AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Cheryl Cole se teme de dorul de casa
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117
Varsta : 26

Mega-Fan Forum
Cheryl Cole se teme de dorul de casa Empty
MesajSubiect: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 7:49 am

Cheryl Cole se teme ca dorul de casa va fi greu de suportat o data ce se va muta temporar in America pentru jurizarea noului sezon al concursului X Factor.

Pentru a nu simti prea tare efectele acomodarii intr-un loc strain, cantareata spune ca isi va face o rezerva serioasa de ceai si ciocolata calda care sa ii aminteasca de caminul personal:

`Sunt o persoana foarte legata de casa si mi se face foarte tare dor de locuinta mea atunci cand ma aflu in deplasare. O sa iau cateva lucruri familiare cu mine, precum pliculete de ceai si ciocolata calda, asa ca o sa fiu in regula`, a declarat Cheryl pentru Dialy Mirror.

Cat despre adaptarea in randul americanilor, artista crede ca accentul ei o va face sa se simta diferita:

`Pana acum, am primit doar complimente cu privire la accentul meu. Americanii sunt amabili cand vine vorba de asta, desi se arata intrigati. Eu cred ca este amuzant felul in care reactioneaza`, a completat cantareata.

O data ce s-a confirmat faptul ca Cheryl va intra in formatul american al concursului, solista a recunoscut ca locul ei va fi luat de altcineva in versiunea britanica a show-ului.
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
MesajSubiect: Re: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 7:22 pm

Toti trecem prin asta Dge
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Nevermind
Nevermind
feminin Mesaje : 244
Bani : 252
Multumiri : 3
Status : Give in to me .

Membru Activ
MesajSubiect: Re: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 12:00 pm

Pff , mie sincer mi se pare putin cam copilaroasa . Daca n-o stat in camin , ci in fasa , ii normal . Btw , pentru mine e numai o pizdipoanca .
Sus In jos
Andreea
Andreea
feminin Gemeni Mesaje : 3705
Bani : 682444
Multumiri : 134
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Status : Happy

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 12:01 pm

Eu abia astept sa am propia mea casa si ea plange Dge
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa Icon_minitime

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Cheryl Cole a primit primul rol intr-un film de la Hollywood
» Skylar Grey: ''Eminem se teme sa iasa din casa''
» Robert Pattinson se teme ca nu va castiga `cel mai bun sarut`
» Casa de discuri a lui Eminem da in judecata Facebook-ul
» Katy Perry nu pleaca din casa fara servetele pentru bebelusi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015