|
|
| Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) | |
| Autor | Mesaj |
---|
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 04, 2013 8:49 pm | |
| Young Money Cash Money Billionaires.pentru inceput vreau sa mentionez ca nu e opera literara si daca voiam sa pun opera literara puneam. dar chestia-i un fic young adult, unde scriu exact ce-mi vine-n cap si da e +18 sau +cat vreti voi, nu vreau sa pun o limita de varsta ca doar nu stati pana la enspe mii de ani sa cititi prostia mea, daca vreti cititi daca nu nu, eu oricum cenzurez, pentru orice eventualitate.Prolog descriptiv sau ceva de genu'.Liceul asta are o istorie plictisitoare, pe bune. (nu, nu pe rele!) In trecut vedeai la tot pasul fetite cu cordelute, uniforma si alte chestii total neinteresante. Dar cine ar crede asta acum, cand regulile liceului par sa fie stabilite de eleve, de "The YMCMBs." Da, e un liceu de fete, dar in curand nu va mai fi. Daca Marea Competitie va fi castigata de "The Bitches", baietii, niste fiinte "total lipsite de sentimente si de dorinta de a invata", cum ar spune directoarea, vor invada liceul. Imbarligatura, ok. Cum sta treaba, mai clar? In liceul de fete "Marie Antoinette" exista patru factiuni: The Perfect Chicks, care conduc liceul momentan, sunt niste fete cu o infatisare de milioane, un car de bani, cuminti mai ceva ca-n secolu' 19, care n-ar sufla niciun cuvant in fata directoarei; The Bitches, cuminti ca dracu', preamarite, adorate, libertine si nebune, dar bitches in sensul de nenorocite, nu de slutty girls; The Erudites, inteligente, dar prea inteligente pentru a conduce un liceu de adolescente din zilele de azi; The Dreamers, fete care nu prea au treaba cu viata sociala. "Marea Competitie" este o competitie anuala, pe baza de voturi, unde outsiderii voteaza ce factiune ar dori sa "stapaneasca liceul", alaturi de directoare, bineinteles.The Leaders (liderii factiunilor si personajele principale)- Spoiler:
Beatrice Rose- looks like Barbara Palvin- Perfect Chick leader
Betty Rose este o tipa draguta, o adevarata "chick", majoreta, care ar putea obtine orice de la tine doar prin modul dragut in care arata si se comporta, care te face s-o adori.
Darlene Chanel- looks like Ashley Sky- Bitch leader
"Beautiful, smart, sexy as hell", descrierea ei perfecta. Imprevizibila, niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ea. O vedeta a scolii fara sa fie cu nasul pe sus, dar cam prea directa. Dar care ar mai fi farmecu' daca v-as spune totul acum?
Aria Ellis- looks like Megan Fox- Erudite leader
Nu poti sa ai si inteligenta si frumusete in acelasi timp cica. O vezi pe Aria si o sa-ti traca gandu'. Orice baiat s-ar dori-o pentru tot ceea ce e, in special personalitatea puternica.
Cher "Cherrie" Laurent- looks like Selena Gomez- Dreamer leader
Frumoasa, rafinata si visatoare. N-are de-a face cu petrecerile, dar capetele se intorc dupa ea oriunde ar merge. In plus, baietii iubesc inocenta...
|
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 04, 2013 9:08 pm | |
| Hello. LIBERTÍN, -Ă, libertini, -e, adj. (Adesea substantivat) Care sfidează regulile decenței și ale moralei; indecent, ușuratic, desfrânat. Cuminte =/= libertin. Confuzi termenii "liber" si "libertin", nu sunt deloc sinonime. Asadar, ce ai tu acolo la descrierea pentru the bitches este un paradox. - Citat :
- Dar care ar mai fi farmecu' daca v-as spune totul acum?
