Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 12:19 pm | |
| Te bucuri de venirea vacantei? Da, cine nu se bucura? Care e cea mai importanta zi pentru tine? Ziua mea? Iti place sa colectionezi? Nu, nu am colectionat niciodata si nu cred o voi face. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 5:47 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Care e fructul tau preferat? Iti place sa te machezi strident? |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 6:35 pm | |
| De ce postezi asa mult? ) Cum de nu te plictisesti sa tot postezi la RPG? Cand erai mica aveai vreun idol, vreun erou sau vreun model in viata? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 6:46 pm | |
| Ti-ar placea sa ajungi in cosmos? Foarte mult. Care e fructul tau preferat? Kiwi. Iti place sa te machezi strident? Nu! Bleah.. urasc si asa machiajul. De ce postezi asa mult? Ca imi place sa ma mai ridic si sa ridic si activitatea forumului. Cum de nu te plictisesti sa tot postezi la RPG? Nu am cum. Mereu este interesant. Mai interesant decat restul forumului pentru ca sunt atrasa de poveste si cam tot ce visez pun in RPG. Cand erai mica aveai vreun idol, vreun erou sau vreun model in viata? Sam din spioanele se pune de la desene. Dar ca o persoana reala imi aveam invatatorul, asta pana sa-l cunosc pe fostul meu profesor de romana si sa intre si asta pe lista. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 7:20 pm | |
| Care e cel mai interesant lucru care ti s-a intamplat/pe care l-ai facut anul trecut? Ce parere ai despre relatiile la distanta? Unde ti-ar placea sa traiesti? In ce tara, la casa/apartament (sau palat poate)? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 7:33 pm | |
| Care e cel mai interesant lucru care ti s-a intamplat/pe care l-ai facut anul trecut? Interesant nu am, aril pot spune pe cel mai fericit desi ar fi greu sa aleg unul din cele trei de care imi aduc aminte acum sau patru. Ce parere ai despre relatiile la distanta? Nu tin niciodata. Unde ti-ar placea sa traiesti? In ce tara, la casa/apartament (sau palat poate)? Sincer? Mi-a placut pana acum sa fi trait in Anglia cu vremea aia mohorata, dar cand eram mica imi doream in Egipt cat mai aproape de piramide. La casa, dar sa fie aranjata frumos si cum o visez. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 7:41 pm | |
| Cu care rude te intelegi cel mai bine? Care e culoarea care apare des in hainele tale? Ai vorbit vreodata pe scena? Despre ce si cu ce ocazie? Iti pui multe lucruri in ghiozdan?
|
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 7:49 pm | |
| Cu care rude te intelegi cel mai bine? Cu o matusa din partea mamei, dar vorbesc cu toti. Care e culoarea care apare des in hainele tale? Greu de zis, dar cred ca alb. Ai vorbit vreodata pe scena? Despre ce si cu ce ocazie? Da, ador sa fac asta. Pai mai mult cu piese si chestii dastea. Prezentand piese ori poezii, nimic mai mult. Iti pui multe lucruri in ghiozdan? Multe carti. Nu fac ca o colega sa vin cu fard, pila, rimel, pieptan sau mai stiu eu ce la mine. Apa, cartile, caietele si penarul si asa il am plin zi de zi. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 7:52 pm | |
| Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai mancat? Ti-a placut? Iti plac filmele horror? Te-ai costumat vreodata de Halloween? In ce? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iun 12, 2013 8:05 pm | |
| Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai mancat? Ti-a placut? Nu tin minte sa fi mancat un lucru ciudat, sincer. Iti plac filmele horror? Ma inspaimanta, desi mi-ar placea mai mult daca nu as muri de frica. Sunt intre.. imi place sa introduce un fel de adrenalina si nu pentru ca nu mai dorm cateva zile la rand. Te-ai costumat vreodata de Halloween? In ce? Hm.. nu pot spune ca m-am costumat, doar m-am jucat intr-o zi cu niste haine ale mamei(de Halloween) si pot spune ca doream sa fie o vrajitoare, nu prea stiu ce a iesit. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 4:53 pm | |
