Autor | Mesaj |
---|
Rain. Mesaje : 59 Bani : 50189 Multumiri : 0 Varsta : 31
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 9:26 pm | |
| Te-ai gandit la titlul topicului? Nu. Ce culoare ai dori sa ai ochii? Alastrii inchisiii Dar parul? Imi place al meu Te-ai vopsi vreodata? Da o sa las paru sa se faca tot alb? Iti place sa te machezi strident sau natural? Prefer cat mai natural Ce gen de muzica asculti? Pop, dance, urban ... uneori si rock. Care e trupa si cantaretul/cantareata preferata? Imi placea Tokio Hotel. Cantareata: Jennifer Lopez. Ce seriale urmaresti? The Vampire Diaries; Pretty Little Liars; Gossip Girls; ma as vrea si la The Priginals. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 9:40 pm | |
| Sti ce personaj sweet ai facut? Cam batran totusi, nu ti se pare? Munte sau mare? Ai fi emo vreodata? Ce parere ai despre persoanele emo? Te-ai imprieteni vreodata cu o astfel de persoana? |
|
| |
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 9:43 pm | |
| Sti ce personaj sweet ai facut? :X Stiuuu : > Cam batran totusi, nu ti se pare? Al meu? Noooo E in floarea varstei. Munte sau mare? Mare. Ai fi emo vreodata? NUU o.0 Ce parere ai despre persoanele emo? .... Nu prea mi se par normale ... Da na, fiecare cu placerea lui. Te-ai imprieteni vreodata cu o astfel de persoana? Nu. Nu vreau anturaj de genu. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 10:07 pm | |
| A! Ma jignesti! Inca sunt sorta nu ma poti renega ca vreau sa fiu cum am scris mai sus. Ai incercat sa influentezi alte persoane sa faca aceleasi lucru ca si tine sau sa-i placa? Ai spus ca polii opusi se atrag, pe tine intr-o relatie te-a atras baiatul rau? Te lasi influentata repede de alte persoane? Daca Mirela ar fi in spital pentru ca nu te-ar fi ascultat si ar fi facut o chestie ce tu spuneai ca nu e bine incepi cu ''ti-am spus eu'' sau alta fraza pentru insanatosire? Te-ai vedea in staff in viitor? |
|
| |
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 10:12 pm | |
| A! Ma jignesti! Dge Inca sunt sorta nu ma poti renega ca vreau sa fiu cum am scris mai sus. A .... pai ... nu stiam Ai incercat sa influentezi alte persoane sa faca aceleasi lucru ca si tine sau sa-i placa? Da, am incercat s-o fac pe Mirela sa adore rozul Ai spus ca polii opusi se atrag, pe tine intr-o relatie te-a atras baiatul rau? NU AM AVUT RELATII! . :-L Te lasi influentata repede de alte persoane? Nu. Daca Mirela ar fi in spital pentru ca nu te-ar fi ascultat si ar fi facut o chestie ce tu spuneai ca nu e bine incepi cu ''ti-am spus eu'' sau alta fraza pentru insanatosire? Cu "ti-am zis eu" Ce rost mai are fraze pentru insanatosire daca voi sta langa ea? Aia se zice daca te duci putin in vizita sau la tel , ei sau altei persoane. Te-ai vedea in staff in viitor? Eu? o.0 Noo |
|
| |
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Aug 21, 2013 10:48 pm | |
| Care e modul tau de a face pe cineva sa zambeasca atunci cand i se face o poza? Iti place sa-ti faci poze? Te-ai duce vreodata intr-o casa parasita? Daca fiintele magice ar exista de care ai vrea sa fi ucisa? Si acum ceva mai putin sadic ca cealalta: cu ce fel de fiinta ai vrea sa te imprietenesti? Care este cel ami nebunesc lucru pe care doresti sa-l faci? |
|
| |
Alice Mesaje : 606 Bani : 627 Multumiri : 0 Varsta : 24 Status : Hurrem sultan :P
| Subiect: Re: Rain interviu! Joi Aug 22, 2013 7:36 pm | |
| 1. Ai vrea sa-ti vopsesti parul? 2. Care ar fi culoarea? 3. Care este animalul tau preferat? |
|
| |
| Subiect: Re: Rain interviu! Dum Noi 10, 2013 2:54 pm | |
| Care e modul tau de a face pe cineva sa zambeasca atunci cand i se face o poza? O amenint cu rujul rooooz > Iti place sa-ti faci poze? M .. da, uneori Te-ai duce vreodata intr-o casa parasita? Sa sti ca m-ar tenta > Daca fiintele magice ar exista de care ai vrea sa fi ucisa? De nici una! ) Si acum ceva mai putin sadic ca cealalta: cu ce fel de fiinta ai vrea sa te imprietenesti? Cu un inger ^^ Cu dracul deja sunt prietena Care este cel ami nebunesc lucru pe care doresti sa-l faci? Sa sar cu parasuta > 1. Ai vrea sa-ti vopsesti parul? M-ar tenta suvitele 2. Care ar fi culoarea? Un curcubeu 3. Care este animalul tau preferat? Cutulica :o3 |
|
| |
Alisee ❣ Mesaje : 30 Bani : 50453 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Rain interviu! Dum Dec 08, 2013 12:51 pm | |
| Ai pasiune pentru asiatici? Ai vazut seria Fast&Furios? Sau macar cateva din ele? Nu ti se inmoaie inima cand vezi peste tot poze cu Paul Walker si cu ochisorii aia ai lui si cu acel zambet? 8-> |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Rain interviu! Mier Dec 25, 2013 6:22 pm | |
| Cati copii ai vrea sa ai? Iti place sa gatesti? Sti deja sa prepari ceva? Faci curat prin casa? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Rain interviu! | |
| |
|
| |
|