Deja ne-ai spus cam totul, nu ne lasi sa descoperim personajele pe parcurs. Ne-ai facut o descriere atat de detaliata, ca deja incep sa imi dau seama cam cum o sa mearga vietile lor. Nu ma captiveaza deloc. Toate fetele sunt frumoase, toate sunt sexy, toate sunt cele mai cele. Pentru ca... toate adolescente sunt sexy? Sau pentru ca toate liderele ar trebui sa fie obligatoriu sexy? Puteai sa nu ne prezinti toate personajele de la inceput, ci sa ne lasi sa le descoperim. Personal, nu sunt de acord sa faci o descriere aiurea inainte sa pui capitolul pentru ca dai atatea spoilere, incat incepe sa nu mai aiba farmec. Iar faptul ca nu ne-ai prezentat toata actiunea povestii nu inseamna ca inca are exact acelasi farmec ca atunci cand nu ne-ai fi prezentat deloc. Dar n-am ajuns eu la timp pe la topic ca sa imi spun parerea. Ar fi trebuit sa pui direct capitolul intai, fara atatea descrieri, spoilere si alte astea. Nu am ce alta parere sa imi las, inca nu stiu povestea, pot spune doar ca incep sa o prevad. Sper s anu mi-o iei in nume de rau, stii ca sunt critica si ca n-am nimic cu nimeni. |
| | | Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 04, 2013 9:33 pm | |
| Multumesc de parere, o s-o iau in calcul si o sa fiu mai atenta pe viitor. Da, ma simt ca naiba sa lasi un comentariu asa lung si eu sa nu spun nimic altceva in afara de celebra poezie, dar nu stiu ce as putea sa spun. :-? O sa incerc, totusi. Da, confuzie grosolana. Puteam sa nu le prezint, dar le-am prezentat. Sorry. Not sorry at all. La faza cu "sexy", pur si simplu am pus acolo tot ce n-am eu. Ca-n fetitele Powerpuff, in inceput. Bai sincer nu-mi pasa, nici mie sa nu mi-o iei in nume de rau, iti multumesc de sfat si o sa-l iau in calcul dar doar atat. Cum am mai zis, puteam sa scriu un fic adevarat, puteam sa descriu si tralala. Dar nu am facut-o. E mai mult ca o eliberare ca sa zic asa. Imi pare rau daca incepi sa prevezi povestea. Poate, totusi, altcineva cu mai putina imaginatie, sau care sa nu deduca prea multe din descrierea mea, n-o s-o prevada. Xo. |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 04, 2013 10:18 pm | |
| Hyhy Am trecut pe aici si tot voi trece. Well, nu lua comentariei Deliei in nume de rau. E singurul nostru critic pe care il avem, il pastram cu grija Deci cum am vazut (bine, stiam) +18 m-am pus pe labute Abia astept sa vad povestea in sine :=>~ *sau cum s-o face emoticonul care saliveasza * |
| | | Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Vin Mai 10, 2013 9:09 pm | |
| 1. Smells like "Bitch" winner
-Postere? ii arunca Darlenei Erika, vicepresedinta factiunii The Bitches, daca mai exista sefie dupa Darlene. Uite, Darlene, singurul lucru pe care tu il poti afisa pe un poster este fundul tau mare, continua ea "sfidatoare" gen. Adevarul e ca nu o poti "sfida" pe Darlene pentru ca o admiri, undeva acolo in sufletel. Ar recunoaste-o oricine. Sau o poti "sfida" doar daca esti genul ala caruia ii place putin "durerea", mai exact ii place sa fie jucaria cuiva. Toate astea fiind spuse, leaderul nu o va uita pe Erika. Nu pana maine. -Ce ai spus tu si putina viclenie merg pe un poster, zise Darlene accentuand cuvintele potrivite. Se lasa cu mana pe masa din "sala de intruniri", pozitionata