Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 8:49 pm | |
| Dori sa mearga dupa Elena insa o pierdu pe culoar si realiza tarziu ca se afla in baie insa cum el era seful aici nu putea sa intre in baia femeilor asa ca se resemna si reintra in biroul sau. Se aseza pe scaunul sau comod unde acum cateva minute bune statuse Elena excitandul. aruncand o mica privire pe birou, zari un telefon care nu ii apartinea. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 8:52 pm | |
| Telefonul ei incepuse sa sune, dar respinse apelul singur. Erau parintii ei, iar Elena nu mai vorbea nici cu ei nici cu sora ei, dupa toate intamplate cu Dan. Se calma intr-un final, dar ramase pentru inca cateva clipe in baie, avand nevoie sa se curete de rimelul intins, stiind ca acum clar va renunta la tot si a pleca din orasul ala. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 8:57 pm | |
| Observa cum ecranul se aprinse si afisa un apel pierdut. Hm, ciudat nu e pe silentios. De ce nu a sunat? Se intreba acesta luand telefonul si deblocandu-l, bucurandu-se ca nu avea parola. Observa ca persoana care o sunase era mama ei. Ce naiba? se gandi Dan privind ecranul putin buimac insa neavand ce face, il puse la loc pe biroul luciuit. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:00 pm | |
| Iesi din birou, fara sa spuna un cuvant persoanelor de pe hol, mergand tinta la Dan in birou. -Imi dau demisia Dan. Voi pleca maine dimineata din New York. ii spuse. Nu se mai putea vedea locuind acolo. Nu cand totul mergea dracului si nici macar nu isi putea privi familia in ochi. Era timpul sa o ia de la capat. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:03 pm | |
| - Ce? intreba Dan scapand stiloun din lana. Stiloul lui din aur de cateva milion bune de dolari la care tinea mai mult decat la masina. De ce? Nu, nici gand, moirmai acesta ridicandu-se de la locul sau si acum fiind in fata ei parca blocandu-i drumul catre iesire. Nu ti-am amenintat seful ca acum sa pleci. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:06 pm | |
| -Pentru ca orasul asta e bantuit pentru mine Dan. Nu mai vorbesc cu familia, nu mai stiu nimic de ei si tocmai am fost plesnita in fata unei firme intregi. Ma simt umilita si folosita si nu mai vreau sa stau aici cu gandul ca o sa fiu cu tine si ca totul se va scimba. spuse deja exasperata simtind cum incepea din nou sa planga. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:18 pm | |
| - Nu fugi de trecu Elena! o certa Dan prinzand-o de mijloc si urcand-o cu fundul pe pirou, daramand in miscarea lui toate dosarele si hartiile din jur. Eu niciodata nu am facut. Nici cand ai plecat tu. Am fugit de tine? De cei din jur? Nu iubito ... sopti acesta lipindu-si buzele de gatul ei fin si imbatat in parfum. Am continuat sa te privesc. Din umbra. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:21 pm | |
| Ramase traznita de miscarea lui, dar il impinse putin sa il poata privi in ochi. -Ai mei cred ca eu te-am inselat...am lasat asa lucrurile Dan, sa nu iesi prost in toata povestea asta. Lily nu a zis un cuvant, m-a facut in schimb tarfa. Nu stii cum au fost primele luni dupa ce ne-am despartit. Asa ca prefer sa fug de trecut.Vreau ceva nou, ceva care sa nu ma mai faca sa sufar. spuse incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:29 pm | |
| Un ciocanit in usa ii deranja si il facu sa piarda sirul ideilor. O dadu jos de pe birou si se aseza pe scaunul sau incepand sa stranga dosarele si hartiile. - Intra! dadu acesta semnalul cand aproape termina de adunat dosarele. Pe usa aparu secretara lui care il informa ca deja venise unul dintre asociatii cu care trebuia sa discute. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:33 pm | |
| Isi musca buzele, ramanand langa birou privindu-l pe Dan. -Vorbim dupa. ii spuse aceasta schitand un mic zambet. Se intamplase totul prea repede si chiar nu stia ce sa faca, iar Dan avea intr-un fel dreptate, dar ea dorea pur si simplu sa dispara. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:44 pm | |
| Termina cu asociatul destul de greu. Era deja ora 2 si el nu mancase nimic. Tot ce ii tinuse pana acum drept masa fusese doar o cana de cafea si lenjeria lui Elena ramasa in cap. Oh doamne...trebuia sa ii sarut din nou zona aia firbinte altfel mor. se gandi acesta simtind cum membrul sau deja incepea sa zvagneasca in zona stramta din pantaloni. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:48 pm | |
| Cum biroul lui Dan era liber, bruneta isi permise sa comande mancare pentru amandoi si se aseza iar pe scaunul lui, privind aiurea in jur. Avea un deja-vu , da incerca sa nu il bage in seama ci doar sa vina Dan mai repede, pana nu murea de foame. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:52 pm | |
