AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Apr 12, 2013 9:12 am

Rezumarea primului mesaj :

In acest topic puteti sa va spuneti toate problemele/parerile/propunerile pe care le aveti legate de forum.

VECHIUL TOPIC

Ultima editare efectuata de catre Marionette in Sam Apr 12, 2014 11:36 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/

AutorMesaj
Geaniné
Geaniné
feminin Berbec Mesaje : 150
Bani : 50258
Multumiri : 0
Varsta : 38

Membru
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Noi 13, 2013 8:04 pm

Oh Delia, nu ma refeream la sfarsit ... finish . Chiar nu vreau sa se sfarseasca prea repede. Sa tina cat mai mult will
Ma refeream asa: o idee , plot, cu tot tacamul si un sfarsit, dar nu gen, finish. Doar ca sa poata jucatoarele sa aiba o oarecare idee incotro se indreapta, prin poveste si totodata un scop. Sfarsitul e practic scopul ala final gdg pe care, odata si odata .. daca ne tinem de idee, ajungem la el, dar ulterior, la final putem baga rasturnari de situatii, incat sa poata continua ideea. Gen, volumul II Dge
Tin sa precezez (ca sa nu ma trezesc cu surprize) ca in poveste vor fi/pot fi 2 tabere . Alea principale - bunii si raii will ca depinde de poveste acum. Ca ar putea sa se creeze mai multe tabere. De asemenea, va rog, muult Dge nu pastrat personajele din rpg-ul normal. Sau chiar daca ii luati tot pe aceia sa modificati totusi putin, sau sa nu dati impresie ca sunt tot cu aceeasi familie. :will:Daca intelegeti :DVeti vedea de ce Dge si sigur v-ati dori sa faceti la fel.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Noi 13, 2013 8:29 pm

Imi plaace. will
Dar nu trebuie neaparat si scopul. Poate avea fiecare un scop personal pana la urma..

Oricum, Delia, la alea 10 posturi ma refeream pentru cele minim 20 de persoane care vor fi in permanenta. Printre ele se adauga si altele mai mult sau mai putin active. Dar sa fie minim 20 cu minim 10 posturi pe saptamana care se fac usor. Daca stai sa faci macar 2 posturi pe zi (incepand de luni), vineri le termini.
Sus In jos
Geaniné
Geaniné

Membru
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Noi 13, 2013 8:42 pm

Pai da mai Georgiana, dar de exemplu, ideea e sa ... caute ... (caut o idee mai uzuala) un obiect. Nu poare veni X in poveste si sa faca ceva .. ce nu are nici o legatura. totusi. Tot trebuie sa intre in acea sfera a povestii. gdg
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Noi 13, 2013 8:45 pm

Da. will Ma refeream la altceva. Desi eu as fi extins altfel categoria. Ceea ce spui ma face sa ma gandesc mai mult la un topic cu mai multe persoane. will E ciudat sa ma gandesc ca la o categorie. Oricum.. ideea e sa se stranga membrele ca se idei nu vom duce lipsa. Dge Dar mai bine sa nu fie ceva.. fix, gen obiect. Sa fie un sfarsit mai.. larg ca sa zic asa. Ca s-ar termina oarecum mai repede daca e vorba doar de gasirea unei chestii. Ceva mai greu, mai mare. will Inca nu am o idee.. dar trebuie sa-mi vina. Dge
Sus In jos
Geaniné
Geaniné

Membru
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Noi 13, 2013 8:53 pm

Pai da, ala era exemplul cel mai uzual ! Doar ti-am zis Dge
Oricum, ai fi surprinsa sa vezi cat se va lungi povestea, chiar si cu un scop dasta simplu si banal. Ca aici, plotul si sfarsitul e doar ceva de idee, insa membrele pot schimba firul pana in amesteste will
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Noi 14, 2013 8:13 pm

Suna bine pana acum, sper sa se stranga voturile.
Voiam sa intreb, voi vreti ceva SF sau ceva fantasy? Ca stiu ca voi sunteti mai pasionate de fantasy si n-as vrea sa incurcati termenii. SF e ala cu actiunea in viitor sau pe alte planete sau cu extraterestri, dezastre naturale etc etc, sunt mai multe tipuri. Fantasy e ala cu magie si creaturi, adica ce este la RPG special, in principiu.
Eu zic ca Georgiana ar putea veni cu o idee draguta oricum. gdg) Totul e sa se stranga lume.
Sus In jos
I, You and They
I, You and They
feminin Capricorn Mesaje : 8212
Bani : 9504
Multumiri : 45
Localizare : Bucuresti

