Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 1:53 pm | |
| *Iti place sa stai cu prietenii afara ? Nici n-ai idee:)). Da imi place foarte mult mai ales ca suntem nebune de tot:)) Mergi des la cinema? Nu..prefer sa ma uit acasa la filme, dar nu singura..(depinde..daca e horror, horror nu vreau singura) |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 5:49 pm | |
| - Karina a scris:
- *Iti place sa stai cu prietenii afara ?
Nici n-ai idee:)). Da imi place foarte mult mai ales ca suntem nebune de tot:)) Mergi des la cinema? Nu..prefer sa ma uit acasa la filme, dar nu singura..(depinde..daca e horror, horror nu vreau singura) Adica daca stai afara cu ei,sau in casa la calculator. Iti place sa postezi intruna? Cum ai aflat de forume? Iti place in excursii? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 5:54 pm | |
| Adica daca stai afara cu ei,sau in casa la calculator. Imi plac ambele, nu refuz niciuna din cele doua variante. ) Iti place sa postezi intruna? Daaa, altceva nu am ce face, bine..in afara de tema la mate. Cum ai aflat de forume? De la un dracusor pe nume Danuta:)) Iti place in excursii? Nu prea..mai ales drumul. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 5:59 pm | |
| Ce ai fi facut acum daca Danuta nu iti spunea de forume? Cine te-a 'drogat' cu photoshop-ul? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 6:02 pm | |
| Ce ai fi facut acum daca Danuta nu iti spunea de forume? Mi-as fi ocupat timpul cu un joc si nu stiu..as fi citit mai mult. Cine te-a 'drogat' cu photoshop-ul? Acelasi dracusor.. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 6:04 pm | |
| )Ce te-ai face fara Danuta? Am ... o mai nimeresc la ceva? Ce preferi mai mult, sa vorbesti la telefon cu o anumita persoana sau sa vorbesti prin mesaje cu ea? Iti place sa respecti traditiile Craciunului? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 6:26 pm | |
| Ce preferi mai mult, sa vorbesti la telefon cu o anumita persoana sau sa vorbesti prin mesaje cu ea? Prefer mesajele ca asa nu ma aude tata sau mama spunand cine stie ce chestii. Iti place sa respecti traditiile Craciunului? Da, cu traditii totul este mai frumos si respect si eu cate pot. ) |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 7:11 pm | |
| Ce te face sa postezi cand stai pe un forum ? (Nu prea are logica... nu? ) Ai frati sau surori? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Dec 28, 2012 7:12 pm | |
| Ce te face sa postezi cand stai pe un forum ? (Nu prea are logica... nu? will) Faptul ca deja s-a postat si eu nu rezist sa nu postez? Da, asta e raspunsul. Ai frati sau surori? Daa..esti singura care nu ai auzit cat ma plangeam ca am o sora mai mica? |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Ian 09, 2013 7:20 pm | |
| Cat de mult iti place fontul de la userbatul tau ? Care este materia ta preferata ? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Ian 09, 2013 8:41 pm | |
| Cat de mult iti place fontul de la userbatul tau ? Foarte mult, nici nu ai idee cat l-am cautat, de ce? Pentru ca seama foarte mult cu cel de pe userbanerul lui Dizzie pe care il ador. ) Care este materia ta preferata ? Acum? Hm..pai singura materie la care ma gandesc cu placere este informatica, la celelalte..nu vrei sa sti ca incep sa plang deja..imi este sila de ele. |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 03, 2013 12:05 pm | |
| Daca ai da timpul inapoi, ce ai dori sa schimbi? Daca parintii tai vor sa va mutati in alta tara, cum ai reactiona? Cat de mult amani lucrurile pentru ziua de maine? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 03, 2013 2:16 pm | |
| Daca ai da timpul inapoi, ce ai dori sa schimbi? Pai greselile pe care le-am facut.. greseli care m-au costat doi prieteni buni. Daca parintii tai vor sa va mutati in alta tara, cum ai reactiona? Pai as fi happy. Nu mai vreau sa stau aici si visez deja singurica sa ne mutam in strainatate, desi va fi greu cu activitatea pe forum, daca voi fi intr-un fus orar foarte aiurea. Cat de mult amani lucrurile pentru ziua de maine? Cand e vorba de scoala si de teme destul de mult. In rest... cand e vorba de ceva ce-mi place nu aman. |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 03, 2013 3:48 pm | |
| Ce faci cand ramai singura acasa? Iti place sa-ti petreci timpul cu familia ta? Ai decorat oua de paste? Iti place aceasta sarbatoare? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 03, 2013 3:58 pm | |
| - Denysuk a scris:
- Ce faci cand ramai singura acasa?
