|
Autor | Mesaj |
---|
Azrael Mesaje : 1 Bani : 5 Multumiri : 0
| Subiect: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 11:26 am | |
| Salutare! :)Ma numesc Oana, puteti sa-mi dati ce porecle doriti daca aveti aceasta placere :Dsi am 17 ani, impliniti de curand. Sunt o persoana mai cu toane, dar in general vesela. Toanele alea constau mai mult in nervi :will:varsati de obicei pe baieti, ca nu ma lasa in pace si ma tachineaza Ador sa ascult muzica, simt ca mereu ma calmeaza. Ca gen, nu prea am pretentii, desi as spune mai mult urban. Culori ... depinde. In functie de anotimp. M .. ce sa mai zic? :will:Sper sa ne putem intelegem si sa imi placa pe aici > < |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 11:48 am | |
| Bine ai venit printre noi, Oana > < Sper sa ai o sedere cat mai lunga pe aici si sa te simti bine in familia noastra :* Pupi :* |
|
| |
Oliwia Mesaje : 409 Bani : 184680 Multumiri : 29 Varsta : 26 Status : ^^...><...^^
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 11:52 am | |
| Bine ai venit printre noi, Oana > < Sper sa ai o sedere cat mai lunga si sa ne intelegem bine :* |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 5:19 pm | |
| Bine ai venit, Oana :* Nu ma cunosti, dar uite acum stii ca nu sunt genul de persoana care sa te intampine cu "respecta regulile". Sunt Andra si am 19 ani.: ) : ) Nici eu nu suport baietii cand fac fazele alea naspa pe care le fac des fetelor, deci daca vrei sa sari pe vreunu' si nu in sensul ala pervers ci la propriu sunt mereu aici. Ai o semnatura foarte draguta, intrebarea mea ar fi daca e facuta de tine? Cam atat pentru un post, sper sa te distrezi pe forum! |
|
| |
Mikasa Mesaje : 1513 Bani : 180797 Multumiri : 4 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Status : Bewitching medicine
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 5:41 pm | |
| Hei, buna, Oana! Bine ai venit pe forum!Eu sper sa ai parte de multa distractie, sa-ti faci cat mai multi prieteni si happy posting! ^_^ Si desigur, iti sugerez sa arunci o privire la regulament pentru a evita avertizarile! . |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 7:26 pm | |
| Hey Oana > < Bine ai venit printre noi. Sper sa ai o sedere cat mai lunga, sa-ti faci cat mai multi prieteni si sa te distrezi . Have fun si spor la postat ^^ |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Hellow :) Dum Apr 13, 2014 10:01 pm | |
| Buna, Oana, bine ai venit!
O sa iti pun cateva intrebari pentru inceput. Ce hobby-uri ai? Te uiti la seriale? La care? Iti sugerez sa iti deschizi un topic la Interviuri ca sa iti mai punem intrebari. ^^
Sper sa te simti bine aici. ^^ |
|
| |
Makai Sou-chan Mesaje : 85 Bani : 133 Multumiri : 0 Varsta : 31 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Hellow :) Lun Apr 14, 2014 2:43 pm | |
| Hey Onitza! Imi pare bine sa te cunosc si sper din suflet ca te vei distra aici si ca acomodarea nu va dura mult ^^ Sper sa iti faci multi prieteni si sa te intelegi super cu toti si sa ne ierti daca mai facem cateva greseli si sa nu te superi pe noi hehe ^_~ Oricum, have fun si spor la postat!!! :*:*:* |
|
| |
Indra Mesaje : 6 Bani : 22 Multumiri : 0 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hellow :) Mar Apr 15, 2014 12:50 pm | |
| Bine ai venit printre noi, Azrael. > < Ce nick dragut ai . De unde l-ai inspirat? Well , sper sa te simti bine pe aici si sa-ti faci multi prieteni :* Have fun. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Hellow :) | |
| |
|
| |
|