|
|
| Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Sam Ian 07, 2012 8:57 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
Ce pot sa spun, dati-i bataie, intrebati-ma. >D<
Ultima editare efectuata de catre Little Adorabelle in Sam Iul 06, 2013 11:12 pm, editata de 1 ori |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Sam Iul 06, 2013 11:07 pm | |
| @Letty: Ideea e ca n-as prea vrea asta. Dar daca sa zicem ca as fi constransa printr-un mod improbabil, atunci Downey Jr. Jocurile de noroc? Viata mea. Atentie gluma. Sambata, cred. Nu neaparat. Wait... wut? Logic ca aduce. Niciunul. N-au in ce sa-mi poarte numerele noroc. Sunt prea draguta ca sa nu m-agate norocul singur. Glumesc. Eu draguta?! Mari sper. Hai sa fim sinceri, bacul a fost ok. Am destula experienta in "etichetarea" dificultatii subiectelor de la olimpiada. Cred. Deci, credeti-ma, chiar au fost ok. Da.
@Dizzie: Da! Am citit recent "Imperiul- O piatra pe cer". Nu-i cine stie ce, dar m-a corupt la vrut sa ajung in cosmos. O sa dezamagesc numeroase persoane aici, dar nu, n-am gustat chestii tropicale, desi as vrea. Raman la marul ionatan. Daca tusul este strident si spun solemn (dar fara mana pe inima, n-am una) ca in cazul meu nu este, atunci da. (actually, noh noh noh) |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Iul 07, 2013 3:31 pm | |
| Mai stai pe alte forumuri? Ai avut vreodata unul? Care e trupa ta preferata si de ce? Care e cea mai mare pasiune a ta? De ce nu dai copy-paste la intrebari? T.T E greu de urmarit un raspuns, trebuie tot timpul sa stai sa dai scroll. |
| | | Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Iul 07, 2013 6:09 pm | |
| @Inque~: Mai stai pe alte forumuri? Ai avut vreodata unul?Care e trupa ta preferata si de ce?Care e cea mai mare pasiune a ta?De ce nu dai copy-paste la intrebari? T.T E greu de urmarit un raspuns, trebuie tot timpul sa stai sa dai scroll.Am mai stat pe niste forumuri India (iubesc cultura oamenilor alora), dar majoritatea s-au reprofilat. Acum (creeed) ca nu mai stau pe niciun forum in afara de asta, dar o sa revin cat de curand posibil (si asta o sa dureze ceva) pe forumurile RPG. Queen. Cred ca a fost cea mai adevarata formatie (da, suna destul de ciudat aici "cea mai adevarata", dar totusi nu-mi retrag cuvintele ), din toate punctele de vedere. Ai ce sa asculti. Exista o melodie pentru fiecare stare in care te-ai afla. Solistul avea (aici plaaang) o voce grozava. N-as putea canta Queen in veci. Nici n-as cuteza sa-ncerc. ) Si in plus, imi placea felul de a fi al lor. (am urmarit niste interviuri cu ei si da, stiu ca nu pot deduce "tot" felul de a fi al unei persoane doar dintr-un interviu, dar atat cat am dedus.) Pasiune... sincer, nu pot alege intre chitara si desen. Ambele ma relaxeaza si in ambele depun o munca incredibila (nici chiar, ma falesc si eu pe-aici, dar da, mi-as dori sa depun o munca intr-atat de incredibila pe cat am spus) si pe ambele le fac de cand eram mica. (un copil cu chitara si sevaletul gigante pe langa el) Dar poate ca, nu acum, poate ca mai tarziu, o sa depun totusi mai multa munca in muzica. Deci... eu din viitor spune ("greseala" intentionata, nu chiar greseala, eu din viitor este diferit de actualul eu, asa ca raman la "spune") chitara. Asta voi face de acum incolo. Amin! |
| | | Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Iul 23, 2013 1:42 am | |
| 1. Ai planuri pentru vara asta? 2. Vrei sa faci ceva anume sau preferi sa vina totul spontan? 3. Ai un hobby pe care l-ai uitat si vrei sa te reapuci? 4. Iti plac pisicile ? |
| | | Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Iul 23, 2013 1:42 pm | |
| @Simona: 1. Ai planuri pentru vara asta? 2. Vrei sa faci ceva anume sau preferi sa vina totul spontan? 3. Ai un hobby pe care l-ai uitat si vrei sa te reapuci? 4. Iti plac pisicile ?