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Noi 14, 2013 8:15 pm

Pf ... 20 e un numar care mi se pare ... cam prea mare si imposibil, ca sa zic asa, in comparatie cu activitatea, dar cum a zis Beatrice, de ce nu ... . Poate se aduna 20 .. sau chiar + .
Limitele puse de Georgiana mie imi plac, si le sustin, dar nu cu hai hai 15 cand mai scade activitatea. will(Nu asa te-am educat! [-() Poate un 18 pe putin de 2 zile will

Pai Geanina .. sa vedem membrele si cam poti sa incepi Plotul, dar ne dai garantie de minim 20 active, da?
Sus In jos
https://foru-girls.all-up.com/
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Noi 14, 2013 8:19 pm

Ana, am cam facut lista. Mai avem nevoie de 3 sau de 2. will
Acum sa vedem cine face ideea si planul. Desigur, Geanina a venit cu ideea si trebuie sa aibe cuvantul cel mai mare, dar poate colabora oricine cu o idee. Chestia e sa fie toti online in acelasi timp ca sa nu se discute pe particele.

Si Delia, probabil se referea la fantacy. Din cate stiu.. nici pe forumului unde faceau ele RPG nu era SF.
Sus In jos
Geaniné
Geaniné

Membru
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 15, 2013 4:23 pm

14 Noiembrie:

Eu din nou Dge
Am vazut ca avem o blioteca ! gdg Abia acum Dge E in lucru sau cum?
Am vazut ca ati pus in topicuri efectiv continutul. Intrebarea mea: de ce nu incarcati cartea pe un site care va va face cum e si pe scribt? (Sau direct acolo) Dge Dar mai era unul, care vi-l facea ca si o carte, cu pagini. gdg
Nu e mai okey asa? ffftr
Sus In jos
I, You and They
I, You and They
feminin Capricorn Mesaje : 8212
Bani : 9504
Multumiri : 45

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMier Dec 18, 2013 4:54 pm

Ideea era ca, punandu-se treptat capitolele povestii, se vor strange comentarii mai multe, in principiu, pe capitole, nu doar o idee de 2-3 randuri despre toata cartea, cum e la carti in sine.
Si da, este in lucru, si sper eu, sa functioneze will
Sus In jos
https://foru-girls.all-up.com/
Geaniné
Geaniné

Membru
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeSam Feb 08, 2014 12:36 pm

Eu din nou!  Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 1492528285 
Deci ... Dge

1. Am vazut ca s-au adaugat concursurile pentru Nick, Semnatura si Avatar. Okey, dragut, imi place. Chestia care e putin cam prea, dupa mine, de ce 3 saptamani de votare? ffftr
Adica, de exemplu, Best Designer are 3 saptamani in total, 2 de trimitere (okey, nu am nimic de comentat) si 1 de votare (nici aici will)
Adica, daca la Best Designer, se da 1 de votare, unde acolo trebuie sa votezi mai atent, la celelalte 3, sa fie 3 saptamani, doar de votare? :|Adica, ce e asa greu sa alegi, un nume, un avatar si o poza de necesita 3 saptamani ? 2 e mult mai okey....3 e prea mult, dupa mine.

2. Legat de acele Fan-Cluburi. Nu stiu cine a propus acea idee, insa este geniala din punctul meu de vedere. Pacat insa de ea. Am vazut ca a ajuns parasita ... si m-am uitat de multe ori peste ea. E un pic cam fragila ideea. Ori nu s-a putut atinge ideea propusa, ori nu s-a gandit bine, fiindca asa cum o vad eu, ar duce la crearea de topicuri identice, gen la cel de Animeuri, sa se faca iar topicuri despre fiecare in parte, ori deja exista bord , si nu e placut.
Se numeste "Fan-Club", trebuie sa fiti fani, si de asemenea, sa se faca dezbateri pe ideea clubului.
Eu si fetele ne-am gandit in felul urmator:
De exemplu, se va infiinta un Fan-Club despre Animeuri. Nu se vor face n topicuri cu animeurile existe, nu are rost, exista deja un bord Anime. Se va face un bord, si in el, daca (de preferabil si normal) se va face un topic "noutati" unde se vor discuta ultimele animeuri aparute, un topic de inscrieri, iar apoi un topic (il numiti voi cum vreti Dge ) unde se vor tin concursurile fanclubului. Se dau anumite sarcini, iar membrii trebuie sa le indeplineasca. 
E doar o idee, fiecare sef isi poate face propriile reguli, alege cum vrea sa isi faca concursurile, poate da anumite premii sau puncte daca adminii vor, si ideea va incanta, caci, prin premii, mai impulsioneaza populatia.
Si mai sus, am dat un exemplu doar, poate fi pe orice tema gdg
Astept, Da-urile si Nu-urile Dge
Sus In jos
Mikasa
Mikasa
feminin Rac Mesaje : 1513
Bani : 180797
Multumiri : 4
Varsta : 25
Localizare : Tumblr
Status : Bewitching medicine

