|
|
| Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Apr 13, 2011 3:01 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
Aici va spuneti toate problemele/parerile/propunerile pe care le aveti. |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mar Apr 10, 2012 6:14 pm | |
| Delia, intreb asa, chiar doreai sa stam cu vechea tema ... care te ducea mereu in sus? Deja multi membrii se plangeau , iar forumul de suport nu a fost in stare sa ne ajute ... . Am umblat prin css pana am inebunit si tot nu am gasit codul negru ... .
O sa tinem putin ... nu stim momentan cat ... daca am tine-o pana la sfarsitul lui Mai? Ca sa incepem cu una de vara si sa nu mai tot schimbam temele, ce ziceti? |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mar Apr 10, 2012 8:11 pm | |
| In primul rand, eu am intrebat prima si era o intrebare din curiozitate. In al doilea rand, da, era mai frumaosa tema aia si se potrivea cu forumul. Asta nu se potriveste deloc. Adica e cu Hello Kitty si Fashion, nu cred ca Foru-Girls poate fi simplificat in "hello kitty", sincer. Oricat imi place mie pisicuta aia si pun pariu ca multor altora. Chiar nu mi se pare ca se potriveste. Pe langa asta, nu cred ca era asa mare tragedie ca se ducea pagina in sus. Mare chestie, asteptai sa se incarce pagina, se ducea in sus, si imediat dadeai un jos de bara aia de scoll. Dar cel putin se potrivea cu forumul.
In fine, e doar parerea mea. |
| | | ● Lene Mesaje : 316 Bani : 478 Multumiri : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mar Apr 10, 2012 8:54 pm | |
| Sunt de aceeas parere cu Delia, sa fim sincer... Orice tema are problemele ei... Mai bine ramanea tema respectiva pana una alta, nu trebuia o tema provizorie si "ciudata" care are dublul defectelor fata de precedenta. |
| | | Reira Mesaje : 8307 Bani : 64545 Multumiri : 19 Varsta : 30 Localizare : În lumea mea.
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Apr 11, 2012 11:15 pm | |
| Din moment ce exista regula de 10 cuvinte, cred ca ar fi bine daca ar exista o regula si pentru ficuri.Nu mi se pare normal ca si acolo sa se chinuie userii sa posteze tot 10 cuvinte.Sa fie o limita de...cateva randuri ( sa zicem 4-5) prin care sa arate ca macar au citit ficul. Comentariile de genul "ce misto, vreau next" mi se par puerile si frustrante pentru autorii ficurilor, care ajung sa simta ca munca lor nu e suficient valorificata. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Apr 11, 2012 11:20 pm | |
| Eu sunt de acord cu tine, Cornelia, insa cred ca multe fete nu vor fi de acord cu 4-5 randuri. Eu as scadea limita la 3. Intr-adevar, sunt frustrante comentariile de genul si nu dovedesc ca userul chiar a citit ficul. |
| | | Mixhuberance Mesaje : 97 Bani : 115 Multumiri : 2 Varsta : 30 Localizare : beyond any expectations Status : no mercy.
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Apr 11, 2012 11:47 pm | |
| Exact! Sau din contra, unii autori ar crede ca fic-ul lor este foarte bun si nu mai trebuie imbunatatit. Oricum eu sunt (din cap pana in picioare) contra acelor comentarii.
Personal, eu m-am descurajat in privinta postarii unui fic de-al meu din cauza ca acele comentarii nu mi-ar imbunatati stilul deloc. Sunt foarte putine, persoanele care chiar comenteaza bine, aducand argumente si chiar sugestii pentru a imbunatatii modul de a scrie a autorului. Nu zic sa nu laudati autorul respectiv pentru idee, munca depusa, insa poate fi incorporata intr-un post mai amplu si mai bine argumentat.
Presupun ca vreti sa ramaneti un forum respectabil, nu? Atunci propun o revizuire a regulilor. Nu vreti spam, dar la topicul ”Jocuri” ati dat mana libera acestui lucru. In plus sunt unele jocuri fara rost, deschise ca membrii sa-si faca cat mai repede posturi.
