|
Autor | Mesaj |
---|
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Exista Lun Ian 09, 2012 7:15 pm | |
| N-am gasit un nume prea bun ficului.De obicei sunt mai buna la asta ,dar acum nu prea am avut idei.Ficul e nou si e original . Capitolul 1 nu e cine stie ce ,dar in continuare o sa fie ceva mai interesant.E doar inceputul.
Capitolul 1
S-a terminat .S-a ales praful de tot .
Era primavara.Macul singur roş la faţă doarmea dus pe alta lume si toporaşii se închinau gingaşelor lăcrămioare.Câtă frumuseţe, câtă viaţă şi veselie peste tot locul! Copiii mergeau spre scoala admirand mingea de aur care a aparut din nou pe cer.Printre acestia se afla si o fata care se numea Emi.Parul sau era negru ca noaptea,iar ochii nu aveau o culoare anume ,uneori pareau sa fie mov,alteori . Scoala sa se numea Pantas ,o scoala renumita pentru premiile sale.Elevii invatau 5 limbi straine ,aveau 7 ore pe zi si pauze de 5 minute ,iar orele de 55 .Toti purtau o uniforma ciudata de care conducerea scolii era mandra. Emi era in clasa a 8 a Z si anul viitor avea sa mearga la un liceu.Scoala ii sfatuia pe elevii sai sa aleaga Undervist High School care era copia identica a acestei "inchisori".Parinti chiar acceptau sfatul si le vorbeau copiilor de acest liceu "minunat ".Ascultau si ei cat ascultau si apoi ziceau ca se mai gandesc .Parintii oftau.Scoala Pantas li se paruse o scoala exceptionala pentru copiii lor .Credeau ca daca au sa se duca la un liceu simplu ,micutii lor au sa isi distruga viata .Asa ceva nu putea fi posibil.Trebuiau sa faca ceva.Eforturile lor nu au fost in zadar.Pana la urma au reusit sa ii convinga cu ajutorul cadrelor didactice care mereu le povesteau despre cat de "frumos " este acolo.Emi nu credea nimic.Stia ca este la fel ca si scoala lor.Cautase o data pe net si aflase adevarul.Si totusi a zis si ea da.Ca sa intri acolo iti trebuia o medie mare pe care Emi o cam avea.Dar ea vroia sa mearga acolo din alt motiv pe care il stia doar ea. Nu mai ramasese mult din acest an scolar.Urmau si examenele care erau foarte importante pentru medie.Toata lumea stia asta .Profesorii le spuneau uneori despre examane si despre faptul ca daca nu vor invata isi vor lua adio de la liceul la care viseaza.Desigur ca toata lumea visa la acelasi liceu.Si totusi se stia ca nu toti vor intra acolo.Scoala spera ca macar jumatate sa poata sa ajunga acolo. Daca ai fi intrebat-o pe Emi ,ea ar fi spus ca nu sunt prea mari sanse.O medie asa de mare nu o pot avea multi.
In fata fetei aparu buna sa prietena ,Ana. -Buna dimineata,Emi!Trebuie sa iti arat neaparat ce am gasit in noul numar al revistei "Paranormal"!Ai mult noroc ca am reusit sa o cumpar !Era ultima.a zis acesta -'Neata!Deschide revista !Ce mai astepti?
|
|
| |
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Re: Exista Vin Ian 13, 2012 5:35 pm | |
| Descriere:capitol scurt pentru ca am cam ramas in pana de idei pentru el.