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeSam Feb 08, 2014 3:16 pm

Eu o sa incerc sa fiu scurta will .
La prima sesizatie a ta Geanine,cred acelasi lucru,poate ca e cam exagerat faptul ca sunt 3 saptamani de votare in comparatie cu una de la Best Designer,dar probabil e din cauza ca nu multa lume voteaza sau participa(sunt un bun exemplu Dge ).Eu nu am absolut nicio problema cu acest lucru,desi nici eu nu-l prea inteleg,dar asta este.

Ah,da,treaba cu fan-cluburile e chiar trista,stiu ca toate fan-cluburile ce erau inainte au fost lasate in paragina.Eu sincer,m-am gandit la un fan-club cu animeuri din moment ce am vazut vreo 40,dar nu pot singura,numai daca se mai ofera cineva.Da,si eu m-am gandit ca sa nu fie cu animeuri separate ci cu noutati despre noi animeuri,pentru ca eu deja stiu cateva recente la care m-am si uitat.
Desigur,fan-cluburile pot fi si pe alte teme,dar trebuie sa existe doritori care sa le infiinteze si de asemenea membrii care sa adere la unul,ca degeaba faci daca nu intra nimeni.  ffftr 

Prin urmare,eu iti sustin ideea cu fan-cluburile,caci eu chiar tin de mult sa fac unul despre anime! \m/
Sus In jos
http://kmuiyato.tumblr.com/
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeSam Feb 08, 2014 5:45 pm

Doamne cat ai sciiss Dge
1. Da, facand comparatie cu Best designer, chiar ai dreptate will dar poate au pus 3 ca sa nu se ajunga la un momendat sa nu mai aiba cineva concura :-??
2. Mai, indeea nu e rea gdg sper sa se reaplice. Ideea fusese adusa de Miru. dar nu a mai functionat atat de bine din cauza inactivitatii. Sper sa revina ideea.
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeSam Feb 08, 2014 10:15 pm

Parerile mele:

1. Sunt total de acord, nici nu am vazut ca sunt trei saptamani. Ar fi mult mai bine si mai logic sa fie doar o saptamana de votare, adica nu e ca si cum ar fi concurs de ficuri si sa zici ca da, chiar ai nevoie de mult timp la dispozitie ca sa poti sa te hotarasti. Adica alegi ce imagine si ce username isi place dintre alea, nu e nevoie de trie saptamani de votare.

2. Fan cluburile sunt in paragina pentru ca membrilor le e lene sa posteze si sunt inactivi. Cat despre cel anime... eu nu cred ca sunt suficienti membri care sa fie fani. Ma refer exact la membri activi care sa posteze si sa se implice. De fapt, din ce am observat eu, cu exceptia catorva persoane, putine la numar, membrii nu prea se implica. Se arata foarte interesati si incantati de o idee, dar nu se implica si ideea moare. Sunt n exemple, iar fan cluburile sunt unul din ele.
Cat despre ideea ta de organizare, da, mi se pare si asta o idee buna. Dar degeaba organizarea si ideile bune daca nu sunt membri. Dupa parerea mea, asta e problema principala.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeDum Feb 09, 2014 10:34 am

Bun..
1. Pai da, este exagerat, recunosc, dar la cum sunt membrele a trebuit o perioada mai lunga. Din mai multe motive: sunt putine membre care sa aiba un nickname/avatar/semnatura mai speciala si sa fie nominalizat deci trebuie sa asteptam o perioada mai lunga ca sa avem alte participante; nu prea se voteaza daca dai doar o saptamana pentru vot pentru ca poti prinde membrele intr-o perioada in care nu pot intra sau pur si simplu nu-si dau interesul (si un exemplu bun este editia asta de la Miss Foru-Girls. A fost greu pana s-au inscris membre si in momentul de fata sunt doar 2 voturi. De ce? Membrele inscrise nu respecta conditiile impuse, nu se afirma, nu fac nimic si ceilalti nu se implica nici macar cat sa le spuna sa faca ceva cat sa atraga atentia mai mult si sa faca lumea sa o voteze. Si aici vorbim de o perioada de 3 luni. Ai tot timpul din lume pentru chestiile astea si pana acum concursul e la pamant.)

