Autor | Mesaj |
---|
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 06, 2013 6:45 pm | |
| Cand erai mica ce prefereai: papusile sau masinile? Ce porti cel mai des: rochii/fuste sau pantaloni? Ai o obsesie pentru parfume? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 06, 2013 6:47 pm | |
| Cand erai mica ce prefereai: papusile sau masinile? Papusile, dar doar ca sa le rup capul, mainile, picioarele, sa le tai parul si aste dastea Ce porti cel mai des: rochii/fuste sau pantaloni? Pantaloni!! Ai o obsesie pentru parfume? Nu.. nici nu prea imi plac. Am niste probleme si mereu imi vine rau de la aproape orice parfum. |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 06, 2013 9:51 pm | |
| Cat de mult o urasti pe Andreea? Cat crezi ca rade ea acum ? Iti place sa ai multe posturi? Cum e acea senzatie? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mar Mai 07, 2013 7:09 pm | |
| - Citat :
- Cat de mult o urasti pe Andreea?
Oh, cum sa o uras eu? Eu o iubesc. Si drept cadou o voi manca(la cat de dulce e **cica**). - Citat :
- Cat crezi ca rade ea acum ?
Foarte mult, dar cine rade la urma, rade mai bine. - Citat :
- Iti place sa ai multe posturi?
Daaa - Citat :
- Cum e acea senzatie?
Sa am multe posturi? E foarte mine. Ma face sa ma simt boss. Bine.. nu chiar boss, boss, dar unul acolo mai micut. |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Joi Mai 09, 2013 6:54 pm | |
| Ai dat vreo teza pana acum? Care este materia care iti displace? Dar care iti place? Ce parere ai de forum? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Joi Mai 09, 2013 7:43 pm | |
| La ce nivel visezi sa ajungi ? Cat de dependanta esti de facebook ? Ai un jurnal in care scri ? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Joi Mai 09, 2013 8:25 pm | |
| Ai dat vreo teza pana acum? Da.. la romana. Care este materia care iti displace? Dar care iti place? Nu imi place sportul. Si imi place informatica(ai spus o singura materie, deci m-am rezumat la una) Ce parere ai de forum? Foarte bine daca te referi la partea tehnica, daca spui de membre.. pai cam lenese (si foarte repele-> pentru tine), dar destul de buna in general. Se poate si mai bine. La ce nivel visezi sa ajungi ? La ultimul. Cat de dependanta esti de facebook ? Deloc, urasc facebook-ul. Ai un jurnal in care scri ? Am avut cateva tentative de a scrie, dar nu aveam timp mergeu asa ca am lasat-o balta. Mintea mea e cel mai bun jurnal. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 10, 2013 5:27 pm | |
| Cam cate ore stai pe calculator? Iti place sa citesc mult? Sti ca sportul este sanatos? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Vin Mai 10, 2013 6:22 pm | |
| Cam cate ore stai pe calculator? Multe. Dar in cursul scolii intre 3 si 8 ore. Iti place sa citesc mult? Da, imi place sa citesc. Sti ca sportul este sanatos? Stiu, dar tot il urasc. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Mai 15, 2013 8:40 pm | |
| Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu? Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 20, 2013 9:54 pm | |
| Cum iti place mai mult forumul: cu sau fara domeniu? Cu domeniu, logic. Sti spaniola? Ti-ar placea sa o inveti? Nu mai stiu si da, mi-ar placea. |
|
| |
Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 27, 2013 5:26 pm | |
| E adevarat ca iti iubesti fetita? O sa-i mai faci semnatura? Ii cumperi S4 daca iti spune ca a luat 10 la mate? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Mai 27, 2013 9:31 pm | |
| E adevarat ca iti iubesti fetita? Da, foarte mult. O sa-i mai faci semnatura? Desigur. Ii cumperi S4 daca iti spune ca a luat 10 la mate? Ai luat?! Sa ma trasneasca Dumnezeu.. in comparatie cu saptele meu care sigur va fi sapte.. Hm.. nu stiu daca ii cumpar. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 02, 2013 12:49 pm | |
| Sti ca o sa ai de furca cu mine, de acum in colo la posturi ? Esti competitiva? O sa te lupti cu mine pe posturi? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 02, 2013 2:39 pm | |
| Sti ca o sa ai de furca cu mine, de acum in colo la posturi ? Dap. Esti competitiva? Foarte. Mereu am fost. O sa te lupti cu mine pe posturi? Doar ca sa nu fi prima in top, atat. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Iun 03, 2013 8:42 pm | |