1.Da, o sa merg in Grecia acum, in August, la inceput si poate si intr-un tur in Nordul Moldovei la sfarsitul lui August si inceputul lui septembrie. Asta ramane de vazut cum stam cu timpul. 2.Prefer sa vina totul spontan, asa e si mai smecher si chiar nu vreau sa fortez nota. Cand lucrurile se intampla natural e... mult mai bine pentru mine. 3. Ti-am zis! RPG-ul. Trebuia sa ma apuc serios vara asta dar nu stiu cum o sa o mai fac. 4. M-ai omorat cu intrebarea asta! Cui nu ii plac acele chestii dragute, pufoase care te omoara cu dragalasenia lor? Da, imi plac. Dar intotdeauna am stiut ca pe dinauntru sunt niste fiinte rele care profita de bunatatea ta si iti iau din timp pentru a le mangaia. Ca pe urma sa iti umple casa de par si sa te oblige sa il strangi sau sa le scoti afara! Sunt un ghem de blana pe dinafara si te implora din ochii aia sticlosi si draguti sa le mangai, dar vocea lor launtrica striga: "Pet me slave!" Sunt niste fiinte cu doua fete, dar le iubesc. Au o rautate in ele pe care de multe ori am reusit sa le-o vad, dar le iubesc. Wow. Am facut un adevarat roman, dar pisicile chiar merita asta. |
| | | Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Iul 24, 2013 4:26 pm | |
| 1. Iti place germana ? 2. Am observat ca asculti Rammstein, te duci la concert ? 3. Care este vedeta ta favorita ? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Iul 24, 2013 8:58 pm | |
| @Simona: 1. Iti place germana ? 2. Am observat ca asculti Rammstein, te duci la concert ? 3. Care este vedeta ta favorita ?
1. Da, normal. 2. Ascult, dar din pacate nu ma pot duce. Nu aveam cum, nu aveam un mijloc de transport, parintii nu au incredere in cum conduc, da, se poate sa fie normal. 3.Nu cred ca am una. Daca mai urmaresc stiri despre vedete, caut pe net si sunt in legatura cu chitaristii mai multor formatii, etc. |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Vin Iul 26, 2013 9:38 pm | |
| Am o surpriza pentru tineeee ^____^.
1. Obisnuiesti sa folosesti placa de indreptat parul ? 2. Ti-ai schimba culorea parului ? 3. Preferi parul drept sau cret ? 4. Ce tip de parfum iti place ? 5. Ce stil vestimentar adopti ? 6. Daca cineva te-ar provoca sa porti ceva ce-ti displace, ai purta ? 7. Asculti Guns N' Roses ? 8. Ce sport iti place sa practici ? 9. Care este mancarea ta preferata ? 10. Vrei si mai multe intrebari data viitoare ? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Sam Iul 27, 2013 2:58 pm | |
| NU CRED! @Simona: 1. Obisnuiesti sa folosesti placa de indreptat parul ?2. Ti-ai schimba culorea parului ?3. Preferi parul drept sau cret ?4. Ce tip de parfum iti place ?5. Ce stil vestimentar adopti ?6. Daca cineva te-ar provoca sa porti ceva ce-ti displace, ai purta ?7. Asculti Guns N' Roses ?8. Ce sport iti place sa practici ?9. Care este mancarea ta preferata ? 10. Vrei si mai multe intrebari data viitoare ?1.Obisnuiam, dar acum m-am dezobisnuit. Nici nu prea mai am timp de asa ceva si in plus, parul meu e extradrept, astfel incat nu mai are nevoie de nimic.2.Mi-am mai schimbat-o, dar temporar. Dar nu o mai fac, satenul meu foarte inchis e chiar dragut. Zici ca-i negru si chestia tare e atunci cand descoperi ca nu e.3.Imi plac ambele, dar chiar ma bucur ca il am drept. Parul cret ar fi mai greu de ingrijit, cred.4.Folosesc parfumuri de barbati.5. Haine negre, sau partea de sus colorata si cea de jos neagra, sau invers, tricouri cu trupe, tricouri cu desene animate, blugi, camasi, fuste mai rar, incaltaminte predominant de la Converse, dar am si doua perechi de Vans inca intacti. Si o sa-mi mai iau.6.Normal ca nu. Nu sunt aproape deloc influentabila, doar daca cineva stie sa corupa sau nu. Dar cand vine vorba de stilul vestimentar, nu port ceva ce-mi displace nicicum.7.Da! Da! Da!8.Basket, tenis de camp.9.Dulciurile.10.Sincer, da. Si vezi sa am romane de scris la fiecare intrebare! |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Iul 28, 2013 4:33 pm | |
| Sa te vad aici, dear=))))).