Iar cele 50.000 de mesaje... ma intreb daca macar 100 din ele sunt bine scrise si nu posturi de 1 cuvant -_-”
Nu sunt experta in forumuri si nici nu am avut unul, insa stiu ce e bine si ce nu e bine la unul.
Inca nu am inteles regula cu: no bold, italic or strike. o__O De ce? Am inteles ca nu avem voie sa folosim rosu si albastru, dar totusi, sa fie interzis chiar si boldul, italicul si strike? Repet: De ce?
Si de ce se aplica regula cu minim 10 cuvinte si la concursuri? Ar trebui sa fie lasata la o parte, in momentul in care un user propune o melodie\amv\video\ etc. Este o propunere si nu cred ca ar trebuie sa adauge: imi place foarte mult aeasta melodie\video, doar ca sa faca cele 10 cuvinte. Sunt de acord cu aceasta regula atunci cand ceilalti voteaza, sa si argumenteze de ce-i place ceea ce a ales, dar nu si atunci cand propui.
Cam atat. Mi-am spus of-ul. Sunt pregatita pentru orice, chiar si pentru un Ban, insa daca vreti sa cresteti(nu numai in membri), propun sa revedeti regulile. Adminele ar trebui sa fie un model pentru ceilalti...
Astept pareri & other |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 2:21 pm | |
| Cu limita de 10 cuvinte am vrut sa mai reducem spam-ul.Era o categorie cu revista forumului, unde numai spam gadeai fiindca limita era de trei cuvinte si nu era frumos pana la urma.La jocuri...am vazut, e adevarat, dar gandestete daca ar fi jocul sa numaram ce mai poti scrie ca sa faci 10 cuvinte?De aceea regula este pentru intreg forumul minus categoria cu jocuri si chat.[Eu spun parerea mea nu sariti pe mine acum.] - Citat :
- Inca nu am inteles regula cu: no bold, italic or strike. o__O De ce? Am inteles ca nu avem voie sa folosim rosu si albastru, dar totusi, sa fie interzis chiar si boldul, italicul si strike? Repet: De ce?
Pf...te invit sa te mai uiti la unele topicuri unde s-au folosit si culorile si alte fonturi si bold/italic si asa mai departe in exces.Ce crezi ca vezi?Deranjeaza la ochi din start.Da, la chestia cu bold-ul...de exemplu daca este un concurs sau ceva important zic ca ar trebui permis. Dar nu sa iti treaca tie prin cap de exemplu la GFX sa fi mai cu mot si sa sri in mii de culori/fonturi si in exces bold:| Nu ar fi estetic din punctul meu de vedere, nustiu cum vedeti voi. @Cornelia: da, sunt si eu deacord cu o limita mai mare pentru fic-uri asa pot arata si membrii ca au citit si ca le-a placut sau nu.Si sa argumenteze de ce...nu sa puna ''frumos vreau next'' ca e spam ce naiba. |
| | | Mixhuberance Mesaje : 97 Bani : 115 Multumiri : 2 Varsta : 30 Localizare : beyond any expectations Status : no mercy.