| Ai facut ceva special weekend-ul asta? Ce film ai vrea sa vizionezi? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 5:48 pm | |
| Ai facut ceva special weekend-ul asta? In afara de stat, nu. Ce film ai vrea sa vizionezi? The mortal instruments, dar va trebui sa astept pana in august cand apare. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 6:21 pm | |
| Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine? De obicei te culci tarziu? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 6:56 pm | |
| Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine? Cum a spus si Delia.. intrebarea asta nu isi are rostul. De obicei te culci tarziu? Daca tarziu se poate numi 11 noaptea. Foarte rar stau pana la 12 si ma apuca 3 dimineata doar cand sunt parintii la vreo nunta. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 6:59 pm | |
| Cand a zis? Ba are la unele Ma vei lasa si pe mine sa rasuflu? Sti cat te urasc? Iti place sa obtii mereu totul? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:15 pm | |
| Ma vei lasa si pe mine sa rasuflu? Dar eu te las. M-am dat batuta de ceva timp Sti cat te urasc? Nu ai de ce. Iti place sa obtii mereu totul? Nu am obitnut prea des totul, dar imi place. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:28 pm | |
| Ce iti plac mai mult: cainii sau pisicile? Adori sa-ti faci multe poze? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:31 pm | |
| Ce iti plac mai mult: cainii sau pisicile? Si canii si pisicile, dar cand sunt micuti. Adori sa-ti faci multe poze? Nu. De obicei imi fac multe ca sa fiu sigura ca dintre atatea macar una este buna si sterg restul. |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:35 pm | |
| Iti place sa te joci cu copii mici? Peste cati ani te vezi mamica? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:41 pm | |
| Care e persoana care crezi ca te-a influentat cel mai mult pana acum? Care ti-a influentat viziunea asupra lumii, modul de gandire, comportamentul etc. Care e parerea ta sincera despre criticile mele? ) (Insultele prin pm) Care sunt cele mai feminine lucruri pe care le porti? (Nu neaparat haine, poate fi vorba despre machiaj, oja etc) |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 7:51 pm | |
| Iti place sa te joci cu copii mici? Da <3. Sunt atat de draguti si dulci cand sunt mici. Peste cati ani te vezi mamica? Nu ma vad niciodata mama. Care e persoana care crezi ca te-a influentat cel mai mult pana acum? Care ti-a influentat viziunea asupra lumii, modul de gandire, comportamentul etc. Chiar trebuie sa raspund? Pai sa ma influenteze cu scoala a fost invatatorul meu si ca sa ma schimbe caci acum vad lumea altfel a fost un vechi prieten. Care e parerea ta sincera despre criticile mele? (Insultele prin pm) Bune de enervat. Care sunt cele mai feminine lucruri pe care le porti? (Nu neaparat haine, poate fi vorba despre machiaj, oja etc) Pai in ultimul timp am inceput sa-mi dau cu oja(un albastru inchis), mai nou imi dau cu creion sau cu rimel chiar inainte sa plec la scoala si pot spune faptul ca port si imi place sa port tocuri(pentru mine arata ca sunt feminina). |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 8:07 pm | |
| Care e materia ta preferata? Iti este frica de intuneric? Dar de paianjeni? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Dum Iun 16, 2013 8:42 pm | |
| Care e materia ta preferata? Informatica Iti este frica de intuneric? Depinde.. ma fascineaza dar imi provoaca si o oarecare teama. Dar de paianjeni? Foarte Tip si cand este unul mic. |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iul 03, 2013 2:26 pm | |
| Ii vom lua lui Damian un cutu? Karina o sa mai vrea multe haine? Dar copii? |
|
| |
| Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss Mier Iul 03, 2013 3:17 pm | |
| Ii vom lua lui Damian un cutu? Dar Damian dorea un iepuraaaas. Karina o sa mai vrea multe haine? Mm.. va cam strange cureaua. Dar copii? Nici gand. Ii ajung doi. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Interviu cu ShadowKiss | |
| |
|
| |
|