|
Autor | Mesaj |
---|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Editia 2, runda 1 Mier Ian 14, 2015 5:48 pm | |
| Bine ati venit la o noua editie din Piramida Panahasi. Pentru ca avem si useri noi, o sa mai explic o data ce e de facut, dar nu uitati sa mai treceti o data pe la regulament. Ce trebuie sa faceti e ca fiecare rand din piramida sa imi trimita un PM in care sa propuna pe cineva de pe randul de sub pentru eliminare. Trebuie sa va sfatuiti intre voi pe cine vreti sa propuneti si o persoana trebuie sa imi trimita PM cu membrul propus (varful, adica Simo, in cazul de fata, decide singur). Puteti propune doar pe cineva care se afla cu un rand mai jos decat voi, nu pe oricine din piramida. Randul 1 propune pe cineva de pe randul 2, randul 2 de pe randul 3 si tot asa. A propune pentru eliminare inseamna ca la sfarsit se face o lista cu toate propunerile si, in functie de regula rundei, cineva din piramida (de obicei e varful) va alege pe cineva dintre acele propuneri pe care sa il elimine de tot din joc. Nu va suparati una pe cealalta si nu va fie frica sa propuneti sau sa eliminati. Ordinea in piramida a fost aleasa de un randomizer: - Spoiler:
Acestea fiind spuse, va astept PM-urile! Aveti timp pana pe 19 ianuarie, ora 12.00. Orice nelamuriri aveti, nu ezitati sa intrebati. |
|
| |
Simo. Mesaje : 139 Bani : 277 Multumiri : 0 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Status : La fel ca ieri!
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mier Ian 14, 2015 6:09 pm | |
| oooo...ce noroc pe mine sunt prima..deci o sa fiu si in runda 2 ...nu ma asteptam dar vreau sa imi cer scuze, nu stiu pe cine sa aleg dintre ele 2...si nu vreau sa se supere pe mine... |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mier Ian 14, 2015 6:39 pm | |
| Stai linistita, Simo, esti noua si nu se supara nimeni. Pana la urma, e doar un joc. Poti sa iti faci aliante cu fete, daca vrei. |
|
| |
o.0 Mesaje : 408 Bani : 125023 Multumiri : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mier Ian 14, 2015 8:33 pm | |
| Ohoo cred ca e cea mai tare piramida ever! ) Alina si Andreea la podea ) !! Miru vs Dizzie )) scantei, scantei! Bine ca a inceput cineva mai .. neutru in varf ) |
|
| |
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Dum Ian 18, 2015 10:23 am | |
| Mai am de primit doar de la randul 3. Cum stati? |
|
| |
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Lun Ian 19, 2015 12:51 pm | |
| Am adaugat o regula noua. "!Atentie: Daca un rand nu trimite propunerea, tot randul respectiv (cel care nu a trimis) este propus, in timp ce nimeni nu e propus de pe randul de pe care trebuia sa se faca propunerea. De exemplu, daca randul 2 nu trimite propunerea, atunci toate persoanele de pe randul 2 sunt propuse, iar de pe randul 3 nu va fi nimeni propus." Doar in caz ca un anumit rand se decide sa nu trimita sau ceva. |
|
| |
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mar Ian 20, 2015 5:13 am | |
| Am primit propunerile: Dizzie Georgiana Andreea
Aceasta runda o sa elimine Simo pentru ca este in varf. Simo, trimite-mi prin pm eliminarea ta. |
|
| |
Simo. Mesaje : 139 Bani : 277 Multumiri : 0 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Status : La fel ca ieri!
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mar Ian 20, 2015 6:59 pm | |
| fetele sa nu va suparati pe mine, nu va cunosc, nu am nimic cu niciuna am facut si eu un ala bala portocala cu numele voastre si...asta a iesit :* |
|
| |
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Mier Ian 21, 2015 2:56 am | |
| Eliminarea de runda asta este Dizzie care are 15 puncte. Astept PM de la tine cu impartirea lor. Poti sa le lasi unei singure persoane sau sa le imparti la mai multe, dar trebuie sa fie multiplu de 5. |
|
| |
| Subiect: Re: Editia 2, runda 1 Joi Ian 22, 2015 12:48 pm | |
| Dizzie isi va lasa punctele Andreei. O sa pun azi o runda noua. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Editia 2, runda 1 | |
| |
|
| |
|