|
Autor | Mesaj |
---|
Makai Mesaje : 34 Bani : 65 Multumiri : 1
| Subiect: Sall! Sam Feb 15, 2014 7:44 pm | |
| Salutare! Ma numesc Alex, da, sunt baiat :"> Sper ca nu are nimic si ma primiti Am venit pentru ca membri din familia mea de suflet sunt pe aci' . Am 18 ani, sunt cu toate tigla pe casa si sper sa nu ma dati in suturi afara ) Imi place Rpg-ul, sper sa ne vedem pe acolo si am placerea sa citesc ficuri . Muzica, ascult rock Filme horror si actiune. |
|
| |
Makai Sou-chan Mesaje : 85 Bani : 133 Multumiri : 0 Varsta : 31 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Sall! Sam Feb 15, 2014 8:11 pm | |
| Hello Alex! Ma bucur ca nu sunt singura nou venita pe ziua de azi aici Sper sa te distrezi si sa ai parte de clipe frumoase petrecute impreuna cu noi ^_^ (si sper sa dai si pe la ficul meu ) Bun venit pe forum si multa bafta cu Rpg-ul! |
|
| |
Mikasa Mesaje : 1513 Bani : 180797 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Status : Bewitching medicine
| Subiect: Re: Sall! Sam Feb 15, 2014 8:53 pm | |
| Hei,buna,Alex!Bine ai venit pe forum! Pai,eu sper sa ai parte de multa distractie pe forum,sa-ti faci cat mai multi prieteni si happy posting! |
|
| |
| Subiect: Re: Sall! Sam Feb 15, 2014 9:08 pm | |
| Thanks, thanks pentru welcome Sper sa ne intelegem bine si sa ma primiiiti Sunt saracutul de mine fara casa Cezara, inca citesc la fic, dar cred ca las pe maine com ^^ |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Sall! Sam Feb 15, 2014 11:04 pm | |
| Buna, Alex! Cati ani ai? De cand faci RPG? La care familie te referi? ) Bine ai venit si sper sa te distrezi aici, sa ai o sedere cat mai lunga! ^^ |
|
| |
Elly Mesaje : 8 Bani : 50032 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Sall! Dum Feb 16, 2014 10:49 am | |
| Alexutzz! ^^ Bine ai venit pe aci' Ti-ai pus Nick nou naiba te mai cunostea Sper sa te simti si pe aci' bine )) si sa nu ne parasti prea curand, briosica :3 |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Sall! Dum Feb 16, 2014 11:24 am | |
| Bine ai venit printre noi Alex. Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa te simti bine > < |
|
| |
| Subiect: Re: Sall! Dum Feb 16, 2014 4:01 pm | |
| Hiiiii ^^ multam' pentru mesajele de bun venit > < @ Delia, ugh, nici nu am realizat ca nu mi-am pus varsta tresat cu partenera pentru banchet Am 18 Si familie, adica fetele care au venit pe aci' pe forum. Rpg fac de vreo 5 ani cam asa . |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Sall! Lun Feb 17, 2014 4:12 pm | |
| Bine ai venit! Sunt Andra si nu-s cu toata tigla pe casa Nu te las pana nu-mi zici ce fel de rock asculti si vreau si exemple de melodii, te ruuuog. :3 Really now... n-am gasit aproape pe nimeni care sa asculte rock aici! Sa te disrezi si sa fii activ. |
|
| |
Rain. Mesaje : 59 Bani : 50189 Multumiri : 0 Varsta : 31
| Subiect: Re: Sall! Joi Feb 20, 2014 7:17 pm | |
| Heyy ^^ Bine ai venit pe forum. Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa te distrezi de minune alaturi de fete > < |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Sall! | |
| |
|
| |
|