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 2:33 pm | |
| Am inteles, la jocuri nu ai ce face, insa doar la unele. Adica nu vad rostul unui joc unde se numara. Acolo se fac posturi in prostie si am vazut ca exista cazuri cand numaratoarea se face in doi useri ala ti se pare joc? Oricine stie sa numere; si invers si drept si cu susul in jos. Nu-i vad rostul. Si tot nu sunt de acord cu regula de la bold and italic. Nu zic sa lasati mana libera, insa in unele locuri cum ar fi atunci cand propui la un concurs, sa fie acceptat boldul sau italicul. In plus mie nu-mi da in ochii, fiindca asa, e mai usor de citit propunerea. Sunt de acord ca nu trebuie sa se puna bold peste tot doar asa, ca sa fie mai cu mot. Chiar daca vreti sa mai limitati spam-ul, am gasit posturi si la fic-uri si la alte topicuri unde erau doar 5 cuvinte, sau mai putin. In plus, era o admina si nu un simplu user -_-” Daca se da o regula macar sa fie egala pentru toti si nu numai pentru useri. |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 3:26 pm | |
| Unele topicuri sunt vechi si e adevarat ca gasesti, fiindca regfula s-a adaugat de curand:-? 2-3 saptamani sau 4, dar nu mai mult. Sincer chiar o sa iau fiecare topic la rand, iti promit asta sunt chiar curioasa. La jocuri daa intre doi useri...pai daca altii nu pot intra si sunt doar doi este evident, sincer si eu cand am vazut jocul pentru prima oara am avu o reactie in genul :''Ce?Acum ne invatati sa numaram?Nu stiam?/ '' In fine:))...la propunere nustiu ce sa zic. aici chiar nu ma bag.De exemplu, cum ar fi sa facem aici o propunere de 15 randuri si toaa cu bold?..ar fi cam aiurea:)), desi stiu la ce te referi cu propunerea, am vazut.Si de ce este mai ausor de citit? ca asta nu prea am inteles... Da, deci bold-ul nu trebuie folosit excesiv si eu zic ca e bine sa fie permis cand spui de exemplu ''Va mai puteti inscrie pana pe data de...'' , da aici sunt deacord.Cu bold-ul sunt de acord ca este folositor, dar daca dai mana libera si zici este acceptat, userii numai citesc in continuare sa vada unde si cu ce conditii si cred ca au voie mereu si peste tot. Daca mai vedeam acea categorie vedeai ca erau memmbri mai cu pretentii care foloseau si bold si italic in cimbinatie cu alte fonturi si culori, ceea ce nu era, cum am spus, estetic.Da sa zicem ca te ocupi de un concurs, eveniment sau mai stiu eu ce chestie si trebuie sa anunti ceva important, da atunci se permite din punctul meu de vedere. Nu o lua ca am ceva cu cineva, eu explic si incerc sa ajut.Dar sa-mi explici si mie mai bine uite ai fi vrut sa fie folosit bold si sa vedem daca e permis sau nu.In principal, cand esti moderatorul unei categorii cum e si la fan cluburi[autorii] ei au voie sa scrie cu bold, dar ar trebui doar la anunturi sau ceva nu sa faci o povestire unui animeu si sa scri cu bold. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 4:06 pm | |
| Nu, nu m-am referit sa folosesti bold atunci cand deschizi un topic cu anime\manga, etc. Am zis ca aceasta regula sa fie ”off” in momentul in care la un concurs propui o piesa, un video, ca moderatorul\autorul si userii sa vada mai usor.
Cand ai zis ca userii nu mai citesc in continuare ca sa vada unde au voie si unde nu sa foloseasca bold am ramas O__o mi-a dat impresia ca voi nu aveti incredere in membrii forumului, sau ca cei 546 de membri s-au inregistrat doar ca sa faca spam. O data ce un admin da o regula, este normal sa se astepte ca ceilalti membrii sa aibe rabdare si sa o citeasca pe toata cap-coada. Iar daca cumva vreun user nu respecta regula aceea ii va fi atrasa atentia; continuand sa incalce regulile va fi banat. Simplu. Doar vreti ca forumul sa fie respectat si nu vazut ca pe un loc unde se poate spama.
Iar la Jocuri se poate pune o regula unde un user are voie doar la un determinat numar de posturi in acel topic intr-o zi. Ca sa se evite jocul in doi. In plus ar trebui revizuite si jocurile; unele sunt inutile.
Asta e parerea mea. E treaba voastra daca vreti sa o luati in considerare sau sa o lasati ca un simplu post la topicul Probleme. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 9:08 pm | |
| ^Apropo de jocurile inutile: jocul cu "Cat e ceasul", "1000 foru-girls" mi se par inutile. Cat era ceasul cand a postat userul se vede la post, ca scrie, iar "1000 foru girls" este un "hai sa numaram" dar cu un "foru girls" in coada. Sunt jocuri facute doar pentru ca userii sa isi faca posturile.
