt lucru de care vreau sa vorbesc sunt butoanele. Macar cu astea ne puteai duce si pe noi in primavara, dar ca si toata tema, nu ai facut-o. Niste butoane banale, o culoare acolo si gata.
Pe bune? Am vazut , de cand sunt pe forum, 2 sau 3 teme facute de tine. Butoanele de la topic nou si raspunde, inafara de font si culoarea neagra, ce minunatii aveau langa ele? Din punctul meu de vedere, atata timp cat ai facut si faci teme, si nu ai facut nici o minunatie la butonase, nu cred ca ar trebui sa ai pretentii. Butoanele de la tema de ziua forumului de ce nu aveai ceva acolo, sa ma simt in sarbaroare? Cele din vara de ce nu aveau ceva sa ma simt in vara? O umbreluta si tot mergea. Eu una nu as comenta atat timp cat stiu ca nu am facut la fel. - ShadowKiss a scris:
- Cele de topic nou si de raspunde chiar m-au amuzat. Nu vad rostul rosului la ''topic nou'' sincer.
Serios? :will:Care e problema daca sunt culori diferite? Nu e batut in cuie sa aiba ambele aceleasi culori. E ca si cum ai spune ca e batut in cuie ca adminii sa aiba culoarea rosie, moderatorii albastru iar asistentii galben. Nu e obligatoriu chestia asta, fiecare pune ce culori vrea la fel cum si autorul temei pune ce culori vrea la butoane. A vrut pur si simplu sa diferentieze cele doua optiuni. Ce, iconitele de new, lock si old sunt la fel? Nu, ca sa faca diferenta. Ca ea a vrut doua culori diferite nu vad ca e nasol. E prima daca cand pune culori diferite la "TN" si "R" ? (Serios, chiar intreb), ca daca da, de ce tot ce e mai nou si diferit trebuie vazut ca ceva gresit? Si chiar sti ca nu a alocat timp? Intradevar, nu aveai prea multe de facut, dar nu cred ca ar trebui sa judeci pana nu sti. In fine, Danuta sigur e destul de matura cat sa accepte si parerile contra, ca doar nu toti avem aceleasi gusturi. Si te rog sa nu imi sari in cap ca mi-am aratat nemultumirea si pentru comentariile tale. Nu e nemultumire, doar am vrut sa iti explic anumite care nu sunt batute in cuie. In concluzie tema mie imi place. E diferita de restul temelor tipice din PunBB. (E phpBB2 sau phpBB3? ) |
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 2:10 pm | |
| - Citat :
- Pe bune? Am vazut , de cand sunt pe forum, 2 sau 3 teme facute de tine. Butoanele de la topic nou si raspunde, inafara de font si culoarea neagra, ce minunatii aveau langa ele?
Din punctul meu de vedere, atata timp cat ai facut si faci teme, si nu ai facut nici o minunatie la butonase, nu cred ca ar trebui sa ai pretentii. Butoanele de la tema de ziua forumului de ce nu aveai ceva acolo, sa ma simt in sarbaroare? Cele din vara de ce nu aveau ceva sa ma simt in vara? O umbreluta si tot mergea. Eu una nu as comenta atat timp cat stiu ca nu am facut la fel. Oh .. zau?? As comenta chiar daca nu as fi facut o tema in viata mea! Nici macar nu stiti cum doream sa-mi iasa mie temele si nu mi le-am laudat niciodata deci am tot dreptul din lume ca critic asta. Sunt de parere ca ar fi trebuit alte imagini si gata, care e problema? Nu sunt cele mai stralucite pe care le puteai gasi si cum stiu ca Danuta vrea teme geniale, ar fi trebuit sa se ocupe si de astea. In plus am remarcat ca nu exista icon ca sa dai click pentrul ultimul mesaj atunci cand este nou. A ramas cel implicit din cate vad. |
| | | Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 2:32 pm | |
| Nu te aprinde scumpa, ca nu am sarit la tine. Daca ai draci, nu ti revarsa pe forum si prin mesaje. Nu da bine (si nu ma refer ca rang. ) Ai tot dreptul din lume, ai dreptate, e dreptul tau pana la urma, dar din punctul meu de vedere, eu nu as critica butoanele ca am eu fix ca ambele sa aiba aceeasi culoare. Si totodata, din punctul meu de vedere, atat timp cat comentezi ca de ce nu are ceva dragut pe langa text, mi se pare normal ca tu sa faci in temele tale. Pana la urma, daca vrei ceva frumos pe langa acel text, e clar ca e o pretentie a ta, deci ar trebui sa ti-o aplici tie, implicit. Si cum tu ai dreptul sa critici parerea cuiva, si eu am. Asa ca te rog, respecta o limita totusi. Daca eu te luam cu un ton neplacut, aveai tot dreptul sa ma iei si tu pe mine. |
| | | Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 2:37 pm | |
| Nu o sa-mi exprim parerea in legatura cu tema pentru ca ar fi foarte mult de scris, unele persoane stiu parerea mea, altele nu. Daca vrea cineva s-o stie, sa ma intrebe prin PM. Daca nu, si mai bine. Vreau doar sa va rog sa remediati o chestie foarte neplacuta in legatura cu tema. Acea bara de sus, cu forumgratuit, bine ati venit... si notificari coboara, deseori, in casuta in care scriu. Stiu si de ce, pentru ca am facut coding, este o problema cu codurile. Asa cred, cel putin. Daca ati putea sa o faceti sa "stea la locul" ei ar fi super. Multumeeesc |
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 2:45 pm | |
| Eu tot nu vad ce legatura au temele mele cu asta. E treaba mea ce faceam eu la ele si ce nu, eu dar am dat un staf, ca ar merge asa pentru ca sunt prea simple. Ar fi ridicat tema mai mult cu acele butoane daca erau mai sofisticate putin, pentru ca imi plac temele unde se lucreaza mai mult in photoshop decat in coduri si asta e simpla din acest punct de vedere, de aceea necesita macar butoanele mai speciale, atat. Fiecare ne-am spus punctul de vedere, dar cum a mai zis si cineva aseara, nu pot fi multumiti toti. |
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 5:48 pm | |
| A zis Georgiana cam tot ce voiam eu sa zic. Dar voi repeta unele lucruri ca sa se stie ca nu e doar parerea unui singur user. Rugamintea mea: faceti ceva cu opacitatea. Scuze, dar chair e obositor sa ma chiorasc la monitor. E interesant, e frumos, dar e deranjant. Si nu e vorba de text neaparat ca textul se vede, dar e problema la imagini. Vor exista concursuri de GFX si alte chestii, cum vor juriza userii lucrarile respectivilor cand pozele nu se vad cum trebuie? Adica... nu e datoria noastra sa le deschidem intr-un alt tab ca sa le vedem mai bine, nu? Asa ca... macar faceti ca pozele sa nu se mai vada transparent. Serios, arata groaznic, uitati-va la orice poza vreti de pe forum, toate semnaturile facute de fetele astea care muncesc la ele. Oribil.
Eu doar cu opacitatea am probleme. Bine, nu-mi place cum arata nici per total, dar e o chestie de gust. Intr-adevar, negrul asta transparent inchide la culoare tot si nu arata deloc de primavara, poate alta culoare ar fi fost mai draguta. Dar nu cer imposibilul (si stiu ca ar fi o mare bataie de cap sa se modifice ceva la tema, ca de obicei), doar opacitatea sa fie data mai mare, atat. Sper ca nu cer prea mult si sper ca am fost suficient de draguta, macar mai draguta decat de obicei. |
| | | Invader Lamu Mesaje : 128 Bani : 182 Multumiri : 0
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Dum Feb 23, 2014 6:25 pm | |
| Inque are mare dreptate in legatura cu opacitatea forumului. |
| | | Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Feb 26, 2014 6:16 pm | |
| Mie chie imi place tema, desi uneori parca e nasol la poze, ca-s mai opace. In schimb, chiar o ador si nu mi se pare intunecata. ^^ |
| | | Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Feb 26, 2014 6:29 pm | |
| Mai, mie imi place tema, chiar ma incainta, si ador cum arata, chenarele, cum sunt structurate casutele cu numar mesaje, topicuri si ultimul subiect, dar serios, fa ceva Danuta cu opacitatea, ca vreau sa-mi vad papusa calumea pe podium!!!! (Si vorbesc serios!) |
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Mier Feb 26, 2014 10:32 pm | |
| @Alina, pozele nu sunt opace, sunt transparente. Asta e problema.
E bine ca sunt ami multe persoane carora nu le convine faza cu transparenta, poate se indura Danuta de noi, totusi. Vrem opacitate! |
| | | Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] Joi Feb 27, 2014 10:17 am | |
| Eu nu am ce comenta la tema asta, doar ca... Faceti ceva cu opacitatea asta! >.< Este de-a dreptul insuportabila ) stai sa te holbezi la o imagine 10 minute si pe urma tot nu intelegi mare lucru -____-. Come on! Faceti ceva! ) |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] | |
| |
| | | | Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|