1. Ce cariera ai vrea sa urmezi pe viitor ? 2. Preferi o plimbare in parc sau o iesire in club ? 3. Ai vreo fobie ? 4. Ai vrea sa-ti faci un tatuaj? Daca da, ce tatuaj ti-ai face? 5. Dar un pierceing ti-ai face ? 6. Ce parere ai de stilul de viata raw-vegan ? 7. Tu ai putea tine acest stil de viata ? 8. Ai un joc preferat ? 9. Ce cuvant urasti cel mai mult sa-l folosesti ? 10. Daca ai putea sa fi o fiinta supranaturala, ce ai alege ? 11. Ce carti iti place sa citesti ? 12. Ai putea sa supravietuiesti o luna intr-o insula singura ? 13. Care este desenul tau animat preferat ? 14. De obicei ai rabdare sa faci un lucru care, sa zicem, e mai greu de realizat ? 15. Vrei un Unicorn ? 16. Ai vrea sa ai ca si animal de companie un iepure ? <3 17. Care e cea mai amuzanta intamplare a ta ? 18. Care este emisiunea ta favorita ? 19. Crezi ca mai rezisti pe canicula asta ? 20. Ce ai vrea sa primesti cadou in momentul asta ? 21. Am vazut ca te pasioneaza cultura indiana, de ce ? 22. Ai fost in India pana acum ? 23. Iti place stilul ombre ? 24. Iti place tipul acela de coafura in care esti ras intr-o parte? 25. Crezi in superstitii ? 26. Ti-au fost de ajuns intrebarile ? 27. O sa ma mai provoci sa-ti dau si mai multe intrebari ? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Lun Iul 29, 2013 12:05 pm | |
| @Simona: 1. Ce cariera ai vrea sa urmezi pe viitor ? 2. Preferi o plimbare in parc sau o iesire in club ? 3. Ai vreo fobie ? 4. Ai vrea sa-ti faci un tatuaj? Daca da, ce tatuaj ti-ai face? 5. Dar un pierceing ti-ai face ? 6. Ce parere ai de stilul de viata raw-vegan ? 7. Tu ai putea tine acest stil de viata ? 8. Ai un joc preferat ? 9. Ce cuvant urasti cel mai mult sa-l folosesti ? 10. Daca ai putea sa fi o fiinta supranaturala, ce ai alege ? 11. Ce carti iti place sa citesti ? 12. Ai putea sa supravietuiesti o luna intr-o insula singura ? 13. Care este desenul tau animat preferat ? 14. De obicei ai rabdare sa faci un lucru care, sa zicem, e mai greu de realizat ? 15. Vrei un Unicorn ? 16. Ai vrea sa ai ca si animal de companie un iepure ? <3 17. Care e cea mai amuzanta intamplare a ta ? 18. Care este emisiunea ta favorita ? 19. Crezi ca mai rezisti pe canicula asta ? 20. Ce ai vrea sa primesti cadou in momentul asta ? 21. Am vazut ca te pasioneaza cultura indiana, de ce ? 22. Ai fost in India pana acum ? 23. Iti place stilul ombre ? 24. Iti place tipul acela de coafura in care esti ras intr-o parte? 25. Crezi in superstitii ? 26. Ti-au fost de ajuns intrebarile ? 27. O sa ma mai provoci sa-ti dau si mai multe intrebari ?