2. In sfarsit a pus sinceva punctul pe i! Delia, ai multa dreptate in ce ai zis si la faza cum membrii nu am ce comenta. Este adevarat tot ce zici.
Zic doar ca nu ar trebui ca fiecare fan-club sa dea sarcini. Mai bine ar ramane la alegerea creatorului/creatorilor. Cine stie.. poate au alte idei. Nu trebuie sa impui un mod in care se vor desfasura lucrurile acolo.
La cel anime am mutat eu animeurile cand s-a facut noua categorie si clubul a ramas mai mult datorita concursurilor de acolo. Era ideea sa se stearga clubul si sa se trimita la cos subiectele acolo dar l-am lasat pana la urma sa vedem cine se implica.
Sus In jos
Andreea
Andreea
feminin Gemeni Mesaje : 3705
Bani : 682444
Multumiri : 134
Status : Happy

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeDum Feb 09, 2014 11:31 am

Citat :
si un exemplu bun este editia asta de la Miss Foru-Girls. A fost greu pana s-au inscris membre si in momentul de fata sunt doar 2 voturi. De ce? Membrele inscrise nu respecta conditiile impuse, nu se afirma, nu fac nimic si ceilalti nu se implica nici macar cat sa le spuna sa faca ceva cat sa atraga atentia mai mult si sa faca lumea sa o voteze. Si aici vorbim de o perioada de 3 luni. Ai tot timpul din lume pentru chestiile astea si pana acum concursul e la pamant

Dar particip eu din nouuuuu!!!!!! Si asa nu ai in prezent ce sa faci cu 250 diamante (sau cat era .. ) care ti le da aurul Dge)) pot, pot? ;hh;)
Eu am si uitat de Miss will a cam murit in ultimele 2-3 editii ... ffftr

La idea de 3 saptamani nu ma bag, nu am ce zice.
La Fan-Cluburii ...
Parca imi suna mai dragut in minte daca sunt concursuri ;hh;) Dge nu as refuza niciodata niste concursuri cu premii . ^^
Sus In jos
L O S H O M I R A
L O S H O M I R A
Scorpion Mesaje : 57
Bani : 169
Varsta : 37

BEST SIGNATURE
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 6:21 pm

Dar in momentul de fata, Fan-Cluburile, nu sunt inchise definitiv, nu ?
Adica, se poate crea fancluburi, si cum nu exista anumite reguli despre cum sa formezi fanclubul, putem sa facem unul sa vedem cum decurge. gdg Corect?
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 6:54 pm

Ideea este buna, dar acum, cum a spus Georgiana, nu obligatoriu concursuri. Fiecare, daca are alte idei, face cum vrea. Ideea e sa nu se repede topicurile, asa cum ai specificat si tu Geanina.

Problema nu este ca nu o acceptam noi, ci ca nu are cine sa activeze pe acolo.

@ L O S H O M I R A, da, inca se pot crea cluburi will
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 9:52 pm

Mai vin cu o propunere de joc. Am vorbit cu Danuta inainte ca sa ma asigur ca e okay si acum vreau sa vad ce spuneti si voi.
Ideea e luata de pe un forum (care la randul lui a luat ideea de altundeva, deci ideea nu ii apartine, nu stiu unde a aparut prima data jocul asta de fapt) si m-am gandit sa o facem si noi aici pentru ca mi se pare un joc dragut.

Se numeste Piramida Panahasi si, spre deosebire de Supravietuitorul unde chiar trebuie sa faceti ceva (GFX, sa raspundeti la intrebari, sa cautati chestii etc), la jocul asta nu trebuie sa faceti mai nimic. Este nevoie de un singur organizator (si bineinteles ca ma voi oferi  will )
Se desfasoara cam asa:

Exista o piramida cu mai multe randuri (cel putin doua, adica varful si inca un rand sub el), pe aceste randuri sunt asezati userii conform unui randomizer. Adica sa zicem ca se inscriu userii x, y si z. Randomizerul ii aranjeaza aleatoriu si astfel in piramida ei vor fi asezati, sa zicem, asa: y in varf, x si z sub el. Aici conteaza si numarul de participanti.