Iar jocurile de tip "Da o nota" ar trebui sa fie altfel. Nu sa scrii acolo un numar, ci sa si motivezi, sa spui de ce ai dat nota aia. Asa, sunt doar un mod de a face posturi. De-asta se fac 1000 de posturi in trei zile, una din cauze este spamatul la jocuri. Si nu vreau sa fiu rea, dar am observat ca lumea nu prea isi da interesul cand vine vorba de ceva mai complex de "Hai sa numaram" si "da o nota" etc. Ori e pur si simplu comoditate, ori lipsa de interes, ori lene. Asta e doar ce am observat eu si parerea mea personala.
Giorgi, cand Denise a spus de propunere, s-a referit la propunerile la jocuri (cred. nu?), nu la cele din acest topic. Nu la propunerile de 4-5 randuri in care spui ceva pentru a imbunatati forumul, c la propunerile de genul "propun melodia x" etc, scrise cu boldat.
Si da, ar trebui sa se lase MACAR boldat si macar la zonele unde chiar e nevoie de el. La evenimente si concursuri de exemplu. La concursuri mai ales e nevoie de bold pentru anunturile oficiale care trebuie evidentiate cumva. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Apr 12, 2012 9:14 pm | |
| Stiu la ce propunere s-a referit, fiindca am vazut, dar eu spuneam si in general.Si la concursuri si evenimente mi se pare normal sa se scrie cu bold, ceea ce este permis[ am discutat mai pe larg cu Danuta].Da, acolo este permis ca anunti ceva important, tu ca autor, dar nu unde iti vine tie sa folosesti bold, la asta m-am referit eu.Trebuie sa tinem cont si de asta, de orice eventualitate. |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Apr 13, 2012 5:11 pm | |
| - Citat :
- In primul rand, eu am intrebat prima si era o intrebare din curiozitate.
In al doilea rand, da, era mai frumaosa tema aia si se potrivea cu forumul. Asta nu se potriveste deloc. Adica e cu Hello Kitty si Fashion, nu cred ca Foru-Girls poate fi simplificat in "hello kitty", sincer. Oricat imi place mie pisicuta aia si pun pariu ca multor altora. Chiar nu mi se pare ca se potriveste. Pe langa asta, nu cred ca era asa mare tragedie ca se ducea pagina in sus. Mare chestie, asteptai sa se incarce pagina, se ducea in sus, si imediat dadeai un jos de bara aia de scoll. Dar cel putin se potrivea cu forumul. In fine, e doar parerea mea. Delia, cum ai reactiona tu daca 20 de persoane ti-ar reprosa acelasi lucru? Deja ma saturasem sa aud aceleasi replici. Nu vreau sa se simpta prost acele persoane, si pe mine ma enerva dar eu trebuia sa indur. Nu am atata timp pe cat o-r crede unii! Am multe pe cap. Teme... calculatorul care merge greu ... netul la fel, nici geniu nu sunt ca sa fac o tema in 2-3 zile. Daca imi mergea calculatorul crezi ca nu incercam sa schimb putin loggoul?! Sunt singura din 4 admine care stie sa lucreze in photosop ... . - Citat :
- Din moment ce exista regula de 10 cuvinte, cred ca ar fi bine daca ar exista o regula si pentru ficuri.Nu mi se pare normal ca si acolo sa se chinuie userii sa posteze tot 10 cuvinte.Sa fie o limita de...cateva randuri ( sa zicem 4-5) prin care sa arate ca macar au citit ficul.
Comentariile de genul "ce misto, vreau next" mi se par puerile si frustrante pentru autorii ficurilor, care ajung sa simta ca munca lor nu e suficient valorificata. Nu cred ca vor fi membrii de acord. :-?? - Citat :
- Exact! Sau din contra, unii autori ar crede ca fic-ul lor este foarte bun si nu mai trebuie imbunatatit. Oricum eu sunt (din cap pana in picioare) contra acelor comentarii.
