Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 4:23 pm | |
| Chicoti incet si ofta apoi. -Ar fi cazul sa plec..multumesc inca o data. ii spuse blondina. Se ridica pe varfuri si ii saruta mai apoi obrazul . Nu vroia sa stea pe capul lui si nici nu era genul de persoana care sa se planga prea mult.
ooc : haai pe chat :o3 |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 4:54 pm | |
| Se intrista cand auzi ca trebuie sa plece. Nuuh… de ce te-ai dezlipit de mine … tipa constiinta lui Dan iar, si iar, si iar ... facandu-l sa se incrunte putin. - Dar inca nu ti-am luat inghetata … se vaita acesta, bagabd minciuna. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 4:59 pm | |
| Incepuse sa rada cand il auzi. -Biine, o singura inghetata okey? ii spuse aratand spre el cu degetul si zambi mai apoi. Il lua astfel de mana tragandu-l dupa ea spre o cofetarie draguta in apropiere unde puteau sta linistiti si sa primeasca acea inghetata. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:28 pm | |
| Dan zambi fericit in sinea sa, simtind cum ii rade inima de fericire ca o mai facuse sa ramana cateva minute in plus cu el. Cine stie, poate alea 5 minute le ofereau alte minute, si altele, pana la ore poate. - Ce arome adori? intreba acesta curios gandindu-se intre timp si el la aromele sale. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:34 pm | |
| Statu putin pe ganduri, in timp ce isi impletici degetele cu ale lui. -Hmmm, ciocolata e bazaa. spuse razand. Si cea de vanilie o ador, combinatia tipica. continua aceasta zambitoare, vazand felul in care il tinea de mana, obrajii ei parca capatanand o nuanta trandafirie. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:38 pm | |
| Se rezula doar la un zambet si la un facut cu ochiul foarte dulce pentru ca dupa sa se indrepte catre tejghea si sa ceara cele doua cupe mari cu inghetata. Evident ca pe langa ciocolata si vanilie mai ceruse si multe alune, dropsuri si caramel impreuna cu un ornament frumos in varf, fiind practic cireasa de pe tort. - Daca dai in diabet, nu sunt eu de vina, glumi Dan venind cu cupele si punandu-le pe masa. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:44 pm | |
| Mari ochii vazand cat de imensa era. -Ba daaa, tu esti de viina. spuse razand privindu-l. Sii nu mi-ai spus numele tau. spuse curioasa, vrand macar sa stie cu cine statea la masa. Oricum nu pot sta asa mult, am fost sunata de la munca. spuse dandu-si ochii peste cap. Barmanii trageau de ea destul de mult si nu stia daca era din cauza ca facea o treaba buna, sau doar pentru faptul ca atragea clineti ca si chelnerita. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:55 pm | |
| - Ei bine, numele meu este Dan si, pot spune ca i-am oferit mamei un diabet numai pupand-o excesiv de des. Deci, pot spune ca ofer aceasta boala. Schita un ranjet destul de mare in care i se putea vedea dantii superbi aranjati natural. Lucrezi si ca dansatoare, si ca chelnerita? De ce dansezi daca nu iti place sa te expui barbatilor? |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 5:58 pm | |