Ce trebuie ei sa faca: sa propuna pentru eliminare pe cineva de sub ei. Adica y va alege intre x si z, iar x si z se vor sfatui si vor alege pe cineva dintre cei trei participanti de sub ei. Dupa ce se fac toate propunerile se afiseaza, iar varful va trebui sa aleaga pe cine sa elimine dintre acele propuneri.   Varful e cel mai avantajat aici pentru ca el face si eliminarea si nici nu poate fi propus (pentru ca nu e nimeni deasupra lui).

La acest joc exista un sistem de puncte. Cu cat esti mai sus in piramida, cu atat ai mai multe puncte. De exemplu, y al nostru va avea, sa zicem, 30 de puncte, iar x si z vor avea 25. Cei de pe randul trei, adica de sub x si z, vor avea 20 si tot asa, in functie de cat de mare e piramida. Tot aduni puncte dupa fiecare runda, in functie de unde ai fost plasat in piramida, iar cand iesi, lasi toate punctele alea frumoase altcuiva. Poti sa le lasi unei singure persoane sau sa le imparti.
Aceste puncte sunt importante pentru ca asa castigi jocul. Cine are cele mai multe puncte, castiga.

Mie mi se pare un joc destul de dragut, care te tine in alerta cat de cat, atata timp cat nu o ia nimeni personal. Si mai ales ca e atat de simplu de jucat.
Sper sa fi fost destul de clara, dar daca nu, ma puteti intreba orice. ^^
Sus In jos
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:14 pm

Pare interesanta ideea Dge
Si nu se fau probe? Adica doar eliminam? Ce comod suna will
Imi place ideea, si sper sa se si aplice.
Deci sa inteleg ca alegem pe cine vrem si avem chef sa eliminam, de sub noi? Faain Dge)
Sus In jos
Andreea
Andreea
feminin Gemeni Mesaje : 3705
Bani : 682444
Multumiri : 134
Status : Happy

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:19 pm

Decii, cel care e in varf, are castigul 80% asigurat? Adica nu poate sa fie eliminate niciodata, nu?
Imi place Dge deci e si pe baza de noroc mult. (Si dusmani Dge )
Sper sa o pui, Delia ;hh;)
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:23 pm

@Dizzie: Nu se fac probe, da, doar eliminati. gdg) Pe cine aveti chef. Va faceti aliante, prieteni, vedeti voi cum va rugati de cel care elimina sa nu va elimine. gdg) Toate lucrurile astea se fac prin PM, in topic doar se posteaza rezultatele.

@Andreea: Da, deci cel care e in varf nu are cum sa fie eliminat. Dar randomizerele se fac de la runda la runda. Adica daca tu pici in varf la runda 1, nu ramai asa pana la final. In fiecare runda va fi o alta asezare.
Sus In jos
Denysuk
Denysuk
feminin Gemeni Mesaje : 1734
Bani : 378284
Multumiri : 54
Localizare : Buc.

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:25 pm

Da baby, trebuie sa te rogi mult si bine ca sa tine randomizerul cu tine Dge
Pai, asta inseamna cu 99% mai putina munca Dge de 99 de ori mai bine gdg
Cred ca va fi amuzant sa ne eliminam Dge)) Ma rog, pentru 98% gdg)
Sus In jos
Santzina
Santzina
feminin Pesti Mesaje : 567
Bani : 52687
Multumiri : 34
Varsta : 33

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:29 pm

Citat :
Va faceti aliante, prieteni, vedeti voi cum va rugati de cel care elimina sa nu va elimine.

Vai Delia, nici nu sti cat ai gresit cu aceasta afirmatie will Le incinzi sangele in vene tocmai de Sf. Valentin will O sa fie sange, dar va fi tare amuzant sa le vezi pe motatele astea mici si smechere cum se bat pentru castig gdg)
Cate Da-uri iti trebuie? gdg)
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitimeVin Feb 14, 2014 10:40 pm

Ar fi bine daca s-ar baga 10 persoane. Ca aici e important cati sunt ca nu pot lucra cu orice numar. Daca nu se aduna 10, e okay, vad eu cum le pun.

Bai, imi pare rau, n-am vrut sa incing pe nimeni. gdg) Am zis-o asa in ideea in care daca crezi ca vei fi propus sau eliminat, poate reusesti sa il mituiesti pe cel de sus sa nu te elimine sau ceva. gdg)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014] - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]
» Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012]
» Ajutor teme [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]
» Rangurile forumului! [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]
» Anunturi G [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 ::  :: Administrare :: Arhiva-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 74, Dum Iul 21, 2024 11:37 am
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015