1.Ti-am spus, critic de film, dar o sa ma interesez si in ceva in turism, daca se poate, chiar o firma de travelling. Da, sigur ca-mi trebuie studii pentru asta si o sa si urmez. 2.Prefer o plimbare in parc, e mult mai...tipul meu de iesire. Mi se pare mai linistitor, pot sa stau, sa ma relaxez, sa citesc si o carte, sa ma plimb. Nu imi plac cluburile. 3.Am fobie de melci si crede- ma, nu am putut suporta ideea ca atunci cand eram mica ii adunam, mi-a spus mamaia. Nu stiu de ce am fobie de ei, dar pur si simplu nu suport sa vad melci in fata ochilor si ma apuca disperarea. Mai am fobie de urcatul scarilor, pentru ca la Bucuresti stau la etajul 4 si am o groaza de etaje creepy de urcat. Nu vrei sa stii ce s-a intamplat prin blocul ala. Eram si mai mica si am ramas cu putine traume, trebuie sa recunosc. 4.Da, as vrea sa-mi fac un tatual foarte mic si discret, probabil niste stelute, sau niste initiale, initialele numelor unor persoane foarte dragi mie. 5.Nu, in niciun caz, nu prea imi place stilul. 6.Nu as putea sa am un asemenea "stil de viata". Merg dupa principiul "Beautiful girls eat." Si ceva consistent. 7.Hah, am raspuns la intrebarea asta mai sus. Nici macar nu stiam ca urmeaza, dar nu m-am putut abtine sa nu mentionez ca nu. 8.Cred, jocurile copilariei, "De-a v-ati ascunsea", "Prinsea" si stii si tu cum poate continua lista. 9."A imbaia", nu suport sa-l aud, sa-l folosesc nici nu mai incape vorba. Prefer "a face baie." 10.Daca as putea sa fiu o fiinta supranaturala, nu as fi o fiinta supranaturala. Ca mi s-ar da dreptul sa decid, nu? Prefer viata de om. Dar daca "sa zicem" ca viata mea ar depinde de asta, as vrea sa fiu Storm din X-Men. 11.Imi place sa citesc si carti clasice, dar le prefer pe cele contemporane. Nu stiu sa le incadrez intr-o anumita categorie, poate pentru ca nu pot fi incadrate. Nu-mi plac etichetele, deci nu-mi voi eticheta cartile. 12.Nu stiu daca as putea, pentru ca mi-ar fi foame. Si foamea propriu-zisa, dar si foamea de tot ceea ce aveam inainte. Poate as putea supravietui daca m-as naste acolo. 13.Nu pot sa cred! Asta e o intrebare la care nu am aptitudinile necesare sa rapund. Mi-au placut atatea desene incat ar fi urat din partea mea sa le compar, ar fi jignitor. Desenele de pe vechiul Cartoon Network, cateva de pe Jetix, mai multe de pe Fox Kids. Oricum, s-ar putea sa imi placa, intr-o mai mare masura, Curaj decat celelalte. Dar nu pot sa nu zic si ca ador Scooby Doo. Este greu sa aleg. Intreaba-ma la 60 de ani si poate o sa ma pot decide pana atunci. 14.Eu nu prea am rabdare. Depinde daca imi doresc acel lucru, daca ma poate ajuta cu ceva. Atunci, da, as avea. 15.Sincer, da. Dar sa fie alb si sa nu aiba pic de roz pe el. Il vreau pur. 16.Nu cred ca l-as putea ingriji, dar daca as sta la tara, toti iepurii sa vina la mine! 17.Am o existenta atat de inexistenta incat nu stiu daca am intamplari amuzante. Nu ma considerati, nu stiu, morbid de moarta, sa nu ma considerati Wednesday Adams, desi as vrea eu sa fiu. Probabil ca am multe intamplari amuzante, dar, nu stiu, le uit. Singura care imi vine acum in minte este cand a tipat profa si eu scriam si am tresarit atat de tare incat mi-am facut o dunga uriasa pe caiet si pentru asta, cred ca am fost ascultata, daca imi aduc bine aminte. Pentru ca m-am speriat de urletul profei, nu pentru dunga uriasa. 18.Nici nu stiu cum se numesc toate, deci nu cred ca are rost sa le enumar, dar cele de pe Discovery, TLC, History, Nat Geo. 19.Nu, deoarece imi cauzeaza nervi. Pur si simplu EU, pe canicula asta, nu sunt decat o gramada de nervi. 20.O noua zi de azi, cu mult mai putini nervi. Simt ca explodez. Mor de nervi. 21.Ma pasiona si inca ma mai pasioneaza unele aspecte. Imi plac mult sarbatorile lor, modul colorat in care le serbeaza, culorile alea. Iubesc sarbatoarea indiana Holi. 22.Nu, nu am calatorit pe continentul Asia decat pana in Turcia, unde am stat doua saptamani, anul trecut. Sper sa ajung, daca se poate. 