| Dadu sa coboare scarile catre liftul din holul de la nivelul sau cand se nimeri oprit de secretara lui aducand doua pungi mari. Isi ridica o spranceana incercand sa ghiceasca de la cine mai erau si alea. - Dumnule Cerow, imi cer scuze ca a durat atat ... rosti aceasta cuvintele cu vocea aproape stinsa. V-am adus mancare ... - Mancarea? intreba derutat. - Da... sopti aceasta privindu-l pe Dan acum putin bulversata. Am primit de la receptie ca doriti meniul asta ... . Cum ii era foame, nu mai astepta prea multe lamuriri si se hotara sa o ia si sa o manance in biroul sau. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:54 pm | |
| Privi ceasul din cand in cand asteptand sa ajunga mancarea, dar parca si Dan ii facea in ciuda. Isi lasase capul pe spate, stand confortabil in scaunul lui care ii purta parfumul, facand-o sa isi muste buzele si sa se gandeasca doar la tampenii perverse. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 9:59 pm | |
| Cand intra in birou avu parte de o supriza destul de mare sa o vada pe Elena din nou, in scaunul lui confortabil de personal. - Observ ca iti cam place scaunul meu. Chicoti Dan punand pungile pe birou. Trebuia sa ma prind ca tu ai fost cea care te-ai dat eu. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:04 pm | |
| Zambi nevinovata. -Imi era foame si banuiesc ca si tie. Ti-am vazut micul de jun si ma mir ca nu esti anorexic. ii spuse bruneta zambind dulce. Da, e conforabil asa ca poti lua loc pe birou. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:14 pm | |
| Un marait de nemultumire se auzi in intreaga incapere. - Este neprofesional sa sta cu fundul pe birou. O apostrofa acesta propiindu-se de ea si, prinzand scaunul cu o mana ii facu vant, invartindu-l pe lor pana cand il opri brut, lasand-o pe Elena sa admire privelistea. O priveliste minunata de aici de sus nu? Oare cei de jos pot vedea pana sus la noi? Hm ... ? |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:16 pm | |
| -Scuteste-ma cu profesionalismul, ca de cand am ajuns nimic nu a fost profesional. spuse. Il injura in toate limbile pe care le stia, pana ce o opri si se simti usor ametita. -Ce ai de gand Dan? intreba pe un ton putin amenintator. Il cunostea extrem de bine, incat sa stie ca pune ceva la capat. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:22 pm | |
| Isi puse mainile pe umerii ei micuti, coborand apoi in jos pe mijloc in timp ce buzele sale reusira sa ii atinga fruntea intr-un sarut dulce. - Ma cunosti foarte bine, doamna mea. Sti bine ca daca stai prin preajma mea te voi lipi curand de geamul asta de sticla si clar nu cu rochia asta pe tine. Ti-e frica de ceea ce am putea face impreuna, intr-un mod in care inca ne place la amandoi? |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:25 pm | |
| Isi musca buza inferioara, dar nu raspunse. -Nu ai face-o...tii prea mult la imaginea ta. ii spuse bruneta. Nu stia cand devenise atat de priceput la vorbe de genul, dar o facea sa isi doreasca sa sara pe el. Isi musca ceva mai tare buza inferioara. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:28 pm | |
| - Oare .. ? De ce sa mi-o stric daca nu ne vede nimeni de acolo de jos? ii sopti acesta la ureche sugandu-i apoi lobul. Scoase un mic marait de placere simtind cum se excita singur in loc sa o excite doar pe ea. Nu o mai avuse de mult si chiar ii era dor de acea femeie in care mereu intra dar intotdeauna simtea cum ii este sugrumat membrul. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:30 pm | |
| -Nu ai face-o...sopti. Icni fara sa vrea si se ridica brusc de pe scaun, intorcandu-se spre el. -Stii ca se poate intampla, sa fim vazuti si asta iti va ruina imaginea. spuse bruneta zambind in coltul gurii. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:39 pm | |
| - Oh, chiar crezi ca nu as faceo ? sopti acesta seducator insa se indeparta dupa si reveni la punghile de pe masa. Insa nu o pot face cu stomacul gol . Nu vreau sa trec direct in mase, chicoti Dan ca un nebun de gluma facuta care chiar fusese pe moment, dar buna de practicat. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Dum Dec 21, 2014 10:41 pm | |
| Il lovi peste cap si luase punga ei, asezandu-se pe birou. -Chiar crezi, tu chiar crezi ca iti voi da satisfactia de sex in biroul tau dupa tot ce s-a intamplat? Ti-ar place tie sa ma ai iar, sa ma auzi cum iti gem numele. spuse zambind in coltul gurii si cand ii pronunta numele, mai mult il gemuse sa ii faca in ciuda. |
|
| |
| Subiect: Re: Coud you be loved? Mier Dec 24, 2014 5:05 pm | |
| Un marait gutural aparu din partea lui Dan care era nemultumit de dorinta ei ascunsa de a-l exita pe el si pe membrul lui de jos. - Dar recunoate, mormai printre dinti, lipindu-se cu trupul de ea, iar fruntile lor acum se aflau la milimetru. Iti place al dracu de mult sa ma exciti si sa ma vezi in agonie. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Coud you be loved? | |
| |
|
| |
|