AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
I, Moi, Ich and Eu
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

I, Moi, Ich and Eu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
02gold23
02gold23
feminin Pesti Mesaje : 784
Bani : 857
Multumiri : 5
Varsta : 28
Status : Simfonie de sentimente

Membru Iscusit
I, Moi, Ich and Eu Empty
MesajSubiect: I, Moi, Ich and Eu   I, Moi, Ich and Eu Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 8:47 pm

Obisnuita cu butonul in dreapta, acum nu-l gaseam. Zapacita mai sunt cateodata. Aham! Sa revin... Aiya! Elen síla lúmenn' omentielvo! Essenya Alexandra.** V-am injurat destul, sa revenim la romana: Am 15 ani si iubesc culoarea albastra *acum ascult o melodie numita "Blue Touches Blue"* si urasc sa dansez, dupa cum veti observa si la personajul meu, asta daca va reveni si RPG-ul. Sunt numai putin detot obsedata de elfi si momentan citesc Silmarillion scrisa de insusi Tolkien care probabil, a devenit un model pentru mine. Imi place sa citesc si nu pot face mai nimic daca nu ascult muzica. Am un papagal ca animal de companie, numit Papi. Urasc manelele, fufele si gandacii *imi e groaza de ei*. Sunt fana anime, manga, yaoi, shounen-ai si...si...imi place sa postez pe forumuri. Iubesc limba franceza si ascult ca disperata Mozart l'opera rock. Intreabri pour moi? ⭐

**Aiya! Elen síla lúmenn' omentielvo! Essenya Alexandra.-Buna! O stea sa straluceasca deasupra intalnirii noastre. Ma numesc Alexandra.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
I, Moi, Ich and Eu Empty
MesajSubiect: Re: I, Moi, Ich and Eu   I, Moi, Ich and Eu Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 8:51 pm

Bun venit, Alexandra!
Eu nu am nicio intrebare, doar te cunosc cel mai bine. gdg

Ultima editare efectuata de catre Karina in Vin Aug 02, 2013 4:42 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
I, Moi, Ich and Eu Empty
MesajSubiect: Re: I, Moi, Ich and Eu   I, Moi, Ich and Eu Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 8:52 pm

Bine ai revenit, Alexandra! Sper sa te distrezi pe noul forum si sa fi activa. Have fun si spor la postat!
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Continut sponsorizat

I, Moi, Ich and Eu Empty
MesajSubiect: Re: I, Moi, Ich and Eu   I, Moi, Ich and Eu Icon_minitime

Sus In jos

I, Moi, Ich and Eu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Nou Veniti-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015