23.Cred ca am raspuns si la topic, nu prea. Doar la ungii, eu iubesc nail art. La par, sincer, nu. 24.Rihanna style? Asa ii zic eu. Mi se pare ca si Cher Lloyd mai e tunsa asa. Sincer, nu, adica, nu mi se potriveste. Rihannei insa, da, la ea imi place. 25.Nu, nu cred in superstitii. Nu imi plac deloc, mi se par puerile. Daca stiau si strabunii (sau cine le-o fi inventat, whatever) sa le faca mai horror, sa bage spaima-n mine, atunci mi-ar fi placut sa cred, dar, probabil, nu as fi crezut. 26.M-au cam absorbit si as fi vrut mai multe, nu-mi prea vine sa cred ca se termina chiar acum, cand ma obisnuisem si eu sa tastez continuu. 27.Inchei acest roman cu un singur cuvant: Da! To be continued... |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Iul 30, 2013 12:59 am | |
| Deci tu chiar vrei sa ma provoci, okaay, fie ca tine. ^^
1. Ce parere ai de stilul punk ? 2. Ai ascultat pana acum muzica punk ? 3. Ti-au facut vreodata o coafura mai extravaganta ? 4. Care sunt accesoriile tale preferate ? 5. Care este oja ta preferata ? 6. Ai vrea sa schimbi ceva la camera ta ? 7. Cum iti omori timpul de obicei ? 8. Cum reusesti sa ridici moralul atat de bine O_o ? 9. Ai ascultat dubstep pana acum ? 10. Iti place sa faci sport de obicei ? 11. Ce parere ai de moda asta cu aceste culori oribile ' neon ' ? 12. De obicei iti alegi hainele dupa cum e moda sau iti alegi exact ce-ti place tie indiferent de cum e moda ? 13. Ti-ar placea sa-ti creezi propriul tau film/serial ? 14. Daca ar fi sa alegi rolul principal si ar trebui sa alegi o vedeta in propriul tau serial, care ar fi aceea ? 15. Care este firma ta preferata de cosmetice ? 16. Care ti se pare cea mai buna firma de cosmetice ? 17. Preferi facebook-ul sau tumblr ? 18. Care este numele tau de fata preferat ? Dar de baiat ? 19. Ce masina ti-ar placea sa conduci ? 20. Ai avea curaj sa conduci o motocicleta ? 21. Iti place sa te bronzezi ? 22. Preferi cainii sau pisicile ? 23. Bichon, pomeranian sau chow chow ? 24. Iti place sa scri/compui ? 25. Iti plac florile ? 26. Ai o jucarie de plus de care nu te mai desparti ? 27. Colectionezi diverse lucruri ? 28. Care este leguma pe care o detesti cel mai mult ? 29. Dar fructul pe care il detesti cel mai mult ? 30. De obicei cum iti place sa-ti ti parul ? 31. Crezi in 'numarul meu norocos' ? 32. Te-ai putea descrie in 30 de randuri ? 33. Care este culoarea care te pune in evindeta ? 34. De obicei unde iti place sa stai ? 35. Unde iti place sa te intalnesti cu prietenii ? 36. Ai emotii pentru intrarea la facultate ? 37. Iti e dor sa te reintorci in Bucuresti ? 38. De obicei cum te descarci ? 39. Ce faci ca sa scapi de stres ? 40. De obicei iti verifici horoscopul ? 41. Te pasioneaza fotografia ? 42. Cum a fost majoratul tau ? 43. Ai primit ceea ce ai vrut de majorat ? 44. Planuiesti sa evoluezi in Photoshop ? 45. Te pasioneaza designul digital ? 46. Ce ti-ar placea sa faci zilele astea ? 47. Cum reusesti sa te racoresti zilele astea ? 48. Crezi ca iti pot da si mai multe intrebari ? 49. Dar intrebarile astea iti sunt de ajuns ? 50. O sa ma provoci si la mai multe intrebari ?=]]
Cu placere. >;d< |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Iul 30, 2013 1:04 pm | |
| @Simona: Merci merci merci! Sper doar ca nu te-ai chinuit mult pentru mine. Pups! 1. Ce parere ai de stilul punk ? 2. Ai ascultat pana acum muzica punk ? 3. Ti-au facut vreodata o coafura mai extravaganta ? 4. Care sunt accesoriile tale preferate ? 5. Care este oja ta preferata ? 6. Ai vrea sa schimbi ceva la camera ta ? 7. Cum iti omori timpul de obicei ? 8. Cum reusesti sa ridici moralul atat de bine O_o ? 9. Ai ascultat dubstep pana acum ? 10. Iti place sa faci sport de obicei ? 11. Ce parere ai de moda asta cu aceste culori oribile ' neon ' ? 