|
Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Heelo ^^ Dum Feb 16, 2014 10:08 pm | |
| Paai , nu prea stiu cum sa incep, dar fie. Ma numesc Alina si am 18 ani. Pot spune ca sunt din Arad si ca habar nu am sincer ce as putea spune. Imi place sa citesc, sa scriu de asemenea. Ador rpg-urile si ma uit cam toata ziua la seriale. Daca as avea posibilitatea as calatorii in mai multe tari, dar momentan ma multumesc cu ce am vazut. Ma uit cam la orice gen de filme, dar prefer mai mult comediile sau cele romantice. Sunt destul de timida de felul meu, nu ma prea bag in seama , dar cand am ceva de spus spun. Ei bine cam atat pot spune despre mine, nu stiu ce altceva ^^ |
|
| |
Mikasa Mesaje : 1513 Bani : 180797 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Status : Bewitching medicine
| Subiect: Re: Heelo ^^ Dum Feb 16, 2014 10:11 pm | |
| Hei,buna Alina!Ce pot sa mai spun?Sper sa ai parte de multa distractie pe forum,sa-ti faci cat mai multi prieteni si happy posting! ^_^ Si mie imi place Rpg-ul si sa ma uit la seriale,sunt sigura ca ne vom intelege foarte bine! |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Heelo ^^ Dum Feb 16, 2014 10:13 pm | |
| Multumeesc ^_^. Si eu sper cam la tot ce ai zis tu mai sus . Anyway sigur ne vom intelege se pare ca ne cam plac aceleasi lucruri :d |
|
| |
Makai Sou-chan Mesaje : 85 Bani : 133 Multumiri : 0 Varsta : 31 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Heelo ^^ Dum Feb 16, 2014 10:23 pm | |
| My love! Cat de mult ma bucur ca te-ai inscris si ca iti vei pierde vremea cu disperata de mine Sper sa te simti bine cu noi si stiu sigur ca vom posta foarte mult altfel, te vei trezi cu o surpriza mica, mica de tot |
|
| |
| Subiect: Re: Heelo ^^ Dum Feb 16, 2014 10:39 pm | |
| )) Daa my love. Logic ca imi petrec timpul cu tine ) :* . Si daa vom posta mult muuult de tot :o3 asa ca nu trebuie sa iti faci griji. |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Heelo ^^ Lun Feb 17, 2014 3:43 pm | |
| Hei, Alina, bine ai venit! Si eu sunt timida desi poate nu crezi asta Bine, doar la prima vedere. Daca adori rpg -ul, you got me, pentru ca numai eu stiu cat de disperata eram. (nu ca n-as mai fi inca) Deci poate mai vorbim, poate facem si un rpg zic. Pana atunci sper sa te distrezi si sa ramai cat mai mult alaturi de noi! |
|
| |
| Subiect: Re: Heelo ^^ Lun Feb 17, 2014 3:59 pm | |
| Multumeeeesc , o sa incerc sa fiu cat mai activata. Cine stie poate o sa facem si un rpg orice e posibil |
|
| |
Elly Mesaje : 8 Bani : 50032 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Heelo ^^ Lun Feb 17, 2014 4:53 pm | |
| Hey Alina ^^ Bine ai venit pe forum. > < Sper sa ai o sedere lunga pe aci' si sa te distrezi. Si sa-ti faci prieteni buni :* Have fun la postat. |
|
| |
| Subiect: Re: Heelo ^^ Lun Feb 17, 2014 5:09 pm | |
| Multumeesc ^_^ . Si eu sper sa fie totul ok si alea alea. Sigur o sa imi cam fac veacul pe aici o perioada cat mai lunga de timp |
|
| |
Rain. Mesaje : 59 Bani : 50189 Multumiri : 0 Varsta : 31
| Subiect: Re: Heelo ^^ Joi Feb 20, 2014 7:17 pm | |
| Heyy ^^ Bine ai venit pe forum. Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa te distrezi de minune alaturi de fete > < |
|
| |
| Subiect: Re: Heelo ^^ Joi Iul 10, 2014 1:00 am | |
| Heey. Multumeesc, cu intarziere. Am uitat complet sa mai dau pe forum, dar ehh sper ca ma pot revansa :d . Poate ne vedem la un rpg ceva ^^ |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Heelo ^^ | |
| |
|
| |
|