Capitolul 2
-Nu se poate!Nu imi vine sa cred...E el!"Profesorul Johan Burkard va invita zilele acestea la Dilipentru a vorbi in exclusivitate despre cercetariile sale legate de fiintele magice." Emi a citit aceste randuri cu o bucurie nespusa.Ana nu ezita sa comenteze . -Nu imi vine sa cred ca tu crezi in prostiile astea!Varcolacii ,bestiile ,vampirii...sunt doar niste inventii!Omul asta ne minte pe toti! Emi nu a zis nimic.A luat revista si a indesat-o in ghiozdan.Nu ii pasa ce zicea prietena sa.A zis ea multe de -a lungul anilor si Emi nu le-a luat in seama. Credea in toate astea si il admira pe profesorul Johan.Citise toate articolele sale si stia totul despre el.Profesorul era un om trecut de-a doua tinerete ,cu un par alb ca zapada si ochii negrii .Din cauza varstei inaintate ,a ajuns sa poarte ochelarii .Insa acestia ii dadeau un aer de mare intelectual.Si chiar si asa era.Profesorul preda chimia la liceul Undervist High School.Acum cred ca va dati seama de ce a vrut Emi sa mearga acolo.Era casatorit si nimeni nu stia daca are copiii .El nu vorbise niciodata despre asta . Bruneta stia ca parintii o vor lasa sa mearga.Nu credeau nici ei in asa ceva ,dar nu puteau sa isi refuze fiica care asteptase de mult asa ceva. Emi era foarte bucuroasa ca il va cunoaste pe profesor.Si totusi parca vroia mai mult de atat.Vroia sa demonstreze tuturor ca profesorul nu este un mincinos.Cum sa poata ea,o biata copila ,sa faca asa ceva?Era imposibil ,dar tot spera . Maine era prima aparitia a profesorului la Dili .Acesta urma sa le vorbeasca ,celor prezenti ,timp de o ora .Apoi mai urmau inca doua zile in care putea fi intalnit.Emi se gandise sa mearga acolo in fiecare zi .Poate asa profesorul o va vedea si ...Renunta sa se gandeasca la aceasta posibilitatea.Trebuiau sa inceapa si orele.Cel mai bun lucru pe care il putea face era sa se contreze la scoala.Nu avea nici un chef de ore.Ar fi vrut sa se duca pe un camp si sa se uite la cerul albastru.Poate ar fi aparut un monstru si l-ar fi fotografiat.Toti ar fi crezut . "Ding ,dong!Ding ,dong !" Se sunase.Era timpul ca Emi sa mearga la ore si la lase ganduriile la o parte. |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Exista Vin Ian 13, 2012 8:17 pm | |
| Hey ti-am citit cele dou capitole si mie-mi plac mult Felicitari pentru ele si punct! |
|
| |
| Subiect: Re: Exista Vin Ian 13, 2012 8:25 pm | |
| Multumesc pentru comentariu si pentru ca le-ai citit. Se pare ca nu prea am spor la cititori. |
|
| |
Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Exista Vin Ian 13, 2012 8:27 pm | |
| Hey ^^ uite ca mai ai unul ^^ Superbe capitole deci din ireal rezulta real abia astept next. |
|
| |
| Subiect: Re: Exista Vin Ian 13, 2012 8:31 pm | |
| Ma bucur ca va place.Cred ca o sa aduc next-ul duminica. |
|
| |
| Subiect: Re: Exista Dum Ian 15, 2012 9:55 pm | |
| Am scos capitolul 3 din cuptor . Capitolul 3
Cat e ceasul ?Nu se poate!Am intarziat ! Emi se da repede jos din pat si deschide sifonierul.Cu ce sa se imbrace?Garderopa ei continea toate culorile . Cred ca mai bine mi-as lua uniforma de scoala.Poate asa o sa il fac pe profesor sa vorbeasca cu mine.Cat de nebuna pot sa fiu.Sunt in stare de orice doar ca el sa vorbeasca cu mine. Asa ca nu mai statu mult pe ganduri.Se imbraca repede cu uniforma si o tuli pe scari.Jos se lua micul dejun:oua ochiuri si ceai. -Buna diminata ,familie !zise Emi -Buna dimineata,draga mea!Credeam ca nu o sa te mai scoli.Ia loc si mananca ceva. Cine putea sa zica toate acestea decat mama ei? -Nu pot ,mama .Trebuie sa plecam chiar acum! -Eu sunt mama ta si daca nu mananci nimic...nu te mai duci .E si maine o zi.Atunci cred ca o sa fi mai atenta si o sa pui ceasul sa sune. -Te rog ,mama !E foarte important sa merg azi!Maine nu voi mai intelege nimic. -Fara "te rog ".Nu vreau sa mai aud.Treci in camera ta si de acolo sa iesi doar cand o sa mergi la scoala. Tatal nu zise nimic.Cum putea el sa isi apare fiica de furia mamei? -Dar... Mama ii arunca o privire care spunea clar ca nu putea fi convinsa.Emi ofta .Asa ceva nu putea fi posibil.Trebuia sa faca ceva.Stia si ce.Trebuia neaparat sa sara pe geam.Alta cale nu era.Oare avea sanse sa ajunsa jos?Daca ar fi avut o scara...Dar din pacate nu avea.Si totusi i-a trecut o ideie prin cap.Vazuse ea la televizor candva.Trebuia doar sa ia cearceafurile ,sa le lege si avea o "funie" perfecta. Nu mai era mult pana incepea Dili.Daca nu se grabea avea sa piarda vorbele profesorului .
