AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
This is Sempiternal!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

This is Sempiternal!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kamalian Ciranoush
Kamalian Ciranoush
feminin Varsator Mesaje : 14
Bani : 19
Multumiri : 1
Varsta : 30
Localizare : Neverland

New Membru
This is Sempiternal! Empty
MesajSubiect: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 3:19 pm

Hello, there. Nu sunt chiar nouă, de fapt, am contul făcut pe forum de mult timp, însă nu m-am prezentat, se pare, şi nici n-am postat foarte mult. Astăzi mi-am amintit de forum şi mi-am zis "why not? hai să încerc să revin". Nu ştiu cât de activă voi fi, nu promit nimic, but I'mma try.

Okay.

Mă numesc Silvia, am 19 ani, şi locuiesc în apropiere de Timişoara. Am terminat liceul şi urmează să dau bac-ul (yeeey!). Haha, mă simt atât de pierdută, habar nu am ce-o să fac cu viaţa mea.
Îmi plac mult serialele, urmăresc destule şi consider că există mereu loc în listă de unul nou. Câteva exemple dintre serialele pe care le urmăresc: The Vampire Diaries (da, încă îl urmăresc, deşi a devenit de rahat), Pretty Little Liars, Teen Wolf, True Blood, Skins, Misfits (astea din cele mai populare, aşa...) Dar favoritul meu este The Following. Îl recomand, e foarte bun. Chiar merită urmărit.
Îmi place foarte mult să ascult muzică. Genul pe care îl ascult cu precădere este rock şi ce subgenuri vin la pachet, în special alternative rock, I guess that's the one I listen to the most? Nu sunt chiar cea mai bună la clasificatul muzicii pe genuri; e, oricum, greu să clasifici artiştii pe genuri, mai ales când aceştia nu poate fi încadraţi în unul singur, deoarece amestecă mai multe. Formaţiile mele favorite sunt Linkin Park, Brand New şi Bring Me the Horizon.
I read, too. Deşi recunosc că în ultima vreme m-am cam lenevit, shame on me. Printre cărţile mele preferate se numără Splendida cetate a celor o mie de sori de Khaled Hosseini, Bastarda Istanbulului de Elif Shafak, Trilogia Millennium de Stieg Larsson. Momentan citesc Eseu despre orbire de Jose Saramango. În general optez spre literatura contemporană, însă îmi place şi literatura clasică, precum Pe aripile vântului de Margaret Mitchell (am iubit cartea aia), La răscruce de vânturi de Emily Bronte şi Mândrie şi prejudecată de Jane Austen. Ca să menţionez şi autori români, pur şi simplu ador Adam şi Eva de Liviu Rebreanu. Seria mea preferată de cărţi, pe lângă Millennium, este Harry Potter, of course.

Okaaay, am scris foarte mult şi nu vreau să vă plictisiţi citind. If you wanna know something, just ask. rr
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 5:49 pm

Bunine ai (re)venit pe forum, Silvia!! :*
Citeste regulamentul cu atentie ca s-a mai schimbat printre timp, fi activa si distreaza-te!

Imi place prezentarea ta si genurile de muzica pe care le asculti si sper sa sper sa ne cunoastem.
O intrebare..Iti place RPG-ul?
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 6:00 pm

Silvia, nice to see you here!
Eu n-am intrebari ca ne cunoastem.
Sper sa fii cat de activa poti, have fun here! ^^
Sus In jos
roxiroxgirl
roxiroxgirl
Bani : 871
Multumiri : 0

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 7:03 pm

buna Silvia! bine ai venit pe forum!
Sus In jos
http://indra.forumagic.net/
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 7:16 pm

Bine ai (re)venit will printre noi! ^^
Sper sa te distrezi de minune pe forum alaturi de noi si sa-ti faci cat mai multi prieteni.
Daca ai probleme sau nelamuriri, staff-ul este on si mereu la dispozitie ! :*
Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa te distrezi.
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Santzina
Santzina
feminin Pesti Mesaje : 567
Bani : 52687
Multumiri : 34
Varsta : 33

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 8:13 pm

Bine ai venit printre noi, Silvia gdg
Sper sa te distrezi de minune in cuminitate si sa-ti faci cat mai multi prieteni :*
Have fun!
Sus In jos
Amilin
Amilin
feminin Balanta Mesaje : 635
Bani : 325710
Multumiri : 62
Varsta : 27

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 8:36 pm

Bine ai venit pe forum Silvia :* Sper sa te distrezi de minune, sa fi activa si sa-ti faci cat mai multi prieteni :*
Sus In jos
Kamalian Ciranoush
Kamalian Ciranoush
feminin Varsator Mesaje : 14
Bani : 19
Multumiri : 1
Localizare : Neverland

New Membru
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 9:05 pm

Mulţumesc pentru primire, fetelor! :*

@Karina: Da, îmi place RPG-ul. N-am mai scris de mult timp în unul, însă. Am văzut că forumul are secţiune de RPG, poate îmi bag coada pe acolo după ce mă dumiresc cum stau lucrurile.
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 10:04 pm

Silvia, daca te bagi la RPG, sa imi dai un PM, poate aranjam ceva. :> Am mai facut noi RPG inainte, long time ago.
Sus In jos
Miru.
Miru.
feminin Scorpion Mesaje : 2028
Bani : 297612
Multumiri : 93
Varsta : 29
Localizare : pe luna

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMier Iun 05, 2013 5:58 pm

Bine ai venit pe forum Silvia! Sper sa te distrezi de minune in comunitatea noastra si sa te adaptezi repede ^^
Have fun :*
Sus In jos
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117
Varsta : 26

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitimeMier Iun 05, 2013 6:34 pm

Bine ai venit prientre noi, Silvia! :*
Sper sa te distrezi de minune alaturi de noi, sa fi activa si sa-ti faci multi prieteni!
^^
Spor la postat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: This is Sempiternal!   This is Sempiternal! Icon_minitime

Sus In jos

This is Sempiternal!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015