12. De obicei iti alegi hainele dupa cum e moda sau iti alegi exact ce-ti place tie indiferent de cum e moda ? 13. Ti-ar placea sa-ti creezi propriul tau film/serial ? 14. Daca ar fi sa alegi rolul principal si ar trebui sa alegi o vedeta in propriul tau serial, care ar fi aceea ? 15. Care este firma ta preferata de cosmetice ? 16. Care ti se pare cea mai buna firma de cosmetice ? 17. Preferi facebook-ul sau tumblr ? 18. Care este numele tau de fata preferat ? Dar de baiat ? 19. Ce masina ti-ar placea sa conduci ? 20. Ai avea curaj sa conduci o motocicleta ? 21. Iti place sa te bronzezi ? 22. Preferi cainii sau pisicile ? 23. Bichon, pomeranian sau chow chow ? 24. Iti place sa scri/compui ? 25. Iti plac florile ? 26. Ai o jucarie de plus de care nu te mai desparti ? 27. Colectionezi diverse lucruri ? 28. Care este leguma pe care o detesti cel mai mult ? 29. Dar fructul pe care il detesti cel mai mult ? 30. De obicei cum iti place sa-ti ti parul ? 31. Crezi in 'numarul meu norocos' ? 32. Te-ai putea descrie in 30 de randuri ? 33. Care este culoarea care te pune in evindeta ? 34. De obicei unde iti place sa stai ? 35. Unde iti place sa te intalnesti cu prietenii ? 36. Ai emotii pentru intrarea la facultate ? 37. Iti e dor sa te reintorci in Bucuresti ? 38. De obicei cum te descarci ? 39. Ce faci ca sa scapi de stres ? 40. De obicei iti verifici horoscopul ? 41. Te pasioneaza fotografia ? 42. Cum a fost majoratul tau ? 43. Ai primit ceea ce ai vrut de majorat ? 44. Planuiesti sa evoluezi in Photoshop ? 45. Te pasioneaza designul digital ? 46. Ce ti-ar placea sa faci zilele astea ? 47. Cum reusesti sa te racoresti zilele astea ? 48. Crezi ca iti pot da si mai multe intrebari ? 49. Dar intrebarile astea iti sunt de ajuns ? 50. O sa ma provoci si la mai multe intrebari ?=]]
Cu placere. >;d< -Mersicut:ar!: stii ca iubesc emoticonul cu pirat.
1.O parere nu asa de buna. Fiecare este liber sa adopte absolut ce stil vrea, dar asta nu inseamna ca ceilalti nu pot sa-si spuna parerea in legatura cu asta. Mi se pare ca am avut si eu o tentativa de-asta pe la 14-15 ani, cand mi-am vopsit parul verde. (nu radeti! si nu cu vopsea) Mi se pare super ciudat. (da, exact, si ceea ce am facut eu) Mi se pare ca se cam mutileasa pe sine, vopsindu-si parul, punandu-si piercing-uri (tone de piercing-uri), totusi, trebuie sa pastrezi o anume... normalitate, sa fie un echilibru. 2.Ti-am zis, pe la 14-15 ani si nu a fost deloc dragut. 3.Daca te referi si la culoare, am avut parul verde, am avut varfuri albastre si nu o sa mai vreau vreodata sa am. In legatura cu coafura, am fost, la 16-17 ani, tunsa scurt, destul de tepos. Nici nu ti-ai imagina asta daca ai vedea cat am parul acum. 4.Imi plac destul de mult bratarile cu tinte, dar sa nu fie foarte groase, de obicei imi pun una, subtire. Imi plac mult bratarile cu "ochiul lui Dumnezeu", cred ca stii despre ce vorbesc, cerceii cu cruci, dar lantisoare port doar de aur si de argint, bratari la fel. Cercei port si de metal, de tinichea. Am un cercel pe care il iubesc mult, este cu dragon si este pe toata urechea. 5.Imi place oja neagra, imi place si cea albastra. De obicei nuantele de albastru. 6.Nu cred ca as vrea, poate doar sa o pictez, intr-un loc, pe perete. 7.Citind, intotdeauna. 8.Haha, nu stiu. Ti-am zis ca am fost inzestrata pentru asta. 9.Doar foarte putine melodii. 10.Foarte mult, acum cativa ani m-am si dedicat total sportului. Acum nu o mai fac, e doar un hobby si nu prea mai vreau sa fac performanta din asta, sunt mai mult cu studiile, cu filmul, ti-am zis. 11.Nu imi place deloc. De ce ai vrea sa atragi prin modul cum te imbraci cand o poti face prin personalitate? Mi se pare mult mai simplu si mai dragut decat sa iti pui neoanele alea pe tine care pur si simplu nu au niciun rost. 12.Imi aleg ce-mi place mie, mie reviste de moda nu-mi prea cad prin mana, doar foarte rar. Nu prea stiu cum e moda. Si, zic si eu, mai bine ma iau dupa propria persoana decat sa ma iau dupa Iulia Albu. 13.Nu serial, film, da. 14.Depinde de serial, depinde de cine as considera eu ca ar putea juca rolul, depinde si de echipa, de cum as putea lua legatura cu vedete respectiva, depinde de foarte multe lucruri. Sincer, as fi foarte onorata ca acea persoana sa fie Meryl Streep. 