|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Ce este fericirea Mar Ian 10, 2012 1:03 am | |
| Rezumarea primului mesaj :Asta e un fic pe care l-am inceput recent. E despre un personaj de-al meu pe care l-am dezvoltat prin RP si acum am inceput fic despre el. Enjoy. Prolog
Degetele sale îi atinseră obrazul, mâinile îi cuprinseră trupul într-o îmbrăţişare strânsă, iar ochii săi negri străluceau la vederea imaginii sale. Nu mai conta nimic, nu mai exista nimic; doar el, cel care îl făcea să se piardă cu totul... Inima îi râdea, iar buzele îi rămăseseră arcuite în acelaşi zâmbet pe care îl avea de fiecare dată când îi vedea chipul. Tot corpul i se strânsese la pieptul lui, parcă dorind să fie cât mai aproape de inima sa. „Te iubesc”, îşi repeta în minte, strângând pleoapele, simţind cum parfumul lui îi invadează nările. Inspiră adânc, iar fiori uşori îl trecură în tot corpul. Capul îi fu ridicat, iar pe buze simţi o presiune anume, ce o ştia prea bine, care îi făcea mereu genunchii să se înmoaie şi să se topească total... Îi atinse iar obrazul, răspunzându-i plin de iubire. Nici nu realiză când buzele îi fuseseră eliberate, ci continua să îşi ţină ochii închişi şi să aştepte... -Tadao? Zâmbi fără să îi deschidă, realizând că se terminase, şi se cuibări din nou la pieptul lui. Doar el putea să îi spună numele în acel fel şi să provoace asemenea vibraţii, doar braţele lui îi puteau aduce linişte. Îşi ridică privirea către el, absorbit de imaginea sa. Zâmbea larg, atingându-i buzele cu degetele, parcă pentru a se convinge că era, într-adevăr, acolo. -De ce plângi? Îl privi buimac, cu ochi mari, încercând să se dezmeticească. Nu înţelese despre ce vorbea, până nu începu să îl vadă în ceaţă. Îşi duse mâna la ochi şi se şterse, privindu-şi apoi degetele confuz. Erau umede, ce ciudat... -Nu plâng... Doar... Lăsă câteva clipe să treacă, jucându-se cu umezeala de pe degetele sale. Care era motivul? Îşi ridică privirea către el, zâmbind. -Sunt doar... fericit. Se agăţă strâns de gâtul lui, închizând ochii, ducându-şi degetele în părul lui. Îi simţi mâinile pe spatele lui, strângându-l. -Te iubesc..., îi murmură în ureche, doar ca să îl vadă zâmbind şi să îl audă spunându-i acelaşi lucru.
|
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ce este fericirea Mier Aug 22, 2012 7:04 pm | |
| Am un next lung, dar trebuia sa iau toata faza. Din fericire, are si dialog. Nu era deloc o petrecere aşa cum şi-o închipuia el. Nu era ca balurile de la liceu, nici măcar ca o petrecere obişnuită cu bufet suedez pe margine, iar în mijloc un spaţiu mare pentru dans. Era o cameră încăpătoare cu câteva mese lângă pereţi pe care se aflau, în mare parte, tot felul de băuturi scumpe – probabil vinuri; pentru el, toate erau vinuri – şi câteva gustări de care nu mai auzise niciodată. Pe pereţii vopsiţi într-o culoare neutră se puteau observa câteva tablouri, dintre care majoritatea erau ale lui Jin Woo. Nu existau decât câteva scaune, lumea stătea în picioare. Observă undeva, izolate, şi două sau trei sticle cu apă plată, aşa că merse într-acolo, desfăcu una şi îşi turnă.
Era confuz şi încă nu se putea obişnui cu ideea de a se afla acolo. Totul era mult prea formal pentru el. Probabil că dacă ar fi stat cu Jin Woo, lucrurile ar fi decurs altfel şi nu s-ar mai fi simţit atât de străin în acel mediu. Toată lumea socializa, majoritatea cu iubitul său, bineînţeles, şi bea vin scump din pahare fragile şi delicate de sticlă. Toată lumea era îmbrăcată frumos; nu neapărat la costum, dar hainele lor reflectau cu exactitate sferele din care făceau parte. Îi analiză câteva minute, gândindu-se la propria ţinută – nişte blugi, un tricou simplu şi un hanorac colorat – şi la cât de diferit era de ei.
