AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Editia 2, runda 1
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Editia 2, runda 1

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMier Ian 14, 2015 5:48 pm

Bine ati venit la o noua editie din Piramida Panahasi.
Pentru ca avem si useri noi, o sa mai explic o data ce e de facut, dar nu uitati sa mai treceti o data pe la regulament.

Editia 2, runda 1 Fxau01

Ce trebuie sa faceti e ca fiecare rand din piramida sa imi trimita un PM in care sa propuna pe cineva de pe randul de sub pentru eliminare. Trebuie sa va sfatuiti intre voi pe cine vreti sa propuneti si o persoana trebuie sa imi trimita PM cu membrul propus (varful, adica Simo, in cazul de fata, decide singur). Puteti propune doar pe cineva care se afla cu un rand mai jos decat voi, nu pe oricine din piramida. Randul 1 propune pe cineva de pe randul 2, randul 2 de pe randul 3 si tot asa.

A propune pentru eliminare inseamna ca la sfarsit se face o lista cu toate propunerile si, in functie de regula rundei, cineva din piramida (de obicei e varful) va alege pe cineva dintre acele propuneri pe care sa il elimine de tot din joc.

Nu va suparati una pe cealalta si nu va fie frica sa propuneti sau sa eliminati. will

Ordinea in piramida a fost aleasa de un randomizer:
Spoiler:

Acestea fiind spuse, va astept PM-urile! Aveti timp pana pe 19 ianuarie, ora 12.00.

Orice nelamuriri aveti, nu ezitati sa intrebati.
Sus In jos
Simo.
Simo.
feminin Varsator Mesaje : 139
Bani : 277
Multumiri : 0
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Status : La fel ca ieri!

Membru
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMier Ian 14, 2015 6:09 pm

oooo...ce noroc pe mine will
sunt prima..deci o sa fiu si in runda 2 will ...nu ma asteptam
dar vreau sa imi cer scuze, nu stiu pe cine sa aleg dintre ele 2...si nu vreau sa se supere pe mine...  f
Sus In jos
http://tvd-to-romania.forumz.ro/
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMier Ian 14, 2015 6:39 pm

Stai linistita, Simo, esti noua si nu se supara nimeni. Pana la urma, e doar un joc. Poti sa iti faci aliante cu fete, daca vrei. will
Sus In jos
o.0
o.0
Capricorn Mesaje : 408
Bani : 125023
Multumiri : 30
Varsta : 26

Membru Super Activ
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMier Ian 14, 2015 8:33 pm

Ohoo Dge cred ca e cea mai tare piramida ever! gdg)
Alina si Andreea la podea Dge) !!
Miru vs Dizzie gdg))
scantei, scantei! Dge
Bine ca a inceput cineva mai .. neutru in varf gdg)
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeDum Ian 18, 2015 10:23 am

Mai am de primit doar de la randul 3. Cum stati? gdg
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeLun Ian 19, 2015 12:51 pm

Am adaugat o regula noua.
"!Atentie: Daca un rand nu trimite propunerea, tot randul respectiv (cel care nu a trimis) este propus, in timp ce nimeni nu e propus de pe randul de pe care trebuia sa se faca propunerea. De exemplu, daca randul 2 nu trimite propunerea, atunci toate persoanele de pe randul 2 sunt propuse, iar de pe randul 3 nu va fi nimeni propus."
Doar in caz ca un anumit rand se decide sa nu trimita sau ceva.
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMar Ian 20, 2015 5:13 am

Am primit propunerile:
Dizzie
Georgiana
Andreea

Aceasta runda o sa elimine Simo pentru ca este in varf. Simo, trimite-mi prin pm eliminarea ta.
Sus In jos
Simo.
Simo.
feminin Varsator Mesaje : 139
Bani : 277
Multumiri : 0
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Status : La fel ca ieri!

Membru
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMar Ian 20, 2015 6:59 pm

fetele sa nu va suparati pe mine, nu va cunosc, nu am nimic cu niciuna gdg
am facut si eu un ala bala portocala cu numele voastre si...asta a iesit 
:*
Sus In jos
http://tvd-to-romania.forumz.ro/
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeMier Ian 21, 2015 2:56 am

Eliminarea de runda asta este Dizzie care are 15 puncte.
Astept PM de la tine cu impartirea lor. Poti sa le lasi unei singure persoane sau sa le imparti la mai multe, dar trebuie sa fie multiplu de 5.
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitimeJoi Ian 22, 2015 12:48 pm

Dizzie isi va lasa punctele Andreei.
O sa pun azi o runda noua.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Editia 2, runda 1 Empty
MesajSubiect: Re: Editia 2, runda 1   Editia 2, runda 1 Icon_minitime

Sus In jos

Editia 2, runda 1

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Editia 2, runda 2
» Editia 2, runda 3
» Editia 2, runda 4
» Editia 2, runda 5
» Editia 2, runda 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Jocuri :: Piramida Panahasi-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 309, Joi Noi 21, 2024 3:24 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015