| Zambi usor, dar se incrunta la intrebarea lui. -Este unul dintre job-urile bine platite de pe aici. Si cu cat ma dezbrac mai putin cu atat primesc mai multi bani. spuse oftand incet. Cand ai nevoie disperata de bani, faci cam orice. ii spuse dand usor din umeri. Incepuse mai apoi sa manance inghetata zambind. -Mmm, e buna. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 6:01 pm | |
| - Ai nevoie de ei pentru facultate? intreba acesta curios. Ce chestie ... avea nevoie de bani si daia se dezbraca si totusi nu prea dorea sa si-o traga. Cel putin din asta deducea el. Intreaba daca mai este!!! tipa constiinta lui in fiecare secunda posibila insa evident ca se chinuia sa nu se lase manipulat de ea. - Totusi, cred ca ai castiga mult si doar ca chelnera, la ce reputatie ai acum in cluburi. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 6:04 pm | |
| -Facultatea e unul dintre ele si toti banii care ii fac ca si dansatoare merg acolo. Restul e okey pentru alte chestii.spuse dand din umeri. Nu dorea sa ii spuna ca avea un parinte bolnav, ca traia intr-un apartament de tot rahatul si se chinuia pe zi ce trece sa nu o ia razna. Isi tinea totusi capul sus si zambea atunci cand era nevoie. -Dar tu? Cu ce te ocupi? |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 6:08 pm | |
| Dan ramase cu lingura in gura si cu inghetata neinghitica cand ii auzi intrebarea. Ce sa ii spuna? Ca el era seful acelui club? Ca el ii oferea banii cu care traia? Ca el e idiotul care detine un club? - Avocat. Sunt .. avocat. Totusi, nu mintea chiar complet. Terminase facultatea de avocatura si chiar asta avea si pe diploma insa nu statuse prea mult in acest domeniu caci primise averea tatalui cand acesta murise. Practic ... nu ii spusese tot adevarul. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 6:25 pm | |
| Isi linse buzele privindu-l. -Oh, frumos. Si eu fac dreptul si pe langa criminalistica. ii spuse zambind inocenta. Mama ei murise intr-un mod misterios, iar blondina isi jurase ca atunci cand va veni momentul va ajunge acolo unde isi doreste si nu va mai lasa nimic nerezolvat, asa cum au facut cu mama ei. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:02 pm | |
| - Criminalistica ... woaw!!! Pai, ce sa zic, succes cu facultatea! Mai ai frati, surori, ceva? intreba acesta curios luand o noua lingura de inghetata simtind cum ii trece nodul din gat de cand fusese intrebat cu ce se ocupa. Ce ciudat ca fata nu stia cine e adevaratul ei sef ... mai ales ca Dan era un miliardar de la tv. Poate nu are Tv, idiot ce esti! Sau nu are timp din cauza ta! |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:04 pm | |
| -Nu. Sunt singura la parinti. spuse zambind incet, desi se vedea ca nu era zambetul ei. Era mai mult de atat, iar in ochi avea acea tristete aparte. Oricum era viata ei pana la urma si mergea asa inainte, stiind ca nu are ce face. Continua sa isi manance inghetata linistita, pana ce o terminase ca mai apoi sa se stearga de ciocolata privindu-l dulce. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:07 pm | |
| - Pai, daca diseara simti ca dai in diabet, promit ca te voi pune la cateva flotari sa le dai jos, glumi acesta lasand si el lingurita sa cada linistita in cupa sa de inghetata, mai nou goala. Sper ca de acum in colo sa ai grija pe langa ce indivizi mai treci, sopti afisand un zambet dulce.