Îl căută pe Jin Woo cu privirea. Era iubitul lui, deci i se părea de datoria lui să stea cu el, având în vedere faptul că nu cunoştea pe nimeni acolo şi nici nu credea că era cineva interesat să intre în vorbă cu el. Merse la el când observă că se mai eliberase, zâmbindu-i politicos bărbatului cu care vorbea şi apoi lui. Jin Woo nu se sfii să continue conversaţia; până la urmă, ştia şi Tadao că era important. În acest timp, Tadao se apucă să analizeze comportamentul iubitului său în timpul unei conversaţii aşa importante. Ceea ce îl nemulţumi fu paharul cu vin pe care acesta îl ţinea în mână. Sigur, era doar un pahar cu vin, nici măcar nu era plin ochi, însă nu putu să treacă peste acest detaliu. Îşi putea vedea doar tatăl stând cu paharul în faţă şi sticla pe care o cumpărase în aceeaşi seară de la magazin, aproape goală. Dar n-ar fi trebuit să îl deranjeze. Oamenii aceia importanţi nu erau ca tatăl lui, deci cu siguranţă ştiau când să se oprească. Şi, totuşi, imaginea lui Jin Woo cu un pahar de vin în mână nu-i pica bine lui Tadao, indiferent de cantitatea de vin pe care acesta o bea. Aşteptă până când bărbatul plecă şi se întoarse cu totul către iubitul său, încă zâmbindu-i, încercând să pară cât mai bine dispus.
- Ce faci? îl întrebă, mai mult ca să înceapă conversaţia. Văd că toată lumea roieşte în jurul tău. Stai şi cu mine? - Normal, îi răspunse acesta şi începu să meargă către pervaz. Cum te simţi? - E okay, cred. Cam prea formal pentru mine şi nu prea am cu cine să vorbesc. Şi nu înţeleg de ce au atâtea sortimente de vinuri, dar atât de puţine sticle de apă, chicoti pentru ca mai apoi să îl audă pe Jin Woo făcând acelaşi lucru.
- Asta se bea aici, e doar ca să mai destindem atmosfera. Şi toată lumea se bucură de un vin bun. Tadao ezită, însă hotărî să îi spună. - Nu chiar toată lumea..., ii spuse, zâmbind puţin. Ai putea să... nu mai bei? Regretă că îl întrebase imediat ce îi văzu privirea. Nu mai zâmbea, ci îl privea uşor confuz. Tadao ştia că răspunsul lui avea să fie negativ. - E doar un pahar, ce e aşa mare lucru? - Nu e, doar că... nu-mi place să te văd cu paharul în mână.
Puse mâna pe pahar involuntar, însă Jin Woo îl retrase. Acum chiar nu se simţea bine, însă trebuia să înceteze să îşi mai vadă tatăl de fiecare dată când observa pe cineva cu paharul în mână. - Nu pot să nu beau la o petrecere, mai ales că e în cinstea mea. Oricum, nu văd de ce faci atâta caz. Nu e ca şi cum aş bea până n-aş mai şti de mine. - Ştiu, doar că...
Nu mai apucă să termine propoziţia. Privirea lui Jin Woo îi spunea clar că orice argument i-ar aduce, nu avea de gând să îl asculte. I s-ar fi părut drăguţ să pună paharul jos măcar pentru el, pentru iubitul lui. Jin Woo ştia situaţia de acasă a lui Tadao, iar asta îl făcuse pe acesta să creadă că Jin Woo i-ar fi făcut pe plac într-un astfel de caz.
- E o petrecere, Tadao, ai putea încerca şi tu, n-o să-ţi facă rău. Dacă nu, măcar lasă-i pe alţii. - Tu nu eşti „alţii”, îi răspunse aproape instantaneu. Tu eşti special. M-am gândit că şi eu sunt special şi că o să-mi faci pe plac.
Felul în care îl privea iubitul său îl intimida, îl făcea să îi pară rău şi să se simtă ruşinat pentru absurditatea pe care i-o ceruse şi pentru cuvintele pe care i le spusese, aşa că lăsă capul în jos. - Serios? Ştii ceva? Deja ţi-am spus ce am avut de spus. Dacă ai de gând să o ţii aşa toată seara, să ştii că eu n-am chef de prostiile astea.
|
| | | Balonas. Mesaje : 535 Bani : 5018 Multumiri : 12 Varsta : 25 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Ce este fericirea Mier Aug 22, 2012 9:15 pm | |
| Se cearta? Ce? De ce? Eu cred ca Jin Woo ar fi putut sa lase paharul ala jos, ca nu-i pica gura. Macar pentru Tadao, eu asta as fi facut. In fine, sper sa nu se certe. :yjd: Pai, anunta-ma cand pui next-ul. Byee. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ce este fericirea Dum Sept 23, 2012 2:12 am | |
| Am zis sa mai pun si eu nextul pe-aici. ) Nu apucă nici să îl privească, pentru că imaginea lui Jin Woo dispăru din faţa lui inainte să realizeze. Îl urmări cu privirea mergând zâmbitor către un grup de oameni, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Se simţea prost, iar cuvintele lui îl loviseră. I se păreau crude, dar probabil că o meritase. Nu trebuia să insiste atât cu o asemenea prostie. Acum realiza asta, Jin Woo avea dreptate şi trebuia să îşi ceară scuze. Însă nu putea în acel moment, iubitul său era ocupat.
