Autor | Mesaj |
---|
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Ian 27, 2012 4:05 pm | |
| 31.Iti place iarna?Foarte mult? |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Ian 27, 2012 11:28 pm | |
| @Emi: 31. In general da, doar ca mai am si parte de tavaleli si bulgareli neplacute. dar oricum iarna va fi mereu un anotimp frumos pentru mine, imi aminteste de copilarie, de amintirile placute traite cu ceilalti copii (care acum nu mai sunt copii) in acest cartier. |
|
| |
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Sam Ian 28, 2012 3:45 pm | |
| 32.Care e anotimpul tau preferat? |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Ian 29, 2012 8:12 pm | |
| @Emi: asta e cea mai "nepreferata" intrebare a mea. ) glumeam, sunt dispusa sa raspund la tot si mi-ar placea si mai multe intrebari care sa ma "provoace" ca sa zic asa. asa, pai vara. imi place mult sa traiesc zilele alea toride (e frumos atunci cand nu transpiri), sa stau toata ziua afara, imi lipsesc clipele alea. vara trecuta a fost chiar Na.Soa.La, asa ca sper sa recuperez. *le short comment* scuze pentru asta, puteam sa argumentez mai mult dar mi-a fost lene. |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Dec 27, 2012 11:34 am | |
| *BUMP.* Mi-a venit cheful de intrebari. No one? T_T |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Dec 27, 2012 12:14 pm | |
| 33. Ce iti place sa faci cand afara ninge? 34. Ai animale de companie? 35. Care sunt serialele tale preferate? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Dec 27, 2012 5:29 pm | |
| @Amilin: haha new one. incantata > < 33. sa stau in casa, intr-un colt vesel, cu calculatorul/laptopul/tableta/whatever in fata, facand RPG. 34.nope 35.aw, misto intrebare. <3 TVD ofc, GG, PLL, The Lying Game, True Blood, Skins, Buffy TVS. dau edit mai tarziu, pentru ca mi-e lene sa mai scriu, dar cele principale astea sunt.
|
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Dec 27, 2012 7:12 pm | |
| 36. Ai uitat ca faceai rpg si cu mine? 37. Vei mai face cu mine? |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Dec 28, 2012 11:46 am | |
| 38. Iti place sa stai cu prietenii afara ? 39. Mergi des la cinema? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Dec 28, 2012 4:55 pm | |
| 40. Ce iti place cel mai mult l-a iarna? 41. Ti-a placut vreodata de un baiat? 42. Cum ai reactiona daca un baiat ti-ar spune ca te iubeste? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Dec 30, 2012 3:09 pm | |
| @Marionette: 36. ups, cam da. meh bad person. stii ca sunt pe forumurile rpg complete si in ultimul timp am plutit doar pe acolo. 37.hai ma Danuta, normel. =)) nu ma distram eu asa cu nicio alta persoana >:D< diseara=mess, daca vrei. :))
@Dizzie: 38.ofc.:D 39.sa stii ca nu, desi stau foarte aproape de Bucuresti. anyway thanks for the great idea.
@Karina: 40. zapada si sa-l sufoc pah Mosc Craciun, e atat de dragut si pufos! de fapt, faceam asta cand era sor-mea la gradinita si Mosneagu' dadea p-acolo, ca acum nu stiu pe unde sa-l mai prind. ah, si saniusul cu zurgalai. :)) 41. am 18 ani. :)) ar fi ilogic sa nu fi avut niciun fluturas care sa roiasca prin jurul meu. :)) ma refer la un baiat. 42.ceva gen scena aia din flm daca o stii. :)) macar dintr-un gif tre' s-o stii ca sunt o groaza pe tumblr. "i love you." eu: "thanks." |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Mai 03, 2013 12:06 pm | |
| Daca ai da timpul inapoi, ce ai dori sa schimbi? Daca parintii tai vor sa va mutati in alta tara, cum ai reactiona? Cat de mult amani lucrurile pentru ziua de maine? |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Mai 03, 2013 3:52 pm | |
| Ce faci cand ramai singura acasa? Iti place sa-ti petreci timpul cu familia ta? Ai decorat oua de paste? Iti place aceasta sarbatoare? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Mai 03, 2013 4:06 pm | |
| Bai sincer nici nu stiam ca mai exista topicul asta. ) Silly me. Ma puteti uri dar n-o faceti in scris. @Amilin: Nu cred ca as schimba nimic. Adica daca am facut ceva, sunt o persoana care nu se uita in spate si nu regreta nimic. "Yaaaaay!" gen. Dar mi-ar fi si dor de Romanica mea. Cat de mult se poate. Cand mi se zice ca trebuie sa fac ceva sunt gen "Sunt atatea zile de maine in care as putea face asta"@Denysuk: Tot ce se poate. Presupun ca ai vazut Home Alone. Cam asa-s eu, doar ca mai de 18 ani. Da da da da! Familia mea e pufoasa si smechera Da normal ca da folosesc mai multi de da decat in viata reala Da, e super . Cam toate sarbatorile imi plac. |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Mai 05, 2013 12:09 pm | |
| Ce alegi, marea sau muntele? Te-ai indragostit pana acum de cineva? Ai fost si cu el ? Ce ai alege: bani, sanatate sau fericire? |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Lun Mai 06, 2013 1:02 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Mai 09, 2013 7:07 pm | |
| Urmaresti seriale? Care este ultima carte citita? Iti place cand ploua la mare iar tu vrei sa stai la plaja? |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Mai 09, 2013 7:40 pm | |
| La ce nivel visezi sa ajungi ? Cat de dependanta esti de facebook ? Ai un jurnal in care scri ? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Mai 10, 2013 9:23 pm | |
| @Alina: Marea. Sunt o zodie de apa si culmea chiar imi place apa. Da si da. Bani in adolescenta, fericire la maturitate si sanatate la batranete. @Miru: Normal. Cel mai mult in cartier. Da, normal. Cand aud cuvantul baiat, eu cel putin nu ma gandesc la ceva mai mult decat o persoana normala. Mi-ar fi greu, dar mi-ar placea.@Andreea: Da, ce-ar mai fi viata mea fara ele? "Biografia foamei", de Amelie Nothomb. Sincer, nu. Dar orice moment are partile lui bune.
@Miru: La cel mai mare. (glumeesc, stiu ca n-o sa ajung) Crede-ma ca m-am lasat. Contul meu e inactiv de... o groaza de timp oricum. Nu, dar merci de idee. |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Mai 15, 2013 8:40 pm | |
| Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu? Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Mai 16, 2013 6:39 pm | |
| @Miru.: cu domeniu este absolut ok. Haha, sa stii ca am invatat de la colega mea. (ea stie foarte bine) Sa stii ca mi-ar placea sa invat si mai bine, ca cine stie cum imi trebuie si nu strica s-o stiu. |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Mai 19, 2013 2:55 pm | |
| Ai vreo fobie? Iti place sa vezi animalele chinuite? |
|
| |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Lun Mai 20, 2013 12:44 pm | |
| @Miru: Melci si iarasi melci. Nu, Doamne, nu. Sper sa nu vad niciodata asta. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Iun 12, 2013 12:36 pm | |
| Daca ai putea sa fi o zi in pielea oricarei persoane care ar fi aceea? Ce parere ai despre jocurile de noroc? In ce zi din saptamana te-ai nascut? Crezi ca numarul 13 aduce ghinion? Ce numar ''ti-a purtat noroc'' pana acum? Ce note crezi ca vei lua la bac? Crezi ca te-ai pregatit destul de mult pentru examen? |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Iun 12, 2013 5:53 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! | |
| |
|
| |
| Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! | |
|