ooc: time skip pana diseara? |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:13 pm | |
| Seara se intoarse la club, petrecandu-si mai toata ziua cu Dan, desi nu ii spuse numele ei, dar nu prea mai conta. Isi luase sortul de chelnerita privindu-l pe barman. -In doua ore trebuie sa intru pe scena. ii spuse serioasa. O privi cu o spranceana ridicata. -Nu mai dansezi. Esti doar chelnerita. spuse acesta serios. -Poftim? Cum..cand, cine? intreba aceasta. -A fost alegerea sefului. spuse dand din umeri. Blondina privi ciudat, dar totusi zambetul ei spunea multe. Luase comenzile ducandu-le mai apoi la mesele respective si se oprise la masa unde era Dan. -Cu ce te servesc in seara asta? intreba curioasa. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:20 pm | |
| - Cu un wisky si un zambet la pachet, sopti Dan afisand un zambet sincer. Cam vesela in seara asta. Mai mult decat ultima seara cand am facut si cunostinta. Ai intalnit vreun barbat fermecator care s-a impiedicat aruncand ochii dupa tine? intreba curios, evident, incercand sa para, caci stia doar de ce era fericita, nu? |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:22 pm | |
| -Cum ti-am mai spus, zambetul meu e atasat de mine si nu il pot pune la pachet. ii spuse blondina ca in prima seara. Pai, lucrez doar ca si chelnerita, nu mai trebuie sa fiu si dansatoare. surase aceasta. Merse la bar si se intoarse cu paharul lui de vodka, iar cand se aplecase sa il lase, logic decolteu generos sarise in evidenta. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:25 pm | |
| - Uneori ma intreb daca decolteul asta este pus in evidenta intentionat ca sa alunece ochii mei catre ei, o avertiza Dan pe fata caci era a doua oara, firar sa fie si simtea cum ii zvagneste numai vazand acel sutien care se chinuie sa tina in frau doi sani naturali si superbi. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:26 pm | |
| Incepuse sa rada cand il auzi. -Da, tot ce fac este sa te atrag pe tine. Sa te fac sa ma vrei. ii spuse aplecandu-se parca mai mult, acum logic facandu-i in ciuda, iar degetele ei se aflau pe masa din sticla si isi linse buzele intr-un mod pervers. -Cu ce iti mai pot fi de folos in seara asta? |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:32 pm | |
| - Mi-ai putea fi in multe moduri ... sopti acesta foarte aproape cu buzele de ale ei insa destul de departe incat sa nu fie atinse. Insa imi e teama ca voi fi refuzat, din pacate, la fel ca fiecare mascul de aici. Insa diferenta dintre mine si ei este ca, desi ei te vor macar pentru o noate, nepasandu-le cu cine sau cu cati o mai faci, eu te vreau doar pentru mine, departe de mainile lor unsuroare. Si nu nega, sopti din ce in ce mai lent si mai apasat, insa de data asta stand cu buzele lipite de lobul ei si cu o mana pe spate, aproape de fund, ca daca nu te doream doar pentru mine, acum inca dansai pe bara aia afurisita. Si soptin si ultimele cuvinte, Dan se ridica, lasand paharul neatins pe masa iar pe fata cu mainile de suprafata transparente. Ha ! Punct pentru mine! |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:35 pm | |
| Il asculta muscandu-si buza inferioara, dar cand auzise ultima parte ramase ca traznita. Mintea ei logic, mergand in alta parte. Se indrepta de spate si merse dupa el, prinzandu-l de mana, dar chiar atunci cand trecu un tip pe langa ea si se lovi " neintentionat " de ea, o facuse sa isi lipeasca corpul de cel a lui Dan. -Ce vrei sa spui? intreba serioasa, dandu-i de inteles ca vroia raspunsuri. Si da stiu ca ti-as putea fi de folos in multe moduri, dar nu ajunge doar atat ca sa ajung in patul tau. ii spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:39 pm | |
| Dan zambi strengareste si chiar malefic cand ii auzi ultima fraza. Asta era fetita lui intepata. Prinzandu-i barbia cu o mana si ridicand usor de ea, Dan ii afisa cel mai mare si mai provocator zambet pe care l-ar fi putut arata vreodata cuiva. - Stiu ca nu ai accepta, si asta ma provoaca si mai mult si imi creste dorinta pentru tine, sopti, simtind ca inca o data ii pusese capac si daca statea sa numere, era acum 2-1 pentru el. Bravo, Dan! |
|
| |
| Subiect: Re: I don't need protection Mier Oct 08, 2014 7:42 pm | |
| Ii dadu mana la o parte. -Nu asta te-am intrebat. spuse serioasa. Ce ai facut? De ce ai zis ca daca nu iti pasa si nu ma vroiai doar pentru tine inca dansam? Raspunsuri Dan acum, sau iti jur ca plec si nu o sa ma mai vezi. spuse serioasa, privindu-l in ochi . |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: I don't need protection | |
| |
|
| |
|