15.MAC, sunt de calitate si rezista destul de mult. 16.Sunt multe foarte bune, dar nu le-am incercat pe toate ca sa pot sa ma rezum doar la una cea mai buna. 17.Nici macar nu mai am facebook, m-am plictisit, nu imi place. (da, stiu ca sunt anormala!) Normal ca prefer tumblr. 18.Imi place Andra, m-am obisnuit cu el si este atat de simplu incat imi place. Dar imi plac si numele de femei amerindiene, si la barbati, tot nume amerindiene. Sa nu-mi ceri exemple, ca iti scriu un roman cat forumul de mare. (scuze pentru analogie, e nepotrivita, dar nu am inspiratie in legatura cu estimarea marimilor la ora asta) 19.Niciuna, nu o sa conduc vreodata. 20.Nu, sunt o fricoasa de strazi. 21. Da, dar nu foarte mult. I don't really like the nigga mode. 22.Pisicile! 23.Imi place super mult chow chow. Are limba albastra, ceea ce e super. 24.Iubesc literatura. Urasc sa fac eu literatura. Deci, presupun ca nu. ...de parca as putea eu sa scriu sau sa compun. 25.Da, mai ales cele cu o forma anormala. Stii floarea aia, raflessia? Aia imi place cel mai mult, si dorinta mea e s-o vad in realitate. 26.Am camera plina de jucarii de plus si nu m-as putea desparti de niciuna, dar sunt mai mult pentru decor acum. Dar oricand vreau, pot sa mi le iau din raft si sa le imbratisez putin. Ajuta. 27.Colectionez reviste, ziare. Inca de cand am invatat sa citesc, am o debara plina de ele. 28.Conopida. 29.Nu imi prea place ananasul, dar nu pot sa spun ca il detest. Nici nuca de cocos nu e prea stralucita. 30.Lasat liber, dar e cam nasol vara, pe canicula asta. Acum mi-l mai strang in coada. 31.Nuuu, niciodata nu mi-a fost de ajutor la Loto. Deci de ce as crede? 32.Da, m-as putea. Asta era intrebarea, nu m-ai pus sa o si fac. Ha Ha Ha, Ha Haha Haha! *rasul lui Mandark* 33.Albastru. 34.In casa sau la umbra unui copac. 35.Intr-un parc umbros, cu multi pomi. 36.Sincer, da, e foarte greu examenul, ti-am zis. Si faptul ca trebuie sa il dau in toamna si nu pot sa-l dau si eu acum ca toata lumea face ca chestia asta sa aiba mai mult suspans si emotie. 37.Da, oricum voi face asta. Imi placea orasul ala, aveam persoane cunoscute acolo. Intr-adevar, nu il poti compara cu aproape nicio alta capitala din Europa, dar e dragut. Bine, la mall, intr-adevar, atmosfera e cam americanizata, dar unele locuri, unele strazi sunt superbe. 38.Tipand, urland. 39.Urlu. Dar ma cam cearta mamaia. sa vezi ce tare a fost cand am mers la munte si am oprit intr-o padure si am intrebat-o pe mami daca nu ma mai cearta nimeni daca tip, iar ea a raspuns ca nu. Nu vrei sa stii urmarile, cine stie cati ursi au surzit? 40.Niciodata. 41.Cum ai ghicit? 42.Eeeeh, acum un an. (ma simt o baba) A fost dragut, mi l-am facut la o piscina uriasa, iar seara -respectiv noaptea- la un restaurant. A fost distractie, am avut o groaza de bautura, dar nu pot sa spun ca a fost o distractie de-aia adolescentina si numai betii, copilul din mine a intretinut atmosfera. Gandeste-te putin, am prieteni "destul de la fel" ca mine. 43.Bai, ma intrebi din istorie tu! Stiu ca am primit multi bani *iar rasul lui Mandark*, dar si parfumuri si cateva alte chestii dragute. 44.M-am incruntat la intrebarea asta. Nu stiu, nu cred. Lucrez si daca evoluez in acelasi timp, cu atat mai bine. 45.Cat de cat acolo. 46.Pai o sa fac lucrarea pentru concurs, indiferent ca vreau, indiferent ca nu vreau. 47.Turnandu-mi apa pe mine, iar in casa cu aer conditionat. 48.Nu stiu, presupun, dar sa nu te obosesti! Incerc si eu sa nu te mai provoc. 49. Mi-au fost foarte de ajuns, multumesc. 50.Am si spus ca incerc sa nu o fac!