Aşteptarea îl termina, îl urmărea de la fereastră socializând cu diverşi oameni şi aşteptându-l să se întoarcă la el. Se întreba daca avea să o facă înainte de terminarea petrecerii sau următoarea dată când avea să vorbească cu el era la sfârşit când trebuia să îl anunţe că era vremea se plece acasă. Se simţea singur, dar nu îl învinuia pe Jin Woo. Asta era lumea lui, iar Tadao trebuia, mai devreme sau mai târziu, să o cunoască, fie că îi plăcea sau nu.
În restul serii, Jin Woo mai venise la el de câteva ori şi pentru scurt timp, cu acelaşi pahar în mână în care, observase Tadao, la un moment dat un bărbat îi mai turna vin. Se întreba dacă era în regulă să se simtă aşa cum se simţea şi dacă nu era, totuşi, prea egoist. Încerca să-şi ascundă nemulţumirea. Pur şi simplu, nu îi plăcea acest gen de petrecere, era convins că a doua oară nu avea să mai vină. Făcuse mai multe vizite la baie, mai mult pentru a se uita în oglindă decât pentru motive întemeiate. Cel puţin, aşa putea vedea o persoană cunoscută, alta decât Jin Woo a cărui prezenţă îi lipsea cu desăvârşire. Trebuia să se obişnuiască cu ideea că accentul nu se punea pe ei doi, doar pe Jin Woo şi pe cariera lui şi trebuia să înveţe ce om important era şi faptul că nu îşi permitea prea multe când erau în public. Cu toate astea, ar fi vrut să îşi vadă iubitul mai interesat de el, chiar dacă era probabil stresat sau ocupat. Măcar puţin mai mult şi Tadao s-ar fi simţit mai bine.
La sfârşitul petrecerii, se gândi că măcar acum avea să fie singur cu el şi că puteau discuta cât voia. Se urcă în taxi după Jin Woo. După ce schimbară câteva cuvinte neimportante, Tadao hotărî că era vremea să îşi ceară scuze.
- Jin Woo, scuze pentru faza cu paharul. Ştii cum e tata şi... pur şi simplu, nu-mi place să te vad aşa. - Aşa? Beau puţin vin şi mă vezi un beţiv doar pentru că tatăl tău e aşa? Tadao se întreba de ce era nevoie ca Jin Woo să fie aşa dur. Lăsă capul în jos, încercând să nu ia în seama felul în care îl făcuse să se simtă.
- Iartă-mă, nu am vrut sa sune aşa. Nu-mi place să te vad cu alcoolul în mână, asta e tot. Ştiu că e puţin, a fost doar ceva de moment. Pentru că m-ai luat prin surprindere. Nici nu apucă să termine bine propoziţia, că îl şi auzi pe Jin Woo oftând. - Zici că m-am făcut mut, serios. Ţi-am mai spus, n-am chef de prostiile astea, da? O să beau la petreceri, fie că-ţi place sau nu, aşa că nu mă mai bate la cap cu toate prostiile. Obişnuieşte-te.
Tadao se încruntă, privind în jos. Nu voise să îl bată la cap, doar să îi explice motivul pentru care îi ceruse asta. Se gândea că Jin Woo înţelesese, chiar dacă îi spusese că erau nişte prostii. - Voiam doar să-mi cer scuze..., spuse cu jumătate de gură. - Nu-i nimic, îi răspunse Jin Woo direct, aproape întrerupându-l.
Nu îi plăcea acea distanţă dintre ei, era prima dată când aveau o astfel de discuţie. Se apropie mai mult de el şi îşi puse capul pe umărul lui, însă Jin Woo se retrase şi se depărtă de el, privind pe fereastră. Tadao îl privi pentru câteva secunde, apoi îl luă de mână. Probabil că Jin Woo nu dorea să îi vadă taximetristul aşa, dar ţinutul de mână era destul de discret. Totuşi, acesta iar îşi retrase mâna, privindu-l pe Tadao cu subînţeles. - Nu aici, îi spuse. - Dar e doar... E discret. - Am spus nu.
Tadao se uită puţin în ochii lui, apoi oftă şi se apropie de fereastra lui. Ce ciudat se simţea acum, să stea aşa depărtat de Jin Woo. Poate că ar fi trebuit să îl lase să îi treacă mai întâi. Spera să fie în regulă până ajungeau acasă pentru că, altfel, ar fi înnebunit.
|
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ce este fericirea | |
| |
| | | |
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|