exact in fata Erikai. Da, cea din urma avea o vedere minunata, deasupra diafragmei lui Darlene da' pe exterior. Si privelistea era cam prea generoasa. Tocmai cand Erika se trezi sa mai spuna ceva, se mai baga o bitch ca musca-n caaa...lapte: -Si balul de peste o saptamana dat de conducere? Conducerea. Perfect Chicks adica. A ocolit numele lor ca sa nu zica "prostii". -Simplu.Dam o petrecere in acelasi timp, zise Darlene, cam prea fara sa schiteze un gest, ceva, acolo. Sa vedem unde va veni audienta. Sau outsiderii. Doar ca-n "campanie" se-ntampla sa fie intotdeauna dragute. Iaaar fetele isi stiau lectia. S-au ridicat, s-au pupat cu Darlene si s-au indreptat spre iesire. Cand Darlene a ajuns la Erika, in loc sa-i dea o ventuza pe obraz i-a dat-o in coltul gurii (pe care zacea gloss-ul Yves Rocher) ... "accidental". -Data viitoare mai usor cu tonu' ca-mi strici tot chefu', zise Darlene astfel incat doar Erika sa o auda. Isi lasa mana pe coapsa ei si cand ajunse la pulpa, la pulpa voluminoasa, o impinse usor catre usa. *** "Peste o saptamana. Exact in ziua cu balul si exact la ora aia. Normal ca in club. "Nebuneala" si multe altele." + imaginea lui Darlene pe perete. Ingenios da' nu prea. Betty se tot holba si efectiv se tot holba, nestiind daca sa rada sau sa isi compatimeasca factiunea pentru ca va avea de dezlipit. Directoarea le trimisese in control. Auzi niste pasi si zise dragut: -Cine e? pentru ca stia ca e cel mai probabil sa fie cineva din factiunea ei. -Prietenul tau Dean, zise prietena cea mai buna a lui Betty, Alison, in timp ce isi lipea ceva de funduletul "sefei". -Alison, termina cu glumele de c**at, zise Betty, clarificand ca intre ea si Dean nu era nimic. Probabil ca era prima data din viata ei cand folosea ultimul cuvant. Alison ii dadu una peste mana, semn ca sa termine cu stresul. -Nu, serios, Ali, meriti fundul lui Darlene pe fata pentru asta, zise Betty si dezlipi posterul, aruncandu-i-l lui Alison in fata. *** -Nu, nu stiu sa fac experimentul, ceda Darlene dandu-si ochii peste cap. -Stii ceva la chimie, fato? intreba profesoara mai mult decat serioasa. Darlene se gandi cu o spranceana arcuita si dadu afirmativ din cap. Se indrepta catre tabla din fundul laboratorului. Ce putea sa stie in afara de "chestiile alea din tabel"? Scrise simbolurile de la Bariu, Siliciu, Carbon, Bor, Iod, Tehnetiu, Hidrogen. Pe tabla se afla acum " Ba Si C B I Tc H". Clasa aplauda in urale si "alte alea", urmate de un patru si bilet pentru detentie din partea profei. Era ultima ora dintr-o zi de vineri. Daca weekend-ul avea sa fie unul nebun, o stiau numai fetele. Mai exact Darlene.
|
| | | Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Vin Mai 10, 2013 10:07 pm | |
| Hmmmm deci o scoala cu grupulete grupulete. Cool Asa, deci sa nu-mi zici ca sunt scene fata+fata eu vreau fata+baiat desi as citi si fata+fata, atata timp cat scrie in titlu +18. Yaiii!!! Fite pe ele ce le-as lipi cate doua palme |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 11, 2013 11:18 pm | |
| Da ce fetite avem noi aici nici nu sti cat de mult le iubesc eu pe ele, mai ales pe Darlene - Citat :
- Isi lasa mana pe coapsa ei si cand ajunse la pulpa, la pulpa voluminoasa, o impinse usor catre usa.