|
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Dum Aug 11, 2013 8:50 pm | |
| 1. Care a fost primul tau forum, despre ce e era vorba pe el? 2. Care era desenul tau preferat din copilarie? 3. Ai fost undeva vacanta asta? Mergi undeva? 4. Care e bijuteria ta preferata (inel, bratara etc)? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Aug 13, 2013 8:29 pm | |
| @Inque: 1. Care a fost primul tau forum, despre ce e era vorba pe el?2. Care era desenul tau preferat din copilarie?3. Ai fost undeva vacanta asta? Mergi undeva?4. Care e bijuteria ta preferata (inel, bratara etc)?1.Presupun ca pot sa ii spun numele, din moment ce nu mai exista. Se numea Banoo Fans si era despre un serial indian, Banoo Main Teri Dulhann. (A ta pentru totdeauna) Cand aveam vreo 16 ma uitam, iubeam cultura lor si asta pot sa spun ca mai fac si acum. (cultura, nu uitatul!) Dar era despre India, in general.2.Chiar nu pot sa aleg. Cum am mai spus (sigur nu ai citit, era un raspuns din acele vreo 50 de intrebari date de Simona), trebuie sa mai reflectez asupra acestui subiect. Dar ce subiect! 3.Chiar azi am venit din Thassos.4.Cerceii! |
| | | Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Aug 14, 2013 9:56 am | |
| Care e cea mai mare dorinta a ta? Ai facut ceva nebun vara asta? Reusesti sa te uti la un film de groaza, de la cap la coada? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mier Aug 14, 2013 2:41 pm | |
| @Miru: Care e cea mai mare dorinta a ta? Ai facut ceva nebun vara asta? Reusesti sa te uti la un film de groaza, de la cap la coada?
1.Sa ajung macar 1% din ce a fost si inca e Joe Perry. 2.Da, nu vrei sa stii. Dar daca tot ai intrebat, trebuie sa mentionez ca nu m-am mai oprit din water sports. 3.Da, nu ma sperie esuarile astea de acum. Mai bune erau cele de groaza de pe vremea parintilor mei, alea chiar iti dadeau fiori. Si, daca tot dau eu la film, iti spun din experienta, (uite ca nu am mai fost chiar asa modesta si n-am pus experienta in ghilimele) ca alea sunt mai mult sau... mai putin filme. |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Lun Aug 19, 2013 8:12 pm | |
| Iti place sa ti lumea 'pe ghimpi'? Cand ai putin timp liber, ce faci? Ai avea curaj sa faci bangi giamping ? |
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Aug 20, 2013 2:17 pm | |
| @Marionette: Iti place sa ti lumea 'pe ghimpi'?Cand ai putin timp liber, ce faci?Ai avea curaj sa faci bungee jumping ?1.Adica? Nu am mai auzit... "metafora" asta.2.Am destul timp liber, nu doar putin. Ies afara, merg la cinema, la un film, citesc, ma uit la seriale, ma joc jocuri pe pc, merg pe la sor-mea, vorbesc cu prietenul meu pe skype (nu-i in tara), diferite lucruri de genul asta.3.Sper ca te referi la bungee jumping. Da, as avea, sunt obisnuita cu senzatiile "tari". De fapt, nu stiu de ce am pus ghilimele, chiar sunt tari. |
| | | Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Mar Aug 20, 2013 2:31 pm | |
| Tu ai casuta de mesaje pe mod avansat? [Ti-as sugera sa o schimbi, pe modul normal, fiindca va ramane fontul de la tema asta cand se va schimba tema.] Iti plac filmele horror? Ai vrea sa te uiti (daca nu te-ai uitat deja) la filmul ala, "cartea mortilor" ? |
| | | Alice Mesaje : 606 Bani : 627 Multumiri : 0 Varsta : 24 Status : Hurrem sultan :P
| Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! Joi Aug 22, 2013 7:42 pm | |
| 1. Ai un animal de companie? 2. Iti place serialul,,Violetta''? 3. Ce urasti cel mai mult la tine? |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! | |
| |
| | | | Bine ati venit in Centrul din Nicaieri! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|