|
|
Autor | Mesaj |
---|
Annie ♥ Mesaje : 38 Bani : 50150 Multumiri : 0 Varsta : 27
| Subiect: Interviu Annie ♥ Mar Apr 30, 2013 7:45 pm | |
| |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Apr 30, 2013 8:13 pm | |
| Buna! 1. Ce gen de muzica asculti?(Cel mai predominant) 2. Iti place sa citesti? 3. Dar RPG-ul? 4. Scri poezii sau povesti? 5. La ce profil esti? 6. Care bsunt materiile tale preferate? 7. Dar cele care nu-ti plac? 8. Ce ti-ai dori sa faci in viitoar? 9. Vrei sa mai continui cu intrebarile? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Apr 30, 2013 8:32 pm | |
| 1. Ce gen de muzica asculti?(Cel mai predominant) M ... nu prea stiu care este cel predominant. Cred ca Dance.2. Iti place sa citesti? Da Mai ales cele SF3. Dar RPG-ul? Cat de cat. Desi mai faceam RPG.4. Scri poezii sau povesti? Nu prea Desi concep in minte.5. La ce profil esti? Real 6. Care bsunt materiile tale preferate? M ... matematica, fizica si Gegrafia 7. Dar cele care nu-ti plac? Sportul.8. Ce ti-ai dori sa faci in viitoar? Momentan planuiesc sa devin contabila.9. Vrei sa mai continui cu intrebarile? Dap |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Apr 30, 2013 9:10 pm | |
| Jurnalista #1 strikes back in Annie Town ca sa zic asa ) Iti place sa scrii? Daca da, proza / poezie? O sa-ti faci personaj la rpg special? (am o boala pe chestia asta, sa nu numeri niciodata de cate ori intreb asta ) ) |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Apr 30, 2013 9:29 pm | |
| Iti place sa scrii? M ... nu prea. Adica, nu stiu, pana acum chiar nu am practicat (Sper ca la fic-uri te refereai)Daca da, proza / poezie? (Bara ) Daca as scrie, ar fi proza.O sa-ti faci personaj la rpg special? (am o boala pe chestia asta, sa nu numeri niciodata de cate ori intreb asta ) ) Nu stiu. Eu sper sa-mi fac |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Vin Mai 03, 2013 12:05 pm | |
| Daca ai da timpul inapoi, ce ai dori sa schimbi? Daca parintii tai vor sa va mutati in alta tara, cum ai reactiona? Cat de mult amani lucrurile pentru ziua de maine? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Vin Mai 03, 2013 12:21 pm | |
| Daca ai da timpul inapoi, ce ai dori sa schimbi? Nu doresc sa il dau inapoi, fiindca asa se schimba totul. Daca parintii tai vor sa va mutati in alta tara, cum ai reactiona? Depinde ce tara, insa in principal, suparata. O noua viata ... greu. Cat de mult amani lucrurile pentru ziua de maine? Foarte putin Incerc sa aman din ce in ce mai putin. |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Vin Mai 03, 2013 3:50 pm | |
| Ce faci cand ramai singura acasa? Iti place sa-ti petreci timpul cu familia ta? Ai decorat oua de paste? Iti place aceasta sarbatoare? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Vin Mai 03, 2013 5:51 pm | |
| Ce faci cand ramai singura acasa? Dau party Pai dau muzica la maxim Iti place sa-ti petreci timpul cu familia ta? Da. Ai decorat oua de paste? Nup Iti place aceasta sarbatoare? Doar anul trecut nu mi-a placut daci in mare da, imi place. |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Dum Mai 05, 2013 12:08 pm | |
| Ce alegi, marea sau muntele? Te-ai indragostit pana acum de cineva? Ai fost si cu el ? Ce ai alege: bani, sanatate sau fericire? |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Lun Mai 06, 2013 1:02 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Lun Mai 06, 2013 1:15 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Da. Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Pai depinde ce baiat Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? M ... nu le am cu ps-ul |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Lun Mai 06, 2013 6:45 pm | |
| Cand erai mica ce prefereai: papusile sau masinile? Ce porti cel mai des: rochii/fuste sau pantaloni? Ai o obsesie pentru parfume? |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Joi Mai 09, 2013 6:58 pm | |
| Ai dat vreo teza pana acum? Care este materia care iti displace? Dar care iti place? Ce parere ai de forum? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Joi Mai 09, 2013 7:42 pm | |
| La ce nivel visezi sa ajungi ? Cat de dependanta esti de facebook ? Ai un jurnal in care scri ? |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mier Mai 15, 2013 8:36 pm | |
| Iti place Mall-ul din orasul F-G? Vrei sa devi un moderator pe forum? Iti place sa citesti? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mier Mai 15, 2013 8:38 pm | |
| Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu? Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Iun 11, 2013 5:46 pm | |
| Te bucuri de venirea vacantei? Care e cea mai importanta zi pentru tine? Iti place sa colectionezi? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mier Iun 12, 2013 12:17 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mier Iun 12, 2013 5:46 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Vin Iun 14, 2013 9:10 pm | |
| Cand erai mica ce prefereai: papusile sau masinile?Papusile. Ce porti cel mai des: rochii/fuste sau pantaloni?Rochite <3 Ai o obsesie pentru parfume?Nu, desi le folosem mereu, dar daca din graba as uita, asta e, nu fac crize Ai dat vreo teza pana acum?Toate. Care este materia care iti displace? Dar care iti place?Imi place engleza si imi displace chimia. Ce parere ai de forum?E un forum foarte dragut care are destule de oferit . La ce nivel visezi sa ajungi ?Unul mai dragut Cat de dependanta esti de facebook ?Foarte putin. Ai un jurnal in care scri ?Nu ... nu vreau sa detin. Iti place Mall-ul din orasul F-G?E dragut. Vrei sa devi un moderator pe forum?U ... tocmai eu ? Iti place sa citesti?Da, mai ales SF si romantice. Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu?Cu domeniu, evident. Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti?Mar tenta. Te bucuri de venirea vacantei?Doamne...de cand numar zilele Care e cea mai importanta zi pentru tine?Ziua mea de nastere. Iti place sa colectionezi?Cam deloc. Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Mama Ce parere ai despre jocurile de noroc? Te prostesc. In ce zi din saptamana te-ai nascut? Marti. Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Nu. Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? Habar nu am. Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Da... Care e fructul tau preferat? Marul Iti place sa te machezi strident? Nu ... natural e cel mai bine. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Dum Iun 16, 2013 4:52 pm | |
| Ai facut ceva special weekend-ul asta? Ce film ai vrea sa vizionezi? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Dum Iun 16, 2013 5:49 pm | |
| Iti place sa fi in centrul atentiei? Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Dum Iun 16, 2013 6:21 pm | |
| Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine? De obicei te culci tarziu? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu Annie ♥ Mar Iul 09, 2013 9:11 pm | |
| Ai facut ceva special weekend-ul asta? Am stat ! Ce film ai vrea sa vizionezi? Ceva horror ... . Iti place sa fi in centrul atentiei? M ... imi place cand sunt laudata Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu? Nu. Conteaza ce are in interior. Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine? Calmul. De obicei te culci tarziu? Da Si vara si in timpul scolii |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu Annie ♥ | |
| |
|
| |
|