Mrrr vroiam mai mult de atat, dar sper si eu pe viitor ca voi primi ce doresc Hai, sa revi cu un nou next |
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 18, 2013 9:14 pm | |
| 2.Bitchy Mistake
-Nu vreau! Lasa-ma dra*u' sa ma distrez, urla Darlene cat o tinura plamanii aia, organe pe care, daca o intrebai, nu prea stia sa-i localizeze in corp. Era intr-un separeu din club cu iubita-su' cica, dar el o trata ca pe o... mai bine nu, marioneta. Deja avea prea multi nervi, dar el nu se lasa pana nu o enerva si mai mult. -Bai, ia asculta, daca ajungeti voi la conducere si se legalizeaza chestia aia cu liceul de fete si de baieti, sa vezi ce-ti fac si pe holul scolii daca te prind, ii zise razand de naivitatea ei. Tot el a corupt-o sa faca si "chestia aia" la alegeri. Dar acum pe Darlene o cam corupeau nervii. -Alex, am suflet, f**u-ti mortii tai de idiot! zise si ii trase un sut cu genunchiul, ca era pe tocuri. Nu era genul de fata care sa vorbeasca in halul asta non-stop, dar sa fim seriosi, cand cineva te trateaza asa, tot omul se enerveaza. Pleca imediat de acolo, lasandu-l pe Alex ca pe un prost cu bautura. Daca tot cea din urma era egala in drepturi cu Darlene. Cand iesi din separeu o vazu pe Cher, lidera The Dreamers, la bar asa ca se indrepta spre ea in viteza si isi trase un scaun langa ea. -Hey Cherrie-Berry! ii zise destul de calma in comparatie cu modul in care fusese acum cateva minute. -Buna Darlene, isi primi raspunsul imediat, nu pe acelasi ton senzual si asa mai departe, ci pe un ton dragalas. Darlene ii zambi si il striga pe barman ca sa comande tarie pentru ele doua. Leaderii vorbeau intre ei cat de civilizat puteau si avand in vedere ca fetele din Bitches aveau ce aveau cu conducerea, cu Perfect Chicks, in mod special, Darlene s-a decis ca o mica discutie cu Cher nu avea sa strice. In timpul asta, Cher ii trimise un mesaj Ariei Ellis, BbyAria asa cum o avea ea in telefon. Darlene o urmari cum isi scoate I-Phoneul din poseta Hermes, dar nu o interesa mesajul. Desi ar fi trebuit. Cher: Darlene Chanel, langa mine la bar! Si cam nervoasa... Cher ii adresa Darlenei un zambet in semn de scuza pentru mesajul trimis. Beep-beep. Lidera Erudites raspunsese. BbyAria: Fa-o sa toarne tot. Dupa ce atmosfera se mai distinse, cu o gurita de vin, cu o glumita, Cher trecu la atac: -Darlene, se vede pe fata ta ca ai ceva. Spune-mi daca vrei. Darlene, sub influenta destul de usoara totusi a vinului baut cu Cher si Alex, ii spuse tot. Lucrul asta avea sa o coste si aici nu putea sa dea vina pe altcineva. Ea "turnase tot." "BbyAria is calling...", afisa I-Phoneul lui Cher dupa cinci minute de la discutie. -Scuze. Suna mama. Cred ca-i de rau, zise Cher dandu-si ochii peste cap. Se indeparta putin, pana intr-un loc unde muzica nu rasuna chiar atat de tare si de unde Darlene nu putea auzi ceea ce vorbeau. "Nu stiu de ce o urasc pe t**fa asta care tace si le face. Si nu stiu de ce am o presimtire", isi zise Darlene, continuandu-si treaba cu vinul. -Da, Aria. Noutati, spuse Cher zambind. La capatul "firului" se auzi o voce intrebatoare si Cher ii "istorisi" in cele din urma tot. Cand termina convorbirea, Cher se intoarse la Darlene cu o expresie destul de trista, ii spuse ca trebuia sa plece, o pupa pe ambii obraji si o lua catre semnul EXIT. Peste aproximativ o jumatate de ora, Laurel, o fata din Bitches, se nimeri sa navigheze pe site-ul liceului. Fusese publicat un articol care o umplu de nervi. Se ridica de pe canapeaua neagra din piele, destul de aproape de bar si se indrepta catre Darlene, care discuta cu Erika despre marea petrecere din saptamana urmatoare. -O sa mori, Darlene, ii zise si ii inmana I-Phoneul ei roz. "Darlene Chanel, la un pas de a-si strica imaginea in club! Simpatica Darlene Bitch Chanel, eleva a Liceului de fete Marie Antoinette, dupa cum probabil stiti, si candidata pentru conducerea liceului, nu este atat de rea si perfecta pe cum se crede. Exact acum aproximativ o ora, sa zicem, desi timpul este irelevant cand vine vorba