Personal, eu m-am descurajat in privinta postarii unui fic de-al meu din cauza ca acele comentarii nu mi-ar imbunatati stilul deloc. Sunt foarte putine, persoanele care chiar comenteaza bine, aducand argumente si chiar sugestii pentru a imbunatatii modul de a scrie a autorului. Nu zic sa nu laudati autorul respectiv pentru idee, munca depusa, insa poate fi incorporata intr-un post mai amplu si mai bine argumentat.
Presupun ca vreti sa ramaneti un forum respectabil, nu? Atunci propun o revizuire a regulilor. Nu vreti spam, dar la topicul ”Jocuri” ati dat mana libera acestui lucru. In plus sunt unele jocuri fara rost, deschise ca membrii sa-si faca cat mai repede posturi.
Iar cele 50.000 de mesaje... ma intreb daca macar 100 din ele sunt bine scrise si nu posturi de 1 cuvant -_-”
Nu sunt experta in forumuri si nici nu am avut unul, insa stiu ce e bine si ce nu e bine la unul.
Inca nu am inteles regula cu: no bold, italic or strike. o__O De ce? Am inteles ca nu avem voie sa folosim rosu si albastru, dar totusi, sa fie interzis chiar si boldul, italicul si strike? Repet: De ce?
Si de ce se aplica regula cu minim 10 cuvinte si la concursuri? Ar trebui sa fie lasata la o parte, in momentul in care un user propune o melodie\amv\video\ etc. Este o propunere si nu cred ca ar trebuie sa adauge: imi place foarte mult aeasta melodie\video, doar ca sa faca cele 10 cuvinte. Sunt de acord cu aceasta regula atunci cand ceilalti voteaza, sa si argumenteze de ce-i place ceea ce a ales, dar nu si atunci cand propui.
Cam atat. Mi-am spus of-ul. Sunt pregatita pentru orice, chiar si pentru un Ban, insa daca vreti sa cresteti(nu numai in membri), propun sa revedeti regulile. Adminele ar trebui sa fie un model pentru ceilalti...
Astept pareri & other . Mixhuberance, nu iti da nimeni ban daca iti spui parerea ... . Clar membrii care au scris un cuvant au fost avertizari sau atentionati. Stai calma , nu scapa nimeni. Nu inteleg de ce tot tineti sa folositi bold, italic si cele care mai sunt. Ce are daca toti sctiu la fel? Am vazut persoane care scriau un post in n culori, n fonturi, marimi si moduri ... si ma deranja la ochi pe mine. Mie una mi-ar fi lene sincer sa scriu mereu asa... . - Citat :
- Nu, nu m-am referit sa folosesti bold atunci cand deschizi un topic cu anime\manga, etc. Am zis ca aceasta regula sa fie ”off” in momentul in care la un concurs propui o piesa, un video, ca moderatorul\autorul si userii sa vada mai usor.
Cand ai zis ca userii nu mai citesc in continuare ca sa vada unde au voie si unde nu sa foloseasca bold am ramas O__o mi-a dat impresia ca voi nu aveti incredere in membrii forumului, sau ca cei 546 de membri s-au inregistrat doar ca sa faca spam. O data ce un admin da o regula, este normal sa se astepte ca ceilalti membrii sa aibe rabdare si sa o citeasca pe toata cap-coada. Iar daca cumva vreun user nu respecta regula aceea ii va fi atrasa atentia; continuand sa incalce regulile va fi banat. Simplu. Doar vreti ca forumul sa fie respectat si nu vazut ca pe un loc unde se poate spama.
Iar la Jocuri se poate pune o regula unde un user are voie doar la un determinat numar de posturi in acel topic intr-o zi. Ca sa se evite jocul in doi. In plus ar trebui revizuite si jocurile; unele sunt inutile.
Asta e parerea mea. E treaba voastra daca vreti sa o luati in considerare sau sa o lasati ca un simplu post la topicul Probleme. Mixhuberance, nu cred ca ar sta nimeni sa numare ... decat sa numere cred ca s-ar lipsi. Eh ... la aceasta idee suta la mie Ana tine cu tine ... nu pot sa ma pronunt si pentru altii. Topic nou: https://foru-girls.all-up.com/t1925-probleme-pareri-propuneri#53193 |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
| |
| | | | Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|