Ne indreptam privirea spre exterior .Oamenii mergeau grabiti spre servici nedand atentie norului negru.Si ce conta daca va ploua?Ca doar nu plecasera fara umbrele de acasa.Dar acel nor avea cu totul alt secret pe care nimeni nu l-ar fi banuit. In 5 minute incepea Dili.Nu se stransese multa lume.Intr-un colt erau niste copii care venisera pentru ca nu aveau altceva de facut.Erau si alti oameni care asteptau cu nerabdare sa vada ce " basme " se vor mai spune.Nimeni nu credea in aceste creaturi. Deodata,aparu o fetita bruneta care avea in jur de 14 ani.Era imbracata intr-o uniforma neagra ,cea a scolii de care provenea.Se aseza si ea intr-un colt si astepta.Aceea era Emi.Se pare ca reusise sa ajunga pana la urma. Peste putin timp ,se arata un batranel cu parul alb ca zapada .Saluta.Toti isi intoarsera privirea spre el.Era profesorul. -Dragii mei ,eu stiu ca majoritatea ati venit doar ca sa vedeti ce voi mai "inventa ".Stiu multe datorita vietii prin care am trecut.Cand eram tanar ...De ce sa va spun eu povesti pe care oricum nu le credeti?Voi nici nu erati pe atunci.Nu vreau sa va plictisesc .Pot sa spun doar ca ce va voi spune acum va va speria.Dar ce spun eu aici?Voi nu o sa ma credeti decat cand o sa vedeti cu ochii vostri.Acest nor negru nu ne va aduce ploaia ,ci ceva mult mai cumplit.Poate insemna sfarsitul pentru noi toti.Ele se vor intoarce.Creaturiile vor bantui planeta asta .Trebuia sa facem ceva .Nu putem sa stam si sa ne uitam .Multi vor muri .Nu vor veni toti deodata. Am studiat atent ce se va intampla si pot sa spun ca singurele noastre sanse sunt sa le distrugem seful.Da,dragii mei .Fiecare specie are un sef.Daca reusim ca in decurs de 12 zile ...sa il omoram ,atunci ceilalti frati nu vor mai veni.Stiu ca va vine sa radeti ,dar asta e adevarul.Cand o sa il vedeti,o sa veniti la mine sa ma implorati sa va scap de el.Eu sunt prea batran sa faca asta singur.Toti oamenii care ar fi putut sa faca asta ...sunt batrani.Asa ca trebuie sa gasesc pe cineva tanar ca sa ma ajute.Eu nu oblig pe nimeni.Vad ca cineva are o mana ridicata.Vorbeste ! Acela care avuse curajul sa ridice mana ,era un baiat de cam 8 anisori ,cu parul verde ca iarba si cu ochii albastrii ca cerul fara nori. -Dumneavoastra,nu aveti copii ? -Eu sa am copii?Asta nu e important .Copiii mei ar vrea sa ma ajute?Ei m-ar crede?Nu,nu m-ar crede. Ofta. -Dar sa continuam .E foarte important ca toti sa fim in siguranta.De mult timp nu s-au mai aratat.Deci va rog sa nu spuneti ca mint .Asta e purul adevar.Maine vreau sa ii vad aici doar pe cei ce cred in mine.Puteti pleca. Emi ramase surprinsa .Cum putea sa se intample asa ceva?Oare cati vor veni maine?Dar ea va face orice sa fie aici.Trebuia sa ia partea la asta. Oare mama ei observase lipsa ei?Daca o va pedepsi?Atunci nu ar mai fi venit maine.Trebuia sa ajunga acasa cat mai repede .