de aceasta stire, a avut loc un scandal neauzit de dvs. din cauza muzicii care rasuna din difuzoare. Whoops, se pare ca intre Darlene si prietenul ei pentru care ea nu valoreaza nici 1$ aproape ca s-a intamplat ceva... necugetat, as putea spune. Doar ca aceasta fata care se crede in telenovele a inceput sa zbiere ca din gura de sarpe si sa isi numeasca iubitul in fel si chip. Uuh, chiar n-ati vrea sa fi auzit asta. Intrebarea ramane insa: Chiar o vreti la conducere? Pupici, Anonima." Avea prea multe idei ca sa nu se razbune. *** Casa lui Betty era mare si avea mobilier alb in mare parte. Putin roz nu strica insa, ci chiar era perfect pentru ea. Se intrunisera aici, ea si cu doua fete din Perfect Chicks, Perrie si Alison. Stateau la masa mare din sufrageria lui Betty cu o hartie mare si roz in fata. Era planul balului. -Avand in vedere ca stiti ce are de gand Darlene, tre' sa facem ceva fastuos si dragut, sparse Betty gheata. -Uite ce propun, Betty, incepu Alison. Am vorbit si cu Perrie inainte sa ajungem la tine si ne-am hotarat ca cel mai dragut ar fi un concurs de Miss si Mister. Da, sa le lasam pe fete sa vina cu partenerii! Si cred ca avem destula imaginatie incat sa ii supunem la o serie de cinci probe. Sau cel putin, noi la asta ne-am gandit. Betty isi arcui ambele sprancene, super-surprinsa. -Bine, ma. Chiar bine. Hai sa notam pentru inceput si propunem pe rand probe. Betty nota pe hartia roz tema balului, concursul de Miss si Mister. Nota faptul ca participantii vor avea nevoie de doua tinute: una comfy si una de bal. Probele vor fi sustinute in tinuta comfy, iar dansul, proba finala, pentru ca asa a fost mereu, va fi sustinut in tinuta de bal. Se gandi si nota ca premiul sa fie o zi libera de la scoala, fara absente, pentru Miss. Fetele incepura sa propuna probe. Alison incepu prima, desigur: -Eu zic ca prima proba sa fie legata de mere. Stiu, stiu ca pare ciudat, dar lasa-ma sa termin. Un bol cu apa si mere, de unde partenerii trebuie sa extraga cat mai multe cu gura. -Da, si pe urma sa... |
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Vin Mai 24, 2013 9:23 pm | |
| M! nici nu sti la ce m-am gandit cand am citit "marioneta" Vai, dar ce rele sunt fetele astea cu Darlene Asa le vreau. Vai Concurs de Miss si Mister, si o proba cu mere o sa le strice machiajul bietelor fete Hai, next! <3 |
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 25, 2013 11:24 am | |
| meersi <3 o sa pun daca o sa fac mai multe comentarii ) ca de scris nu e problema, scriu un next intr-o ora doua si il postez. n-am niciodata pana de inspiratie. dar nu stiu, parca n-as pune asa "non-stop" doar pentru 1 cititor. |
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Sam Mai 25, 2013 12:14 pm | |
| E perioada asta nasoala de teze, dar dupa o sa vina fetele si vor citit. Cui nu ii place +18? |
| | | Kamalian Ciranoush Mesaje : 14 Bani : 19 Multumiri : 1 Varsta : 30 Localizare : Neverland
| Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) Mar Iun 04, 2013 6:30 pm | |
| Ţi-am citit fic-ul şi, sper că nu mi-o iei în nume de rău, dar se vede că ţi-ai propus să nu scrii o operă literară şi că nu depui prea mare efort. Nu ştiu... mi-ar plăcea să depui ceva mai mult efort. Chiar dacă ideea fic-ului nu e una ieşită din comun, ai putea să faci ceva interesant prin stilul în care scrii. Ai pus +18 în titlu, dar ce am văzut până acum merită cel mult un +15. Toată treaba asta cu facţiunile mă duce cu gândul la Divergent. Mi se pare ciudăţică organizarea liceului prin faptul că lasă facţiunile astea să conducă liceul. Nu mi s-ar părea corect ca The Bitches să fie la conducere, căci, judecând după Darlene, nu prea au treabă cu şcoala. :-??
Mă rog, o s-o spun pe şleau: nu mă impresionează nimic din ce am citit până acum. Ideea e una foarte des folosită, iar stilul în care scrii nu compensează asta. |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) | |
| |
| | | | Young Money Cash Money Billionaires. (+18.) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|