|
Autor | Mesaj |
---|
AddaDS Mesaje : 16 Bani : 20 Multumiri : 0 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 4:53 pm | |
| Salut omuleților, eu sunt Ada sau Adda sau ceva asemănător. Tocmai am aterizat pe aici (numele galaxiei este confidențial) și folosesc diacritice ca să impresionez. A trecut ceva vreme de când nu am mai intrat pe un forum, așa că am cam uitat cu ce se mănâncă treaba asta și, ca și consecință, am admirat emoticoanele o perioadă. Ce zâmbăreți drăguți! Trecând peste chestiile stupide cu care sper să mă fac cât de cât plăcută, ajung la chestii și mai stupide: sunt din București, am 17 ani, am văzut peste (să zicem) 70 de seriale [e o listă lungă, prea lungă]. De asemenea, îmi plac poveștile sub orice formă: carte, serial, film, melodie cu videoclip profund, să ascult pe alții și să mă ascult pe mine. Oooook. Ascult muzică , îmi place matematica și emoticoanele astea . Wokey, m-am tirat de aici! |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:09 pm | |
| Bun venit, Ada ! Sper sa te distrezi p-aici. ^^ Aww, nu esti departe de mine :]]. Am cateva intrebari: 1. Care sunt serialele tale favorite ? Observ ca ai vizionat muulte. 2. Ce gen/genuri de muzica asculti ? Sper sa-ti placa forumul si sa-ti faci multi prieteni. Au revoir ^_^. |
|
| |
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:18 pm | |
| Heeei merci 1. Păi să vedem :-? Doctor Who, Vampire Diaries, Supernatural, White Collar, Revenge, Once Upon a Time, Pretty Little liard, The Lying Game, House, Grey's Anatomy, American Horror Story și mai sunt. Incluziv câteva coreene. 2. Ascult mai toate genurile, dar în special rock. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:21 pm | |
| Bun venit pe forum, Ada! :* Citeste regulamentul cu atentie si ai grija sa-l respecti, distreaza-te si happy posting! Daca ai vreo nelamurire sau problema staff-ul iti este alaturi. Ai un topic special unde poti posta propunerile tale sau nelamuririle, dar daca nu vrei acolo ne poti contacta prin mesageria privata. (Nu uita poti trimite mesaje private dupa ce faci cele 5 mesaje pe forum . ) Aiii Nu cred ca a mai mentionat cineva in prezentare ca-i place matematica, nu-mi aduc aminte, dar ma bucur. |
|
| |
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:30 pm | |
| Am citit regulamentul, cred că e pentru prima dată când am citit complet unul ). Mulțumesc mult, chiar pare ca toată lumea să fie super de treabă și chestii și e grozav! |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:43 pm | |
| Hey Adda!!! Hmmm :-wsa stabilim un lucrusor: Eu sunt prima Ada. Tu esti Ada2 sau Adda. ) Glumeam ! :* Eu prefer Dizzie deci nu facem razboi. Bine ai venit printre noiii! > < Sper sa te distrezi de minune. :* Iti garantam ca iti vei face multe prietene ! :* Pwp si have fun ! :* |
|
| |
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 5:47 pm | |
| Merci mult. Oricum am specificat la început că sunt Ada sau Adda. De fapt, merge și Addddddddddddddda. ) Merciii din nou > <. |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 9:04 pm | |
| Heeeei Adda, bine ai venit pe-aici! Cat de tare ca iti place matematica si te uiti (sau te-ai uitat) la Doctor Who. Si eu. Distractie placuta! |
|
| |
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Mier Iul 24, 2013 9:47 pm | |
| Merci! Doctor Who e super-preferatul meu serial. Mi-a plăcut atât de tare încât l-am mai văzut încă o dată. ) D-abea aștept următorul episod și să aflu care va fii următorul doctor . Deci mulțam din nou! |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Vin Iul 26, 2013 7:30 pm | |
| Bine ai venit pe forum scumpa mea :* Sper sa te distrezi de minune alaturi de noi si sa iti faci cat mai multe prietene. Ai grija cu regulile si mult spor la postat > < Have fun! |
|
| |
| Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ Vin Iul 26, 2013 8:08 pm | |
| Mulțumesc mult mult de tot>:d< Și eu sper să mă distrez și să-mi fac prietene pe aici :* |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Imi place ciocolata ^.^ | |
| |
|
| |
|