| Unde te vezi peste 10 ani? Mare sau munte? Preferi sa te tii ocupata (sa te implici, bagi in proiecte etc)? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 6:49 pm | |
| Daca te-ai transmorma intr-o creatura supranaturala, ce ai alege? Lucrezi in ps de placere? Citesti vreo carte in momentul asta? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 6:55 pm | |
| Delia: Unde te vezi peste 10 ani? Hm ce ciudat.. discutasem despre asta cu diriga la dirigentie. Pai cum am spus si atunci: ma vad pe picioarele mele, probabil intr-un apartament si renovand casa de la tara, ajutand-o pe sormea sa continuie cu medicina, in compania unui caine fara boyfriend, lucrand unde imi doresc, desigur sa termin liceul si facultatea cu note mari. Si daca mai va fi fosru, probabil inca pe el si cel mai probabil tot in pozitia de moderator. (M-am obisnuit cu albastrul asta.) Mare sau munte? Munte, clar. Caut sa fie cat mai frig in timpul verii. Preferi sa te tii ocupata (sa te implici, bagi in proiecte etc)? Depinde de proiecte. Pana acum avea obisnuinta, dar m-am cam ferit anul asta ca ar fi insemnat sa nu am timp de prea multe. Dizzie: Daca te-ai transmorma intr-o creatura supranaturala, ce ai alege? Desigur, vampir. Lucrezi in ps de placere? Da, altfel nu mi-ar iesi nimic. Citesti vreo carte in momentul asta? Dap. ''Pentru tine'' de Kim Thuy si Pascal Janovjak |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 7:00 pm | |
| Iti place sa visezi cu ochii deschisi? Sti (cu aproximatie) cam cate carti ai reusit sa citesti pana acum? Iti place viata la liceu? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 7:26 pm | |
| Iti place sa visezi cu ochii deschisi? Da, o fac tot timpul. Sti (cu aproximatie) cam cate carti ai reusit sa citesti pana acum? Crede-ma nu stiu.. Iti place viata la liceu? E perfecta! **minte** Nu, sincer nu-mi place. E greu si abia acum am timp si de altele, iar colegii deja ma enerveaza(multi dintre ei). |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 7:42 pm | |
| Ai vrea sa ajungi la facultate cat mai repede? Ti-e frica de Bac? Cam peste cat timp te vezi cu 30.000 ? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 05, 2013 7:49 pm | |
| Ai vrea sa ajungi la facultate cat mai repede? Nu. Ti-e frica de Bac? Logic! Cam peste cat timp te vezi cu 30.000 ? Peste 3 ani. In 2 ani am facut 20.000. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Iun 10, 2013 2:48 am | |
| Exista vreo persoana pe care ti-ar placea tare mult sa o revezi acum? Care? Lasand la o parte cum te vezi tu, cum vrei ca te vad ceilalti? Iti place sa te faci remarcata? Care e domeniul la care te pricepi cel mai bine? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Lun Iun 10, 2013 7:56 pm | |
| Exista vreo persoana pe care ti-ar placea tare mult sa o revezi acum? Care? Da. Cam doua, dar nu pot alege una. As vrea sa-l revad pe fostul meu invatator si pe fostul meu profesor de romana. Au fost extraordinari si exemple bune de urmat. Lasand la o parte cum te vezi tu, cum vrei ca te vad ceilalti? Cum sunt pe interior. Vreau ca sa ma vada si colegamea o persoana ce ''stie ce e distractia'' si e in stare sa se distreze(dar sunt pe pofte aici..), colegul prin spate drept o persoana razbunatoare si ea ca sa ii taca gura ca ma scoate din pepeni, profesoori o fata ambitioasa si serioasa si mereu pusa pe treaba. Ultimele trei chestii imi place sa le vada toata lumea, desi multi abuzeaza de asta. Iti place sa te faci remarcata? Pana acum imi placea, dar in ultimul timp prefer sa stau in umbra, desi nu face bine cand e vorba de scoala sau prietenii. Care e domeniul la care te pricepi cel mai bine? Mm.. incerc sa ma pricep in toate ca nu se stie ce voi alege pe viitor. Deocamdata pot spune ca imi place pe informatica si imi place sa ajut si sa-i corectezi pe colegi, dar cine stie pana in viitor. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mar Iun 11, 2013 5:43 pm | |
| Te bucuri de venirea vacantei? Care e cea mai importanta zi pentru tine? Iti place sa colectionezi? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss | |
| |
|
| |
|