Stau pe net si ascult muzica. Acelasi lucru pe care il fac si cand sunt parintii acasa. - Denysuk a scris:
- Iti place sa-ti petreci timpul cu familia ta?
Pff.. greu. In unele momente da, dar in altele prefer sa nu-i vad. - Denysuk a scris:
- Ai decorat oua de paste?
Nuu.. - Denysuk a scris:
- Iti place aceasta sarbatoare?
Mmm da.. ca stam in familie si restul, dar urasc ca trebuie sa merg la biserica in fiecare an. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 11:43 am | |
| Ce cadou imi vei lua de paste? Adica ce mi-ai luat Unde vrei sa ma duci vara asta in vacanta? Tati ce mai zice cu telefonul ala? Te-ai spovedit? Iti place sa te duci la biserica? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 11:48 am | |
| Ce cadou imi vei lua de paste? Adica ce mi-ai luat. Doua nuiele. Unde vrei sa ma duci vara asta in vacanta? La scoala de vara Tati ce mai zice cu telefonul ala? Vrei sa spui de cel neexistent? Zice **cica** bine, zice bine. Te-ai spovedit? Daaa.. acum doua saptamani. Iti place sa te duci la biserica? Nu. Ma plictisesc de moarte si casc din minut in minut. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 11:58 am | |
| Recunosti ca nu esti buna cu fetita ta? Cat tanjesti dupa vacanta mare? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 12:00 pm | |
| Recunosti ca nu esti buna cu fetita ta? Ba sunt foarte buna. Va primi cadoul mai tarziu. Cat tanjesti dupa vacanta mare? Mult. M-am saturat de scoala! |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 12:02 pm | |
| Cand imi vei mai scade si mie pedepsa aia, imposibil de realizat!!!!! ? Sti cat de mult te urasc eu pe tine? Cat de mult ti la Fabian |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 12:11 pm | |
| Cand imi vei mai scade si mie pedepsa aia, imposibil de realizat!!!!! ? Deloc! Ti-am si explicat de ce. Sti cat de mult te urasc eu pe tine? Da, am habar.. Cat de mult ti la Fabian? Nici nu ai idee. |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 12:18 pm | |
| Ce ar face Karina daca l-as trimit pe baiatul ei (Fabian) in hawaii cu femeiii ? Cat de mult ti la persoanajele tale? Cum ai reactiona daca as face rpg cu alt cineva si l-as folosi pe Fabian? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Mai 05, 2013 12:30 pm | |
| Ce ar face Karina daca l-as trimit pe baiatul ei (Fabian) in hawaii cu femeiii ? Ar rade dintr-un motiv stiut doar de mine si o persoana.
Cat de mult ti la persoanajele tale? La cele cu care postez mai mereu tin mult, celelalte mai putin..
Cum ai reactiona daca as face rpg cu alt cineva si l-as folosi pe Fabian? As zice ca asta e viata. Sunt invatata cu asta.
|
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 06, 2013 1:07 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 06, 2013 2:26 pm | |
| Iti place sa stai pe afara cu prietenii? Depinde.. Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta? Da, as accepta ca sa nu fiu rea. (am si acceptat, dar a intervenit ceva si a trebuit sa nu ma mai duc) Ti-ar placea sa faci teme pentru forume? Foarte mult, dar cand am timp si chef. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss | |
| |
|
| |
|