|
Autor | Mesaj |
---|
Amarena Mesaje : 6 Bani : 50034 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Hey lume! >:D< Mar Iul 30, 2013 10:44 pm | |
| Salutare tuturor!!! ^^Ma bucur sa va cunosc pe toti! Ma numesc Amarena, am 15 ani si sunt din Galati. [ Vesnica poezie ] Imi place sa ies des cu prietenii pe afara, sa-mi petrec timpul distrandu-ma si facandu-mi cat mai multi prieteni. Ador filmele Horror si de actiune <3. Imi place sa citesc, in special cele fantasy. Sper sa ne intelegem bine si sa ne imprietenim repede > < . *Hugs :* ! * |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Mar Iul 30, 2013 11:55 pm | |
| Hei! Numele tau chiar e Amarena sau e doar o porecla? Ca nu e nevoie sa ne spui cum te cheama neaparat, oricum. Ce filme si ce carti ti-au placut pana acum? Bine ai venit aici, sper sa te distrezi si sa ai o sedere cat mai lunga. ^^ |
|
| |
Amarena Mesaje : 6 Bani : 50034 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Mier Iul 31, 2013 11:24 am | |
| M-am obijnuit ca in prezentari sa-mi spun Amarena, fiindca asa imi place sa mi se spuna. Numele meu real e Ana insa e des folosit. :will:Nasol ca nu ma cheama cu adevarat Amarena.
Cel mai mult la filme mi-a placut Evil Dead si Mama <3. La carti ... tot ce e cu vampiri in special =))nu ma pot hotara nici macar acum la ceva "cel mai preferat" .
Multumesc pentru primire :*. |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Mier Iul 31, 2013 3:21 pm | |
| Bine ai venit, sper sa te distrezi si sa-ti faci prieteni si aici ^^. Eu o sa-ti spun Amarena daca iti place chiar atat de mult. Mmm, inchei aici, n-o sa te asaltez cu intrebari momentan. Dar daca iti faci topic la interviu fi sigura ca se va intampla asta . Au revoir . |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Mier Iul 31, 2013 6:28 pm | |
| Bine ai venit printre noi Amarena!! > < Sper sa te distrezi de minune si sa-ti faci cat mai multi prieteni! Ai grija cu regulile, citeste-le cu atentie si daca ai probleme sau nelamuriri, staff-ul este mereu on! Have fun la postat :*. |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Mier Iul 31, 2013 9:11 pm | |
| Bine ai venit, Amarena. > < Cred ca mi-ar placea si mie porecla ta, doar ca nu prea stiu cum se pronunta, adica unde pun accentul. Sper sa aflu de la tine. Bine, nimeni nu a zis sa spui cartile preferate, eu nu "cred" in acest termen, dar mi-ar placea totusi sa aflu ce ai citit si ce impresii ti-a lasat. Nu sa-mi faci recenzii, doar sa-mi zici care serii ti-au placut si care nu. |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey lume! >:D< Sam Aug 03, 2013 10:15 am | |
| Heyy! Bine ai venit pe forum Amarena ^^. Sper sa te distrezi de minune si sa-ti faci cat mai multi prieteni. Have fun! :* |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Hey lume! >:D< | |
| |
|
| |
|