|
Autor | Mesaj |
---|
Makai Sou-chan Mesaje : 85 Bani : 133 Multumiri : 0 Varsta : 31 Localizare : Hell
| Subiect: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 3:54 pm | |
| Hey there! Soo... Numele meu este Cezara, am 20 de ani si sa fiu sincera chiar nu mai stiu ce sa spun... Nu prea ma pricep la prezentari Umm... sunt pasionata de Rpg (postez de aproximativ 8 ani), imi place sa creez tot felul de ficuri dar in special yaoi avand in vedere ca mereu am adorat subiectul asta si, I dunno, sper sa ne intelegem bine si sa reusesc sa ma integrez si eu printre voi =^_^=. Bye! |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 3:56 pm | |
| |
|
| |
Makai Sou-chan Mesaje : 85 Bani : 133 Multumiri : 0 Varsta : 31 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:04 pm | |
| Multumesc pentru primire ^_^ Si eu sper sa ne intelegem bine si sa ne distram impreuna Thank you again~ |
|
| |
Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:36 pm | |
| Hey Cezara! Iti urez un maare si caduros BUN VENIT! > < Sper sa ai o sedere cat mai lunga pe la noi, si sa te imprietenesti cu cat mai multe fete :* Have fun la postat si spor la legat prietenii :* Santzina! |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:42 pm | |
| Membrisor nouuu :* Bun venit printre noi > < Sper sa ai o sedere lunga, Cezara si sa te simti bine in comunitatea noastra. O sa vezi, suntem cam lipicioase ) :* Spor la postat ~ |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:48 pm | |
| Bun venit alaturi de noi Cezara! > < Sper sa ai o sedere cat mai lunga, sa iti faci multe prietene si sa te simti bine alaturi de noi :* Have fun :* |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:51 pm | |
| Bine ai venit printre noi Cezara! > < Sper sa ai o sedere cat mai lunga si in tot acest timp sa te simti bine :* Have fun ~ |
|
| |
Oliwia Mesaje : 409 Bani : 184680 Multumiri : 29 Varsta : 26 Status : ^^...><...^^
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 4:53 pm | |
| Salut Cezara! Ma bucur sa te cunosc ^^ :* Sper sa ne intelegem bine noi doua si sa vorbim cat mai mult. Sper sa ai o sedere cat mai permanenta , sa iti faci prieteni noi si sa fii activa. Spor la postat :* |
|
| |
LEIA Mesaje : 384 Bani : 101731 Multumiri : 0 Varsta : 39
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 5:09 pm | |
| Bine ai venit alaturi de noi, scumpa mea > < Sper sa te intelegi de minune cu motatele astea mici si intepate (Vezi ce frumos le laud? ) Sa ai o sedere cat mai lunga, si sper sa avem ocazia sa vorbim cat mai mult :* |
|
| |
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 5:15 pm | |
| Multumesc tuturor pentru calduroasele primiri. Abia acum realizez cu adevarat cat de ''lipicioase'' si prietenoase sunteti si chiar ma bucur de acest aspect Si eu sper sa vorbim cat mai mult si sa ne intelegem cat mai bine. Puteti oricand sa ma contactati in caz ca doriti sa ma cunoasteti mai bine sau daca vi se face dor (ah, Diva de mine ) Thank you again and see you all around! OwO |
|
| |
Mikasa Mesaje : 1513 Bani : 180797 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Status : Bewitching medicine
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 6:25 pm | |
| Hei,buna,Cezara!Bine ai venit pe forum! Ce pot sa mai spun?Sper sa te distrezi,sa-ti faci cat mai multi prieteni si happy posting! P.S.:Acela e Undertaker din Kuroshitsuji?Nu de alta,dar ador animeul. |
|
| |
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Sam Feb 15, 2014 6:32 pm | |
| Multumesc mult scumpa Hatice ^_^ Si da, este chiar el. Sunt o mare fana Kuroshitsuji si in special al lui. Pur si simplu il ador :X iar in manga este atat de...de...perfect! |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Lun Feb 17, 2014 4:17 pm | |
| Hei hei hei :* Bine ai venit. Sunt Andra si fac si eu 20 anul asta, nimic special la varsta asta I guess. Yaoi, wow! Pai atunci poate iti citesc si eu ficul tau yaoi. Sper sa te distrezi si sa fii cat mai activa, ne mai auzim sau citim, cum se zice, xoxo. |
|
| |
Rain. Mesaje : 59 Bani : 50189 Multumiri : 0 Varsta : 31
| Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ Joi Feb 20, 2014 7:17 pm | |
| Heyy ^^ Bine ai venit pe forum. Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa te distrezi de minune alaturi de fete > < |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Yeah, Hy ^_^ | |
| |
|
| |
|