AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Salutare tuturor
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Salutare tuturor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
C.
C.
Rac Mesaje : 22
Bani : 50137
Multumiri : 0
Varsta : 27

New Membru
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 11:55 am

Salutare fetelor gdg
Numele meu este Cristina, dar puteti sa folositi ce derivat doriti, chiar si C. will
Am 15 ani, sunt din Bacau, ador sa ascult muzica si sa ma uit la filme si seriale. Imi mai place si sa citesc, insa netul ma cam corupe Dge
Ador catelusii si pisicutele cand sunt micute si pufoase <3
Imi place sa ies afara cu prietenii si sa ma distrezi. Sunt o fire prietenoasa si sociabila, deci sper sa ne intelgem gdg

Mai vorbim ! ^^
Sus In jos
Little Adorabelle
Little Adorabelle
feminin Rac Mesaje : 656
Bani : 50904
Multumiri : 9
Varsta : 30
Localizare : the path under the gravestone.
Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog

Membru Iscusit
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 11:59 am

Prima prima prima prima, de cand imi doream asa ceva. will
Cred ca o sa-ti zic Cristina, nu m-as putea obisnui sa-ti spun C, poate doar CC. rr Pisicile le ador si eu, sunt cele mai geniale fiinte pe care le-am vazut.
Cateva intrebari, ce seriale urmaresti? si daca scrii? orice tip de scris, fic-uri, la rpg , etc.
Sus In jos
C.
C.

New Membru
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 12:15 pm

Urmaresc: The Vampire Diaries, Gossip Girl, Heros, Pretty Little Liars si The Secret Circle gdg
Atat momentan rr

Scriam odata o poveste. Eram noua cu chestiile astea si imi facusem un fic pe un forum. Momentan nu mai scriu si am pierdut si acea poveste will de fapt, am sters-o eu din calculator. La RPG nu m-am incumetat pana acum. Poate o voi face pe viitor.
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : &quot;Mai bine sa fii invidiat decat compatimit.&quot;

V.I.P
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 12:42 pm

Bine ai venit pe forum Cristina ! Sper sa te distrezi de minune in familia noastra si sa nu ne parasesti prea curand.
Citeste regulile, respecta-le iar daca ai nelamuriri staff-ul este mereu on ca sa te ajute :*

Have fun la postat!
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 4:20 pm

Buna, Cristina! :*
Mm.. nu mai repet poezia de mai sus ca nu are rost, dar sper sa ti cont de ea(postul lui Marionette). Pai sa te acomodezi repede, prietene noi o sa-ti fac(fetita lipicioase mai avem si noi pe aici will ) si distreaza-te!
Sper sa te vad la cat mai multe categorii :*
Sus In jos
Andreea
Andreea
feminin Gemeni Mesaje : 3705
Bani : 682444
Multumiri : 134
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Status : Happy

Extra-Fan Forum
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 5:31 pm

Bine ai venit pe forum Cristina :* Sper sa te distrezi de minune in familia noastra >rr< Have fun la postat!
Sus In jos
C.
C.

New Membru
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 7:31 pm

Va multumesc mult pentru urarile de bun venit 24yy ww
Sus In jos
Miru.
Miru.
feminin Scorpion Mesaje : 2028
Bani : 297612
Multumiri : 93
Varsta : 29
Localizare : pe luna

Super-Fan Forum
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 10:26 pm

Bine ai venit printre noi Cristina ! Sper sa-ti faci cat mai multi prieteni, sa fi activa ... si toate cele bune ww
Have fun!
Sus In jos
Amilin
Amilin
feminin Balanta Mesaje : 635
Bani : 325710
Multumiri : 62

Membru Iscusit
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 12:03 pm

Heyy! Bine ai venit pe forum! Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni. Have fun la postat >rr<
Sus In jos
Oliwia
Oliwia
feminin Gemeni Mesaje : 409
Bani : 184680
Multumiri : 29
Status : ^^...><...^^

Membru Super Activ
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 12:38 pm

Hey! Bine ai venit pe forum >rr< Sper sa te distrezi de minune in aceasta comunitate. Have fun la postat si la cunoscut membrii!
Sus In jos
Santzina
Santzina
feminin Pesti Mesaje : 567
Bani : 52687
Multumiri : 34
Varsta : 33

Membru Iscusit
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 1:57 pm

Bine ai venit pe forum Cristina ! :*
Sper sa te distrezi pe forum si sa fi activa :*
Have fun la postat!
Sus In jos
o.0
o.0
Capricorn Mesaje : 408
Bani : 125023
Multumiri : 30

Membru Super Activ
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 3:15 pm

Bine ai venit pe forum! Spe sa ai o sedere cat mai luunga !
Have fun!
Sus In jos
roxiroxgirl
roxiroxgirl
Bani : 871

Membru Iscusit
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 9:08 pm

buna cristina! Spor la postat!
Sus In jos
http://indra.forumagic.net/
Alina
Alina
feminin Pesti Mesaje : 3190
Bani : 567313
Multumiri : 129
Varsta : 28
Localizare : in borcanul cu dulciuri :)
Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..

Extra-Fan Forum
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeSam Mai 04, 2013 9:09 am

Hey! Bine ai venit pe forum! Citeste regulile, fi activa, sa-ti cat mai multe prietene siii spor la postat ! >rr<
Sper sa ai o sedere cat mai lunga.
Sus In jos
Delinka ღ
Delinka ღ
Pesti Mesaje : 40
Bani : 50189

New Membru
Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitimeSam Mai 04, 2013 11:11 am

Hey! Bun venit printre noi >rr< Sper sa ai o sedere lunga. Have fun la postat!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Salutare tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Salutare tuturor   Salutare tuturor Icon_minitime

Sus In jos

Salutare tuturor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Buna tuturor!
» Buna tuturor
» Buna tuturor
» Buna Tuturor !
» Salutare..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015