|
|
| |
| Subiect: Re: Exista Lun Ian 30, 2012 2:39 pm | |
| Capitolul 4
Nu se poate asa ceva!Nu pot fi pedepsita acum!Trebuie sa ajung neaparat maine ,dar... Mama m-a pedepsit.Stau acuma in pat si ma uit pe tavan.Nu mai am voie de ies din camera .Ma simt oribil.Lumea va fi distrusa si e numai vina mea.Nu pot sa ajung maine acolo.Am fost in stare azi ,dar maine nu voi mai putea.Mama va pune pe unul sa ma pazeasca.O sa fie vaide mine daca voi incerca sa fug.Eu vreau doar sa salvez lumea.Care va fi primul mostru?O fantoma?Un vampir?Cred ca nici profesorul nu stie adevarul.El avea o echipa si de asta a reusit sa ii invinga.Eu voi fi singura.
Pe usa intra o femeie batrana cu parul alb ca neaua care se vedea ca e trecuta prin viata.Emi o privi. Batrana:Buna,draga mea!Eu sunt bona ta. O bona?Nu se poate!Nu am nevoie de asa ceva!Cum sa salvez lumea cu o bona ?Asa ceva e imposibil !Trebuie sa scap! Emi nu zise nimic. Batrana:Am auzit ca nu prea esti cuminte.E pentru binele tau tot ce face mama ta.Ea nu vrea sa patesti ceva. Pff...Ca sa salvez lumea trebuie sa ma aleg macar cu o zgarietura.Toti s-au ales. Batrana:Vorbeste cu mine.Nu vreau sa fi suparata pe bieta de mine.Sunt o batrana dupa cum vezi. Cum sa nu vad?Se vede cu ochiul liber!O batrana obisnuita si plictisitoare. Batrana:Sa iti spun o poveste. Nu sunt un copil mic.Daca batrana asta imi va sta in cale va trebui sa scap de ea. Batrana:E seara si cred ca trebuie sa dormi.Eu o sa stau aici langa tine sa nu fugi. Eu ma asteptam sa vina un cavaler,un Fat Frumos .Cum poate o batranica sa fie mai tare ca mine ? Batranica:Stiu ca te asteptai sa il vezi pe Fat Frumos,dar el are treaba.Se lupta cu zmei. Ea:Si mama e unul dintre ei? Batranica nu mai zise nimic.O inveli si pleca. Nu are curaj sa imi vorbeasca fata in fata.E o lasa. Timpul trece si Emi a reusit sa adoarma.Veni si dimineata si batrana era langa ea.O privea in tacere.Insa Emi era treaza ,dar nu vroia sa deschida ochii.Batrana se uita la ceas.O mai privi o data si apoi pleca sa bea un pahar cu apa. Emi se scula repede.Isi lua o jacketa pea si sari pe geam .A avut din nou noroc.Ajunsese vie. Mai privi o data in urma si apoi o lua la fuga spre statia de masina. Intre timp a sosit si batrana.Vazand ca Emi a disparut a scapat paharul din mana.Incepuse sa o ia cu ameteala. Batrana:Saraca fata! Apoi stranse cioburile si astepta.Trebuia sa se intoarca in cele din urma. |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Exista Dum Feb 26, 2012 8:12 pm | |
| Ups..am uitat de aceasta categorie: deci imi plac capitolele 3 si 4 > < si mai astept |
|
| |
Єℓℓα Mesaje : 123 Bani : 53373 Multumiri : 2 Varsta : 37
| Subiect: Re: Exista Joi Mar 08, 2012 2:03 pm | |
| Este foarte frumos fic-ul tau.Si ai mult talent.Felicitari:* |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Exista | |
| |
|
| |
|