|
Autor | Mesaj |
---|
Ohhjongin Mesaje : 76 Bani : 50126 Multumiri : 0 Varsta : 27 Localizare : Kyungsoo's soss
| Subiect: Interviul Raaalucai~~ Mier Noi 13, 2013 3:25 pm | |
| Asta in cazul in care e interesat cineva. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Mier Noi 13, 2013 5:45 pm | |
| Prima!! ^^
1. Ce te-a facut sa te inregistrezi? 2. Cunosti pe cineva de pe forumul nostru? 3. Iti place RPG-ul? 4. La ce profil esti? 5. Care e materia ta preferata? 6. Te uiti la anime-uri? 7. Ai scris vreun fic? |
|
| |
Ohhjongin Mesaje : 76 Bani : 50126 Multumiri : 0 Varsta : 27 Localizare : Kyungsoo's soss
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Mier Noi 13, 2013 7:20 pm | |
| Ow, mersi:3. 1 - Habar n-am o.o 2 - Din cate am vazut la niste topicuri, cred ca o stiu pe DXD (Moonica, nu?) 3 - Imi place, dar nu practic. ) 4 - Filo! 5 - Engleza~ 6 - Da! 7 - Da, mai demult, pe cand eram cu febra Tokio Hotel xd |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 16, 2013 12:52 pm | |
| Te simti bine pe la noi ? Esti o fire mai zuza? Iti place mult si romana? Ce ai vrea sa devi in viitor? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 16, 2013 1:34 pm | |
| Da, destul de bine. (de obicei imi ia ceva pana ma integrez ) De cele mai multe ori, da. ) Bineinteles~ Momentan, ma gandesc sa devin psiholog, insa cine stie, poate ma razgandesc in viitorul apropiat. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 16, 2013 2:09 pm | |
| Care e culoarea ta favorita? Iti place cand ploua afara sau cand e insorit? Asculti muzica in fucntie de starea ta de spirit sau muzica o influenteaza? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 16, 2013 2:30 pm | |
| Cred ca e turcoazul, desi nu mereu am aceeasi culoare preferata. Imi place atunci cand ploua, e taaare fain. *.* De obicei, muzica e cea care ma influenteaza. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 16, 2013 3:05 pm | |
| Te-ai vopsit pana acum? Daca da, ce nuanta? Ai vreai sa o faci (sau sa o mai faci) ? Iti place sa porti tocuri sau incaltaminte cat mai lejera? Te imbraci in functie de 'ce se poarta' sau cum iti place tie? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Dum Noi 17, 2013 11:09 am | |
| Nope, si nici nu am de gand. Da, dar la momentul potrivit. Port tocuri ocazional. Ce se poarta daca-mi place. ) |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Sam Noi 23, 2013 1:24 pm | |
| Cum te mai impaci cu scoala? Astepti vacanta? Iti place sa pastrezi traditiile de Craciun? Preferi vara sau iarna? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Dum Noi 24, 2013 12:29 pm | |
| Ma impac, am inceput anul destul de bine. :3 Daaa, abia astept sa pot dormi fara sa ma gandesc scoala. ._. Mh, atata timp cat nu necesita multa miscare, da. ) Vara, ca-i vacanta mai lunga. xD |
|
| |
Mitchy. Mesaje : 5 Bani : 33 Multumiri : 0 Varsta : 29
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Dum Dec 01, 2013 7:27 pm | |
| Ce iti place sa faci in timpul liber? Adori filmele SF? Dar fantasy? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Lun Dec 02, 2013 1:47 pm | |
| In timpul liber, de obicei stau in fata calculatorului citind diverse... chestii (:-") si cand nu sunt in fata calculatorului, citesc alte chestii din carti. ) Daaa, imi plac mult filmele de genurile alea. Ma atrag mai mult decat cele in care e redata vesnica realitate. :3 |
|
| |
Alisee ❣ Mesaje : 30 Bani : 50453 Multumiri : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Dum Dec 08, 2013 12:50 pm | |
| Ai pasiune pentru asiatici? Ai vazut seria Fast&Furios? Sau macar cateva din ele? Nu ti se inmoaie inima cand vezi peste tot poze cu Paul Walker si cu ochisorii aia ai lui si cu acel zambet? 8-> |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Mier Dec 25, 2013 6:22 pm | |
| Cati copii ai vrea sa ai? Iti place sa gatesti? Sti deja sa prepari ceva? Faci curat prin casa? |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Vin Dec 27, 2013 11:27 am | |
| Iti plac pisicile ? :3 Practici vreun sport? Cum iti petreci timpul de obicei? Ce vrei sa primesti in acest moment? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Vin Dec 27, 2013 3:26 pm | |
| yoo:3. Ai pasiune pentru asiatici? Da. kimjonginyousmoochinruinedmylifewithallyourotherexomembersAi vazut seria Fast&Furios? Sau macar cateva din ele? Nope. .-. Nu ti se inmoaie inima cand vezi peste tot poze cu Paul Walker si cu ochisorii aia ai lui si cu acel zambet? 8-> *goes to paul walker google images* Erm... Are ochi frumosi. :3 Cati copii ai vrea sa ai? Unul. Iti place sa gatesti? Stii deja sa prepari ceva? Nu-mi place sa-mi petrec timpul in bucatarie.. De obicei stau si rabd de foame cand sunt singura acasa decat sa ma duc pana la bucatarie sa-mi fac ceva. ) Stiu sa fac ochiuri si cartofi prajiti. Faci curat prin casa? Rareori.~ Iti plac pisicile ? :3 Oh god, cat am asteptat intrebarea asta! *=* Da. Imi plac pisicile. (ca in about-ul meu de pe facebook ) ) Practici vreun sport? Imi place sa joc baschet, dar numai la ora de sport. ) Cum iti petreci timpul de obicei? Citesc chestii deocheate de pe asianff (nu se pune ca reclama, nu?:-?) :"> Ce vrei sa primesti in acest moment? Liniste. |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Lun Dec 30, 2013 1:13 pm | |
| Ce ai vrea sa faci de revelion? Iti doresti sa ninga? Ai vrea un telefon nou? |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ Mier Ian 01, 2014 1:58 pm | |
| Ce fel de pisici preferi? (negre, albe..) Care este vedeta ta preferata? Ce revista citesti de obicei? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviul Raaalucai~~ | |
| |
|
| |
|